Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.611
Πόντοι
606
Over 7.5 @ 3.15
Μονό 1 × 1,10 € (id: 35528514)
10/07/2014, 13:58 1,10 € 3,47 € Ανοιχτό
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Γκολ Over/Under: Over 7.5 BJMC - Σέικ Τζαμάλ
Premier League 3.15 10/07, 13:00 καλησπερα αγωνας στον μπαγλαντες ειναι  1-4 στην αναπαυλα του ημιχρονου  θελουμε αλλα 3 γκολ στο 2 ημιχρονο για να βγαλουμε τα  2 ευρω για 2 ελληνικους :) :priest:  ΥΓ..  Νταβαριτσ χαβαλε κανουμε :) Δεν ειμαι τις  κλαψας αδερφε και δεν χρειαζεται να πιω για να ειμαι ο εαυτος μου :) Αν πιω ομως τωρα πολυ αραια(λογο γυμναστικης) 1 φορα τον μηνα με φιλους :) :) εκει θα βγαλω ακομα πιο πολυ χαβαλε :grin: :grin: το ποτο σου βγαζει αυτο που εισαι σε μεγαλυτερο βαθμο :) :) στον χαβαλε λες μακακιες :) σε αλους αρεσουν σε άλλους  δεν αρέσουν δεν θα κανω κατι για να με γουσταρει κάποιος συγκεκριμένα!! Μιλαω με ολους απο μικρους μεχρι και 80αριδες 90αριδες σκοπος ειναι το μυαλο μας να ανοίγει και οχι να κλείνει  Τωρα μιλισα σαν σοβαροφανής και χαλαστηκα απο μεσα μου γιατι η σοβαροτητα ειναι αρωστια για μενα το σοβαρο ειναι ταπεινότητα και φυσικα δεν ειμαι ταπεινος :grin:  Απλα δεν θελω να ειμαι και κακος σαν ανθρωπος :) :) Δεν πειράζω κανεναν δεν ενοχλώ κανεναν :)  Αν σε ενοχλουν αυτα που γραφω οπως τα γραφω κανε παραπονα στους διαχειριστες να κανουν και αυτοι την δουλεια τους αν κρινουν οτι αυτα που γραφω ειναι αναρμοστα για το σαιτ :)  Να εισαι ο εαυτος σου νταβαριτς οπως ειμαι και εγω :grin: :grin: :grin:  Φιλικα Παντα :grin: χρηστος :) ΥΓ2.. Μπράβο αλεξ :) :) :) :) :)   

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.266
Πόντοι
5.006
Γεια σου αδελφε μη χαμπαριαζεις μια χαρα εισαι αστους να.λενε...τη κυριακη θα παιξω αργεντινη μιας και ομαδα μου..αλλα οχι και.3.60 ειπαμε...παντα κατα τη γνωμη μου...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Γεια σου αδελφε μη χαμπαριαζεις μια χαρα εισαι αστους να.λενε...τη κυριακη θα παιξω αργεντινη μιας και ομαδα μου..αλλα οχι και.3.60 ειπαμε...παντα κατα τη γνωμη μου...
Σου φαινεται λιγο το 3,60 δηλαδη?

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
το παιχνιδι της ολλανδιας με την αργκεντινη κριθηκε στις λεπτομερειες στο νημα της σταθμης ελεγα να παιξω γερμανια να το σηκωσει αλλα το 1.66 που δινουν μεσο ορο ειναι για τα πανηγυρια εδω ειμαστε θα τα λεμε πολυ λιγο απο την αλλη η αργκεντινη ακομα και τωρα δε πειθει

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.050
Πόντοι
2.696
Για σήμερα έπαιξα 3 Η/Τ στο ίντερνετ μιας και ο ΟΠΑΠ δεν τα δίνει για Η/Τ...
Η πρόγνωσή μου είναι www.stapan.eu]εδώ[/url]

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καλησπερα για κουπα τι πιστευεται σκεφτομαι να τα κουμποσο χοντρα...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.611
Πόντοι
606
καλησπερα για κουπα τι πιστευεται σκεφτομαι να τα κουμποσο χοντρα...
καλησπερα :) :)  ειτε τα κουμποσεις γερα :) :) ειτε χωρις κουμπια :cheesy: παιξε οτι βλεπεις :) :) και μην μας ακούσειςΠΧ Αν πχ χασεις ακουγοντας εμας μετα θα νευριασεις και με εμας εμεις ομως οχι :grin: και με τον εαυτο σου :grin: :grin: :grin:  Αν ακουσεις μονο τον εαυτο σου και χασεις τοτε δεν θα νευριασεις με εμας αλλα και ουτε με τον εαυτο σου γιατι ακουσες εσενα οποτε θα βαλεις κατω το κεφαλι και θα μπεις απο εδω πανε και οι αλλοι η ζωη συνεχιζεται :) ο ΦΙΛΟς μΟΥ Ο ΠΑκετινιο οταν ειχε παιξει 1000  ευρω τον ΠΑΟΚ στα πλαιοφ ελλαδος με τα γιαννινα στην τουμπα αν θυμαμαι καλα εβριζε 200 ωρες τον προποτζη που τον επεισε ο προποτζης να παιξει τον ΠΑΟΚ ενω αλλες φορες που παιζει μονος του 1000 ευρω και χανει κανει λιγο μουρμουρα στα φυσιολογικα πλαίσια :grin:  :) :) αλλα χωρις να βριζει κανεναν :grin: :grin: αφου αυτος πηρε την αποφαση τι να βρισει τον εαυτο του :grin: :grin:  :) :) :) :) :) :) :) :)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
loipon !!!! καλα ποθ υπαρχει και ο χρισταρας εδω και γελαο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ασψογος !!!!!!!! οταν πινεισ τσιπουρααααα δεν εισαι ο ευατο σου!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: χρησταρας σπικινγ!!!!!!!!!!!!! πολι σε παο χρησταρα!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: εισε διναμη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: στο θεμα τορα!!!!!!!! αργεντινα το ξαναγραφο το χει παρει απο τορα!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: τα πνεθματα τον βοθνον τησ γουαδελουπης μου σφιριξαν!!!!!!!! οτι ο ΘΕΟΣ ΤΟ ΕΔΟΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΑ!!! αβα βα βαααα βαααααααααααα οπος ολα σε αυτο το ξεφτιλιζμενο μουντιαλ!!! το θα το σικοσει η αργεντινα ειναι σιγουρο και δινει 2.25 :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 2014-07-11_135715.png
    2014-07-11_135715.png
    332,1 KB · Εμφανίσεις: 25

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.266
Πόντοι
5.006
Καλησπερα μολις τιμηθηκεν η αργεντινη στην αποδοση του 3.62. Αντε μορη ομαδα... :boobies: :boobies:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ας μιν αναλησο περισοτερο περι λατινηκης αμερικης και παπικης εκλησιας!!!! βαριεμε!!!!!!! πεσανε σε παπα αργεντινο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τους γαμισε τελειος τους βραζιλιανοθς ο αγιος ανθροπος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τελος παντον αυριο το πεχνιδι ειναι καθαρο!!!!!!!!! 50 -50 ελπιζο να δουμε μπαλα!!!!! αν και οι βραζιλιανοι  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: τεσ πα !!!! καλο καλοκαιρι μετα την κιριακη χρισταρα!!!! παντα σε διαβαζο!!! αξιος!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: πλακα σου κανο αρχηγοπουλο!!!!! μιν τσιμπας!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
είχα φτιάξει ένα καλό R-group
αλλά δεν μου το πέρασε γιατι
οι "σκόρερς" δεν συνδυάζονται μεταξύ τους  :tickedoff:
και έτσι έριξα 20ευρώ στον άσσο γερμανίας  :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.611
Πόντοι
606
καλησπερα :)  Νταβαριτς να ξερεις ενα πραγμα :) :) απο εδω και τωρα δεν σε παω εγω ΟΥΤΕ με σφαίρες !!! :) Αλλα ουτε πιστευω οτι με πας :grin: :grin: :grin: δεν τρωω τον παπα σου :grin: :) Μαν προσπαθησα να σε παω.. :) :) αλλα τελικα καταλαβα τζαμπα κοπος :grin: :grin: ειπαμε προσπαθουμε να μην ειμαστε κακοι για μενα το λεω αυτο δεν ειμαι  αγιος ουτε αναμάρτητος :grin: :grin: :grin: . Δεν κραταω κακιες και μαΚακιες :grin: :grin: δεν ειμαι μωρο αλλα δεν ειμαι και αμερικανακι :) χωρις να εχω τιποτα με τους αμερικανους :) :) ΥΓ..  Καταλαβαίνεις δεν εισαι κανας εξυπνος :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ένα χαλαρό μπετ απόψε σε ένα αδιάφορο και για τις 2 ομάδες παιχνίδι, και μόνο για το γόητρο...4-6 γκολ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom