Andhrímnir
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιουν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ενταξει, μουντιαλ ειναι. Για την ωρα στα ιδια ειμαι.
οκ, εξαλλου ο καθενας, εχει τον 'τροπο' του..
Ενταξει, μουντιαλ ειναι. Για την ωρα στα ιδια ειμαι.
ωραία η Αλγερία...
Στο σύστημα με τα Χ υπάρχει καμία λύση η ιδέα όταν τα παιχνίδια γίνονται ταυτόχρονα όπως θα είναι από αύριο ;
δεν είναι δυνατό να μου συμβαίνει αυτό το πράγμα. Έχω 2αδα Βέλγιο και Λας Πάλμας η οποία παίζει την άνοδο με την Κόρδοβα. Στο 92' ενώ προηγείται, μπουκάρουν οπαδοί της να πανηγυρίσουν την άνοδο, το διακόπτει προσωρινά, και μόλις ξαναρχίζει τρώνε γκολ, παίρνουν τον πούλο κι εγώ το ίδιο
ειναι αρχαιο ελληνικο φυλο οι ιρλανδοι που απλα φτασαν εκει απο την θαλασσα,στην αποικιακη εποχη των ελληνων γιαυτο.....δεν ειναι αγγλοσαξονες ,νορμανδοι,βικινγκς κλπ.....Καλησπερα αγκεν Εχθες συζητουσα με 1 φιλο Και μου ειπε χρηστο εχω μια πρωτη ξαδερφη που εχει παντρευτει ιρλανδο Μου λεει οταν ηρθε μια φορα ελλαδα και μας ειδε εδω που μενουμε εμεις η πρωτη του κουβεντα ηταν ειμαι σαν να βρησκομαι ιρλανδια (και ας βρεχει εκει 9 μηνες τον χρονο) Τεριαζουμε με τους ιρλανδους που οι ιρλανδοι σε πατριωτισμό αναδείχθηκαν πρωτοι στην ευρωπη με 2 τους ελληνες Ιρλανδια την γερμανια εξω καρδια λαος Σαν και μας
γιαυτο τους αγαπω και ας μην το ηξερα αυτοειναι αρχαιο ελληνικο φυλο οι ιρλανδοι που απλα φτασαν εκει απο την θαλασσα,στην αποικιακη εποχη των ελληνων γιαυτο.....δεν ειναι αγγλοσαξονες ,νορμανδοι,βικινγκς κλπ.....
δεν τα λενε αυτα στα σχολεια χρησταρα οπως ουτε οτι οι τσεροκι ινδιανοι ηταν αρχαιοι ελληνες που αποικισαν την αμερικη χιλιαδες χρονια πρινγιαυτο τους αγαπω και ας μην το ηξερα αυτο
μαμησετα φιλε την κανω για μια δουλεια που εχω σιγιου λετερ εβριθινγκ μαλλον τουναιτδεν τα λενε αυτα στα σχολεια χρησταρα οπως ουτε οτι οι τεσροκι ινδιανοι ηταν αρχαιοι ελληνες που αποικισαν την αμερικη χιλιαδες χρονια πριν
Δεν έχουν ακριβώς έτσι τα πράγματα σύντροφε. Σε εκείνο το ματς έχασαν οι Ιρλανδοι με 12-6 (θα το βρείς εύκολα στο youtube)και γενικά οι Άγγλοι είναι αυτοί που τσαλακώνουν τους Ίρλανδους. Και όσον αφορά τους ύμνους ακούγονται 2 ιρλανδικοί ύμνοι (ιδιοτροπίες του κυπέλλου των 5 -τώρα 6- εθνών). Αν έπαιζαν στο Μπέλφαστ θα έπαιζε (πιο παλιά) ο αγγλικός ύμνος) !!!και εδω ο εθνικος υμνος της ιρλανδιας Σε παιχνιδι με τους αγγλους για το ραγμπι Πρωτα ειναι ο υμνος τις αγγλιας και μετα της ιρλανδιας Για τους τυπους οι ιρλανδοι τους αγγλους τους τσαλακωσαν τα παΐδια