Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 224 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    981

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.657
Πόντοι
606
σκρεμερ με τις μακακιες που λεω :) :) τις λεω ις γνωση μου :) :). Κανουμε χαβαλε ο αντζελο χερετισε οχι για να κοροιδεψει :) :) αν το εκλαβανεις ετσι :) :) δεν ειμαι χαζος αλλα ουτε τον κανω :) Μου αρεσει ο χαβαλες :) :) και η πλακα γιαυτο και ολοι δεν τεριαζουμε με ολους :)ΥΓ.. Το στοιχιμα δεν ειναι ζωη ειναι μεσα στην ζωη μας :) :) Χαμογελαστε λιγο αισιοδοξία αυτοι που δεν χαμογελουν δεν κερδιζουν τιποτα κανει και κακο στην υγεια η κακομουτσουνια αυτοι που ειναι εξω καρδια ζουν πιο ωραια πιο υγιεινά :) Μην ειστε δηθεν μην κρατατε συναισθηματα μεσα σας χαμηλώστε το κεφαλι και καντε χαβαλε  :) :) σκρεμερ δεν εχω τιποτα με κανεναν εδω μεσα :) :) :) ο καθενας μπορει να πει οτι θελει για οποιον θελει αν θελει :) :) :) :)  Αλλα δεν αλλαζω και τον χαρακτηρα μου για κανεναν :) :) :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.713
Πόντοι
5.006
σκρεμερ με τις μακακιες που λεω :) :) τις λεω ις γνωση μου :) :). Κανουμε χαβαλε ο αντζελο χερετισε οχι για να κοροιδεψει :) :) αν το εκλαβανεις ετσι :) :) δεν ειμαι χαζος αλλα ουτε τον κανω :) Μου αρεσει ο χαβαλες :) :) και η πλακα γιαυτο και ολοι δεν τεριαζουμε με ολους :)
αδελφε και εγω γι αυτο ρωταω παραξενευτηκα...τι σκεφτεται ο καθενας ωρες ωρες δεν μπορω να καταλαβω....

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.657
Πόντοι
606
αδελφε και εγω γι αυτο ρωταω παραξενευτηκα...τι σκεφτεται ο καθενας ωρες ωρες δεν μπορω να καταλαβω....
ενταξει υγεια δεν μπορουμε να αρεσουμε σε ολους αδερφε :) :) :) :) :) :) :) ο καθενας εχει το δικο του σκεπτικο φιλοσοφια γιαυτο υπαρχουν διαφορετικα ατομα που κανουν παρεα κτλ :) Απλα ξεκαθαρισα οτι δεν ειμαι χαζος :) :) αλλα ουτε τον κανω :) :) :) :) :) :)

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
32.713
Πόντοι
5.006
Τωρα να μπεις και να σχολιασεις κατι που ειπαν δυο ατομα δε ξερω..και να το σχολιασεις και λαθος...τελος παντων υγεια μικροπραγματα ειναι αυτα...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.657
Πόντοι
606
Τωρα να μπεις και να σχολιασεις κατι που ειπαν δυο ατομα δε ξερω..και να το σχολιασεις και λαθος...τελος παντων υγεια μικροπραγματα ειναι αυτα...
υγεια αδερφε μου :) :) :) :) :) :) :)  :) ας ρίξω τωρα εναν υπνακο κανα 2ωρο στις 8 το βραδυ θα κανω κανα 40 λεπτα mtb ποδηλατο για τις ενδοφρινες να μην παρω κοκαινη και μου βγει ακριβα :grin: :grin: :grin: :grin: με το ποδηλατο απελευθερονονται τζαμπα :) :) :) :) :) :) σιγιου λετερ εβρι μπαντι εβριθινγκ :) :) :) :) :) :) :) :)

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

Kαλησπέρα...Καλησπέρα...

Γιατί Ενώ Ο Χρηστάρας Έκανε Όλοκληρη Ανάλυση Για Το Ρητό "ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ"...
Πετας Στο Άσχετο Ενα "Καλησπέρα Αδελφε...Τι Νεα?" Και Ασχέτως Αν Ηταν Επίτηδες Η Μη...
Εγω Όπως Το Διάβασα...Έπεσα Κάτω Από Τα Γέλια ...Εξού Και Το "Μπαγασάκος" !!!  ;) :cheesy: :grin:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
ΒΕΛΓΙΟ-ΡΩΣΙΑ  1Χ

ΗΠΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 1Χ

ΝΟΤΙΟΣ ΚΟΡΕΑ- ΑΛΓΕΡΙΑ 1Χ

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
σκρεμερ με τις μακακιες που λεω :) :) τις λεω ις γνωση μου :) :). Κανουμε χαβαλε ο αντζελο χερετισε οχι για να κοροιδεψει :) :) αν το εκλαβανεις ετσι :) :) δεν ειμαι χαζος αλλα ουτε τον κανω :) Μου αρεσει ο χαβαλες :) :) και η πλακα γιαυτο και ολοι δεν τεριαζουμε με ολους :)ΥΓ.. Το στοιχιμα δεν ειναι ζωη ειναι μεσα στην ζωη μας :) :) Χαμογελαστε λιγο αισιοδοξία αυτοι που δεν χαμογελουν δεν κερδιζουν τιποτα κανει και κακο στην υγεια η κακομουτσουνια αυτοι που ειναι εξω καρδια ζουν πιο ωραια πιο υγιεινά :) Μην ειστε δηθεν μην κρατατε συναισθηματα μεσα σας χαμηλώστε το κεφαλι και καντε χαβαλε  :) :) σκρεμερ δεν εχω τιποτα με κανεναν εδω μεσα :) :) :) ο καθενας μπορει να πει οτι θελει για οποιον θελει αν θελει :) :) :) :)   Αλλα δεν αλλαζω και τον χαρακτηρα μου για κανεναν :) :) :)

Ωραία Να Και η Παρεξήγηση Τώρα...   :think:

Χρηστάρα Για Μένα Εισαι Τοπ Και Έδω Μέσα Αλλα & Στη Ζωή Σου Πρέπει Να Εισαι Τσίφτης Και Καραμπούζουκλης !!
Άνοιξα Σήμερα Και Δίαβασα Τα Προηγούμενα Πόστ...Ε Όταν Διάβασα Το Δικο Σου και Απο Κατω Του Αντζελο...Με Έπιασε Γέλιο...Χαβαλές...Πως Αλλιως Να Το Πω...?
Όχι Γιατι Το Έγραψε Σαν Κοροιδια...Αλλα Γιατι Εκανες Αναλυση Στο "ΟΥΚ ΕΝ ΤΩ ΠΟΛΛΩ ΤΟ ΕΥ" Και Ο Άντζελο Εγραψε Κατι Άσχετο Όχι Επίτηδες Αλλα Για Να Χαιρετησει Όπως Λες Και Εσυ !
Ε Αμα Το Διαβαζεις Και Έχεις Καλη Διαθεση Όπως Έγω Γελάς & Γράφεις Και Ένα Σχόλιο Στον Αντζελο Με Καλή Διαθεση Πάντα !!
Σε Όλα Τα Άλλα Που Γράφεις Συμφωνω & Δεν Νομίζω Να Σου Έχω Δωσει Την Εντύπωση Οτι Σε Θεώρω Χαζό Η Αν Στην Έχω Δώσει &
Γενικά Αν Παρεξηγηθηκα Στην Όλη Φάση Ζητω Συγνωμη & Απ' Τους Δύο !!!  :)
Υγεία Για Όλα Τα Παιδιά Του Φόρουμ !!  :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
22/06/2014 19:00 329 ΒΕΛΓΙΟ - ΡΩΣΙΑ 2 3.45 -
22/06/2014 01:00 331 ΗΠΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 1 4.50 -

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.333
Πόντοι
8.645
22/06/2014 19:00 329 ΒΕΛΓΙΟ - ΡΩΣΙΑ 2 3.45 -
22/06/2014 01:00 331 ΗΠΑ - ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ 1 4.50 -

URL]]

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
εγω λεω πορτογαλλια και 2-3 γκολ βελγιο

τελευταια ευκαιρια στα πορτογαλακια

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εχει πεσει τρελος κουβας τις τελευταιες μερες.

γερμανια,οβερ αργετνινη,βοσνια,ιταλια,αγγλια,βραζιλια σημεια που χαν φορτωθει απο αρκετο κοσμο και σπασανε ολα.

σημερα παντου δινουνε πορτογαλια παλι,αλλον εναν πιθανο κουβα μυριζομαι.
δεν αξιζει το ρισκο στο 1,65-1.70 πιστευω.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.333
Πόντοι
8.645
εχει πεσει τρελος κουβας τις τελευταιες μερες.

γερμανια,οβερ αργετνινη,βοσνια,ιταλια,αγγλια,βραζιλια σημεια που χαν φορτωθει απο αρκετο κοσμο και σπασανε ολα.

σημερα παντου δινουνε πορτογαλια παλι,αλλον εναν πιθανο κουβα μυριζομαι.
δεν αξιζει το ρισκο στο 1,65-1.70 πιστευω.

Διπλο είναι η πορτουγκαλ μη μασάς

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom