Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ωραία η Αλγερία...

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Στο σύστημα με τα Χ υπάρχει καμία λύση η ιδέα όταν τα παιχνίδια γίνονται ταυτόχρονα όπως θα είναι από αύριο ;

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.865
Πόντοι
456
Στο σύστημα με τα Χ υπάρχει καμία λύση η ιδέα όταν τα παιχνίδια γίνονται ταυτόχρονα όπως θα είναι από αύριο ;

Δεν νομιζω τυπε,

οποιος κονομησε , κονομησε, σε δυο χρονια τωρα στο Euro ....

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δεν είναι δυνατό να μου συμβαίνει αυτό το πράγμα. Έχω 2αδα Βέλγιο και Λας Πάλμας η οποία παίζει την άνοδο με την Κόρδοβα. Στο 92' ενώ προηγείται, μπουκάρουν οπαδοί της να πανηγυρίσουν την άνοδο, το διακόπτει προσωρινά, και μόλις ξαναρχίζει τρώνε γκολ, παίρνουν τον πούλο κι εγώ το ίδιο  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

μετά την πούτσα της Κόρδοβας, ήρθε κι άλλη εξίσου χοντρή από την Πορτογαλία, καθώς είχα ποντάρει νίκη ΗΠΑ στο 4.75. Και ρωτάω: Ποια η πιθανότητα να χάσεις την ίδια μέρα 2 στοιχήματα στις καθυστερήσεις; Ποιος πούστης με έχει καταραστεί;

Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 ΗΠΑ ΗΠΑ v Πορτογαλία
(Τελικό Αποτέλεσμα) 23/06/2014 Κανένα 4.75 Χαμένο

:headbang: :tickedoff: :zfuck:

Noah_1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2013
Κριτικές
26
Like
570
Πόντοι
306
ΗΠΑ-Πορτογαλία (Κόρνερ exactly 10 απόδοση 8)

Κερδισμένο  :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δυο ασοι σημερα κροατια και ολλανδια

και ενα 4-6 γκολ βραζιλια

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
:)  Καλησπερα  αγκεν :)   Εχθες συζητουσα με 1 φιλο :) Και μου ειπε χρηστο εχω μια πρωτη ξαδερφη που εχει παντρευτει ιρλανδο :) :)  Μου λεει οταν ηρθε μια φορα ελλαδα και μας ειδε εδω που μενουμε εμεις η πρωτη του κουβεντα ηταν ειμαι σαν να βρησκομαι ιρλανδια (και ας βρεχει εκει 9 μηνες τον χρονο) Τεριαζουμε με τους ιρλανδους που οι ιρλανδοι σε πατριωτισμό αναδείχθηκαν πρωτοι στην ευρωπη με 2 τους ελληνες  :) Ιρλανδια  :zfuck: την γερμανια :) :) :) :) :) :) :) :) :) εξω καρδια λαος :) Σαν και μας :) :) :) :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
:)  Καλησπερα  αγκεν :)   Εχθες συζητουσα με 1 φιλο :) Και μου ειπε χρηστο εχω μια πρωτη ξαδερφη που εχει παντρευτει ιρλανδο :) :)  Μου λεει οταν ηρθε μια φορα ελλαδα και μας ειδε εδω που μενουμε εμεις η πρωτη του κουβεντα ηταν ειμαι σαν να βρησκομαι ιρλανδια (και ας βρεχει εκει 9 μηνες τον χρονο) Τεριαζουμε με τους ιρλανδους που οι ιρλανδοι σε πατριωτισμό αναδείχθηκαν πρωτοι στην ευρωπη με 2 τους ελληνες  :) Ιρλανδια  :zfuck: την γερμανια :) :) :) :) :) :) :) :) :) εξω καρδια λαος :) Σαν και μας :) :) :) :)
ειναι αρχαιο ελληνικο φυλο οι ιρλανδοι που απλα φτασαν εκει απο την θαλασσα,στην αποικιακη εποχη των ελληνων γιαυτο.....δεν ειναι αγγλοσαξονες ,νορμανδοι,βικινγκς κλπ.....

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
:) και εδω ο εθνικος υμνος της ιρλανδιας :) Σε παιχνιδι με τους αγγλους για το ραγμπι :)  Πρωτα ειναι ο υμνος τις αγγλιας και μετα της ιρλανδιας :) Για τους τυπους :) :) :) :) οι ιρλανδοι τους αγγλους τους τσαλακωσαν τα παΐδια :grin: 

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
ειναι αρχαιο ελληνικο φυλο οι ιρλανδοι που απλα φτασαν εκει απο την θαλασσα,στην αποικιακη εποχη των ελληνων γιαυτο.....δεν ειναι αγγλοσαξονες ,νορμανδοι,βικινγκς κλπ.....
γιαυτο τους αγαπω και ας μην το ηξερα αυτο :) :) :) :) :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.604
Πόντοι
606
δεν τα λενε αυτα στα σχολεια χρησταρα οπως ουτε οτι οι τεσροκι ινδιανοι ηταν αρχαιοι ελληνες που αποικισαν την αμερικη χιλιαδες χρονια πριν

μαμησετα φιλε :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) την κανω για μια δουλεια που εχω :) :) :) σιγιου λετερ εβριθινγκ μαλλον τουναιτ :grin: :grin: :grin: :grin: :) :) :) :)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
:) και εδω ο εθνικος υμνος της ιρλανδιας :) Σε παιχνιδι με τους αγγλους για το ραγμπι :)  Πρωτα ειναι ο υμνος τις αγγλιας και μετα της ιρλανδιας :) Για τους τυπους :) :) :) :) οι ιρλανδοι τους αγγλους τους τσαλακωσαν τα παΐδια :grin:
Δεν έχουν ακριβώς έτσι τα πράγματα σύντροφε. Σε εκείνο το ματς έχασαν οι Ιρλανδοι με 12-6 (θα το βρείς εύκολα στο youtube)και γενικά οι Άγγλοι είναι αυτοί που τσαλακώνουν τους Ίρλανδους. Και όσον αφορά τους ύμνους ακούγονται 2 ιρλανδικοί ύμνοι (ιδιοτροπίες του κυπέλλου των 5 -τώρα 6- εθνών). Αν έπαιζαν στο Μπέλφαστ θα έπαιζε (πιο παλιά) ο αγγλικός ύμνος) !!!
Δεν επεκτείνομαι περισσότερο καθότι    :offtopic:  . Αν θες πάντως οιαδήποτε πληροφορία για ράγκμπυ ρώτα με με πμ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom