You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
αμα γραψω ολα οσα επαιξα θα φρικαρεις
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 214
- Πόντοι
- 36
gti τελικα τον κοντραρες τον αρη?
χθες η πουτανα η σιτυ για αλλη μια φορα μας απεδειξε οτι ειναι ομαδα των tsi-book
με κηδεψε και η τοτεναμ στο λαιβ...το παιξα γυρω στο '60 οβερ 1,5...το γκολ δεν μπηκε ποτε...και ακομα τα κλαιω τα λεφτουδακια μου
σημερα δεν θα παιξω γιατι στερεψε η πηγη >
χθες η πουτανα η σιτυ για αλλη μια φορα μας απεδειξε οτι ειναι ομαδα των tsi-book
με κηδεψε και η τοτεναμ στο λαιβ...το παιξα γυρω στο '60 οβερ 1,5...το γκολ δεν μπηκε ποτε...και ακομα τα κλαιω τα λεφτουδακια μου
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Κάνε ένα διαλλειματάκι να ξελαμπικάρεις και επανέρχεσαι δριμύτερος...gti τελικα τον κοντραρες τον αρη?
Την καλημέρα μου...
Επισκέπτης
μπολακο επιτελους με πληρωσατε χθες μετα απο τρεις αποτυχημενες προσπαθειες για σημερα λεω για κατι ψιλα 2φιορεντινα ασο λυων 2παοκ και
Επισκέπτης
κοιτα εχουν ρισκο αλλα ρε γαμωτο καποια στιγμη η λυων θα κερδισει οσο για τον παοκ ενα θα σου πω ψωμιαδης. κατι εμαθα οτι το παιχνιδακι ειναι μιλημενο. οπως και το δικο μας στη λαρισα για χ αλλα δεν θελω να μας παιξω σημερα γιατι ειναι περιεργο παιχνιδι απλα κατι τετοιο κυκλοφορει απο χθες το μεσημερι ;)Μπράβο...
Η Φιόρε μου αρέσει κι εμένα...τα άλλα 2 δεν τα ακουμπάω δεν με εμπνέουν...
Καλή επιτυχία
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 214
- Πόντοι
- 36
αυτο θα κανω φιλε μου, εχασα πολλα χθες και εχω κακη ψυχολογιαΚάνε ένα διαλλειματάκι να ξελαμπικάρεις και επανέρχεσαι δριμύτερος...
Την καλημέρα μου...
καλη επιτυχια στις επιλογες σας!!!!
bobas
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Μετριες οι επιλογες μου χτες, ευτυχως κυνηγησα σχετικα μεγαλες αποδοσεις γιατι απο μικρες ο Αρης και η Σιτυ μας πεταξαν κουβα. Καλά όλο το site ειχε Χ-1 τον Αρη;; ;-) Για Χ-1 εχω τη Μιλαν σημερα. Απο άλλες επιλογες 0-1 γκολ Ατρομητος+Καβαλα, Χ και γκολ γκολ την Λαρισα, όβερ την ΑΕΚ (ξεχασε ποτε εκανε τελευταια under), over Τζένοα και μπομπες Μονπελιε και Βιγιαρεαλ, ποια Ατλετικο; )! Καλη επιτυχια!
ΥΓ: Οβερ η μπαγερν χτες με 1,60 και δεν το πηραμε χαμπαρι... :-
ΥΓ: Οβερ η μπαγερν χτες με 1,60 και δεν το πηραμε χαμπαρι... :-
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Δεν γίνονται τέτοια πράγματα στο Ελλάντα μπρε...που ζείς????κοιτα εχουν ρισκο αλλα ρε γαμωτο καποια στιγμη η λυων θα κερδισει οσο για τον παοκ ενα θα σου πω ψωμιαδης. κατι εμαθα οτι το παιχνιδακι ειναι μιλημενο. οπως και το δικο μας στη λαρισα για χ αλλα δεν θελω να μας παιξω σημερα γιατι ειναι περιεργο παιχνιδι απλα κατι τετοιο κυκλοφορει απο χθες το μεσημερι ;)
kokolongos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 7 Νοε 2005
- Κριτικές
- 28
- Like
- 19
- Πόντοι
- 6.775
γκολ/γκολ για βολφσμπουργκ
2-3 γκολ για ατλετικο και ολυμπιακο.
οβερ για την αρσεναλ
2-3 γκολ για ατλετικο και ολυμπιακο.
οβερ για την αρσεναλ
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
2 3άδες έπαιξα σήμερα.
κάτι ψιλά σε:
Σαν Πάουλι 1
Βίλεμ 1
Φιορεντίνα 2
και κάτι χοντρά σε:
Λίβερπουλ όβερ
Πάρμα 1
Σανταντέρ 1
το ωραίο το έγραφε η activebet για το παιχνίδι Σανταντέρ - Χερέθ. ο πρόεδρος της Χερέθ χρωστάει, λέει, από τη μια τσέπη στην άλλη.
κάτι ψιλά σε:
Σαν Πάουλι 1
Βίλεμ 1
Φιορεντίνα 2
και κάτι χοντρά σε:
Λίβερπουλ όβερ
Πάρμα 1
Σανταντέρ 1
το ωραίο το έγραφε η activebet για το παιχνίδι Σανταντέρ - Χερέθ. ο πρόεδρος της Χερέθ χρωστάει, λέει, από τη μια τσέπη στην άλλη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K