Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.276
Πόντοι
5.006

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ο αστέρας τι θα κάνει σήμερα; :think:
Το 'χει μονο αποδεκτό ο οπαπ και το μονο που εχει under-over και τα λοιπα για να παίξεις, χρηστάρα τη γνώμη σου

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.276
Πόντοι
5.006
Το 'χει μονο αποδεκτό ο οπαπ και το μονο που εχει under-over και τα λοιπα για να παίξεις, χρηστάρα τη γνώμη σου
το ριξανε το 2 πολυ κιολας.τωρα τι θα γινει  :think:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
αδερφε η πρωτη σκεψη ειναι το Αντερ δηλαδη κατω απο 3 γκολ :)  Αλλα προσωπικα δεν μπορω να παιξω αντερ και να μου πουν κτλ και να το βλεπω δεν παει το χερι μου :) :) :)  Γιατι  ειμαι του οβερ :)  Απο εκει και περα θα το επαιζα Χ αλλα και χ δεν πολυ παιζω και να τα βλεπω μονο σε κανα συστημα η σε τιποτα ημιχρονα τελικα που παιζω που και που στο χαλαρο :grin: :)  Τωρα το θεμα ειναι οτι ο ΟΠΑΠ το εχει σαν μονο αποδεκτο επισης το διαφιμιζει και η στοιχιμαν οπως και η βετ365γρ το εχει τον αγωνα αυτον στην πρωτη σελιδα της :) λογικο γιατι απευθύνετε σε ελληνες :)  Τωρα με ολα αυτα το πρωτιμοτερο θα ηταν αν παιχτει αυτο το παιχνιδι να παιχτει πονιρα η σκεψη μου θα πηγαινει σε 2 ημιχρονο Χ τελικο με 1-1 σκορ καποιοι θα σκεφτουν ελα πιο ρεβανιεμι κτλ αχαστο 2πλο(ο ΟΠΑΠ μακακας ειναι να το πιασουμε εμεις το 2πλο αυτο) καοιοι αλλοι θα πουν το ρεβανιεμι εχει φορμα αν εχει δεν ξερω παιζει τοσο κερο το πρωταθλημα τους του αστερα ειναι πιασμενοι ακομα απο την προετιμασια αχαστος ασσος και εμεις θα πουμε Χ ο κοσμος η ψιχολογια του απλου του λαου του ελληνα και οχι μονο :grin:  παιζει πιο δυσκολα το χ Πιστευω οτι το χ κανει και τους μπουκ και εμας με χ οι μπουκ θα ειναι κερδισμενοι που και παλι ειναι :grin: λογο γκανιοτας αλλα λεμε τωρα :grin: :grin: Αλλα και με το 2πλο και χ θα ειμαστε εμεις ακομα καλυτερα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Προσωπικα δεν θα το παιξω το παιχνιδι :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Μεταγραφές αστέρα

Έφυγαν:

Γιώργος Γεωργακόπουλος
Χρήστος Λισγάρας
Χουάνμα Ντελγκάδο
Τσίμο Ναβάρο
Σεμπαστιάν Μπαρτολίνι
Λαουτάρο Φορμίκα
Βάλντο
Σάββας Τσαμπούρης
Χουάν Κάφα
Nτάνιελ Ερνάντεζ
Γιάννης Κοντοές
Μαουρίτσιο Καράσκο

Ήρθαν:

Ζιγκί Μπατιμπαγκά
Ρίτσι Κιτόκο
Κώστας Θεοδωρόπουλος
Θανάσης Παντελιάδης
Τάσος Τσοκάνης
Έντερσον Τορμένα
Μαρτίν Ρόλε
Πάμπλο Μάσα

Επισκέπτης
αδερφε η πρωτη σκεψη ειναι το Αντερ δηλαδη κατω απο 3 γκολ :)  Αλλα προσωπικα δεν μπορω να παιξω αντερ και να μου πουν κτλ και να το βλεπω δεν παει το χερι μου :) :) :)  Γιατι  ειμαι του οβερ :)  Απο εκει και περα θα το επαιζα Χ αλλα και χ δεν πολυ παιζω και να τα βλεπω μονο σε κανα συστημα η σε τιποτα ημιχρονα τελικα που παιζω που και που στο χαλαρο :grin: :)  Τωρα το θεμα ειναι οτι ο ΟΠΑΠ το εχει σαν μονο αποδεκτο επισης το διαφιμιζει και η στοιχιμαν οπως και η βετ365γρ το εχει τον αγωνα αυτον στην πρωτη σελιδα της :) λογικο γιατι απευθύνετε σε ελληνες :)  Τωρα με ολα αυτα το πρωτιμοτερο θα ηταν αν παιχτει αυτο το παιχνιδι να παιχτει πονιρα η σκεψη μου θα πηγαινει σε 2 ημιχρονο Χ τελικο με 1-1 σκορ καποιοι θα σκεφτουν ελα πιο ρεβανιεμι κτλ αχαστο 2πλο(ο ΟΠΑΠ μακακας ειναι να το πιασουμε εμεις το 2πλο αυτο) καοιοι αλλοι θα πουν το ρεβανιεμι εχει φορμα αν εχει δεν ξερω παιζει τοσο κερο το πρωταθλημα τους του αστερα ειναι πιασμενοι ακομα απο την προετιμασια αχαστος ασσος και εμεις θα πουμε Χ ο κοσμος η ψιχολογια του απλου του λαου του ελληνα και οχι μονο :grin:  παιζει πιο δυσκολα το χ Πιστευω οτι το χ κανει και τους μπουκ και εμας με χ οι μπουκ θα ειναι κερδισμενοι που και παλι ειναι :grin: λογο γκανιοτας αλλα λεμε τωρα :grin: :grin: Αλλα και με το 2πλο και χ θα ειμαστε εμεις ακομα καλυτερα :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: Προσωπικα δεν θα το παιξω το παιχνιδι :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

%CE%97%CE%BB%CE%AF%CE%B1%CF%82.jpg

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
παιδια οποιος γουσταρει καλα φανελακια για εξω.. χαλαρες δουλειες γυμναστικη κτλ η και για καφε :grin: τις Μινερβα η σειρα τα σπαε :)ι μια ζωη φανελακια  μινερβα παιρνω :) και τωρα η σειρα μινερβα BAMBOO ειναι πολυ καλη :) :) :) και η sporties περιμένετε λιγο τις εκπτωσεις τον αυγουστο :) :) :) :) τα φανελακια και με τιραντα η ποιοτητα ειναι καταπληκτική :grin: :grin: οι τιμες ειναι τωρα τσιμπιμενες :grin: :grin: :grin: :grin: Αλλα περιμενω τον αυγουστο να παω να παρω :) :) :)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Στον επαναληπτικο μπορεί να παίξει κι ο τρεζεγκέ  :grin:

Αστέρας Τρίπολης για Τρεζεγκέ

Ο Αστέρας Τρίπολης θέλει να κάνει το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Νταβίντ Τρεζεγκέ που φεύγει από την Αργεντινή.

Ο 37χρονος Γάλλος επιθετικός, όπως αναφέρει η εφημερίδα Goal, σήμερα κολλάει τα τελευταία του ένσημα με τη Νιούελς Ολντ Μπόις έχοντας 24 συμμετοχές και 7 γκολ, ενώ τα δικαιώματά του ανήκουν στη Ρίβερ Πλέιτ!

Με τον σύλλογο του Μπουένος Άιρες έχει τις χειρότερες σχέσεις και θέλει να επιστρέψει στην Ευρώπη με τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης να είναι διατεθειμένοι να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να τον ντύσουν με τη φανέλα τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Αρκάδες προσφέρουν στον Νταβίντ Τρεζεγκέ συμβόλαιο ύψους 300.000 ευρώ!

oxi allo dalara

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
παιδια οποιος γουσταρει καλα φανελακια για εξω.. χαλαρες δουλειες γυμναστικη κτλ η και για καφε :grin: τις Μινερβα η σειρα τα σπαε :)ι μια ζωη φανελακια  μινερβα παιρνω :) και τωρα η σειρα μινερβα BAMBOO ειναι πολυ καλη :) :) :) και η sporties περιμένετε λιγο τις εκπτωσεις τον αυγουστο :) :) :) :) τα φανελακια και με τιραντα η ποιοτητα ειναι καταπληκτική :grin: :grin: οι τιμες ειναι τωρα τσιμπιμενες :grin: :grin: :grin: :grin: Αλλα περιμενω τον αυγουστο να παω να παρω :) :) :)

να υποθεσω γιατρος που συνταγογραφει τις δικες του συνταγες? :think: :think: :hmm: :hmm: :dunno: :dunno:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.614
Πόντοι
606
καλα φιλε μου καλυτερα πηγαινω ειμαστε στη τελικη ευθεια με το ποδι πρωτα ο θεος.κατα τα αλα ησυχα.
ετσι αδερφε :) :) :) :) :)   παω να κανω κανα 100 καμψεις :) :) το πρωι εφαγα 1 μπανανα :) :) :) :) 1 φετα ψωμι ολικης με αλειμενο  ελαιολαδο Μεσσηνίας :grin:(παντα Πελοποννήσου το καλυτερο ελαιολαδο στην γη :grin: :grin: :grin: :grin: για μενα η γνωμη μου ετσι :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:)  και μια κουταλια το μελι που τρωμε :grin: και μια κουταλια ταχινι :grin: :grin: αλειμμένα  πανω στην φετα ψωμι :) :) και ακομα δεν εχω καψει την μπανανα :grin: :grin: :grin: :grin: Αν δεν κανω ποδήλατο δεν καίγονται ευκολα :) :) :) :) Τα λεμε το βραδυ σιγιου λετερ εβριθινγκ :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)ΥΓ.. Παιδια πιστεψτε τον εαυτο σας στο στοιχιμα ακουτε τα παντα αλλα να σκεφτεστε και να σιλογιζεστε εσεις για το τι θα κανετε η δυναμη ειναι μεσα μας η σκεψη ο συλογισμος και την αποφαση πρεπει να την περνουμε εμεις :) ανοιχτο μυαλο με αναλυτική σκεψη δικη μας σκεψη  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom