χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.657
- Πόντοι
- 606
αδελφε και εγω γι αυτο ρωταω παραξενευτηκα...τι σκεφτεται ο καθενας ωρες ωρες δεν μπορω να καταλαβω....σκρεμερ με τις μακακιες που λεω τις λεω ις γνωση μου . Κανουμε χαβαλε ο αντζελο χερετισε οχι για να κοροιδεψει αν το εκλαβανεις ετσι δεν ειμαι χαζος αλλα ουτε τον κανω Μου αρεσει ο χαβαλες και η πλακα γιαυτο και ολοι δεν τεριαζουμε με ολους
ενταξει υγεια δεν μπορουμε να αρεσουμε σε ολους αδερφε ο καθενας εχει το δικο του σκεπτικο φιλοσοφια γιαυτο υπαρχουν διαφορετικα ατομα που κανουν παρεα κτλ Απλα ξεκαθαρισα οτι δεν ειμαι χαζος αλλα ουτε τον κανωαδελφε και εγω γι αυτο ρωταω παραξενευτηκα...τι σκεφτεται ο καθενας ωρες ωρες δεν μπορω να καταλαβω....
δικηγορος και καλος δεν υπαρχει τυπε
υγεια αδερφε μου ας ρίξω τωρα εναν υπνακο κανα 2ωρο στις 8 το βραδυ θα κανω κανα 40 λεπτα mtb ποδηλατο για τις ενδοφρινες να μην παρω κοκαινη και μου βγει ακριβα με το ποδηλατο απελευθερονονται τζαμπα σιγιου λετερ εβρι μπαντι εβριθινγκΤωρα να μπεις και να σχολιασεις κατι που ειπαν δυο ατομα δε ξερω..και να το σχολιασεις και λαθος...τελος παντων υγεια μικροπραγματα ειναι αυτα...
καλησπερα γιατι?
σκρεμερ με τις μακακιες που λεω τις λεω ις γνωση μου . Κανουμε χαβαλε ο αντζελο χερετισε οχι για να κοροιδεψει αν το εκλαβανεις ετσι δεν ειμαι χαζος αλλα ουτε τον κανω Μου αρεσει ο χαβαλες και η πλακα γιαυτο και ολοι δεν τεριαζουμε με ολους ΥΓ.. Το στοιχιμα δεν ειναι ζωη ειναι μεσα στην ζωη μας Χαμογελαστε λιγο αισιοδοξία αυτοι που δεν χαμογελουν δεν κερδιζουν τιποτα κανει και κακο στην υγεια η κακομουτσουνια αυτοι που ειναι εξω καρδια ζουν πιο ωραια πιο υγιεινά Μην ειστε δηθεν μην κρατατε συναισθηματα μεσα σας χαμηλώστε το κεφαλι και καντε χαβαλε σκρεμερ δεν εχω τιποτα με κανεναν εδω μεσα ο καθενας μπορει να πει οτι θελει για οποιον θελει αν θελει Αλλα δεν αλλαζω και τον χαρακτηρα μου για κανεναν
22/06/2014 19:00 329 ΒΕΛΓΙΟ - ΡΩΣΙΑ 2 3.45 -
22/06/2014 01:00 331 ΗΠΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 1 4.50 -
22/06/2014 19:00 329 ΒΕΛΓΙΟ - ΡΩΣΙΑ 2 3.45 -
22/06/2014 01:00 331 ΗΠΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 1 4.50 -
απ οτι διαβαζω ναιο ροναλτο παιζει ?
καλο αυτο, να δινουμε σημεια με σημαιες για να μαθαινουμε και τις χωρες
και χρημα και γνωσεις τυπεκαλο αυτο, να δινουμε σημεια με σημαιες για να μαθαινουμε και τις χωρες
εχει πεσει τρελος κουβας τις τελευταιες μερες.
γερμανια,οβερ αργετνινη,βοσνια,ιταλια,αγγλια,βραζιλια σημεια που χαν φορτωθει απο αρκετο κοσμο και σπασανε ολα.
σημερα παντου δινουνε πορτογαλια παλι,αλλον εναν πιθανο κουβα μυριζομαι.
δεν αξιζει το ρισκο στο 1,65-1.70 πιστευω.