Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645

Αααααα Ωραιαααα...Μάθαμε Και Την Ομάδα Που Θα Τα Σκατώσει Στο Mundial Ισπανια !!!
Νομίζω Οτι Οι Ισπανοι Χρειάζονται Διακοπές Και Μάλλον Αυτό Θα Έχουν Στο Μυαλό Τους Περισσοτερο Απο Κάθε Άλλη Φορά !!  ;)

:coffee:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.235
Πόντοι
1.106
Καλησπερα παιδες ωραια ματς μεχρι στιγμης

skieros

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Μαΐ 2011
Κριτικές
27
Like
1.467
Πόντοι
1.720
Ειχα παιξει τον ασο της Ισπανιας σε 5 δελτια. Στα δυο με ακριβες σκορ 2-0, το ενα χτες οπου ειχα τη Βραζιλια στο 3-0 αλλα ηρθε 3-1 οποτε το ξαναπαιξα. Επισης την ειχα σε ασο σε 2 τετραδες και σε αλλο ενα που επαιξα με νικητες ομιλων οπου πονταρα Ισπανια να περασει 1η και Ολλανδια 2η.

Σε οσα δελτια την ειχα τοσα γκολ αρπαξε :grin:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Ο φαν γκαλ πλάκα πλάκα όποτε παίρνει παιδαρέλια κάνει παπάδες

Ναι Αλλα Κάτι Σου Διέφυγε Η Ξέχασες...Έχει Και 2 Γριες...
Μια Μπαμπόγρια Τον Σναιντερ....Και Μια Μουστόγρια  Τον Ρομπέν Που Ο Πούστης Έκανε Παπάδες Σήμερα !!!
Πάντως Όσο Μου Άρεσε Η Ολλανδία Σήμερα Αλλό Τόσο Με Φόβισε Οτι Δεν θα Πάει Τελικό...Αν ΚΑι Αυτοί Είναι Ικανοί Να Πλακωθουν Μεταξυ Τους Και
Να Τα Γαμήσουν Όλα Μόνοι Τους !!! Όσο Για Την Ισπανια Θα Σου Γράψω Στο Άλλο Πόστ !  ;)  :cheesy:  :grin:

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Αααααα Ωραιαααα...Μάθαμε Και Την Ομάδα Που Θα Τα Σκατώσει Στο Mundial Ισπανια !!!
Νομίζω Οτι Οι Ισπανοι Χρειάζονται Διακοπές Και Μάλλον Αυτό Θα Έχουν Στο Μυαλό Τους Περισσοτερο Απο Κάθε Άλλη Φορά !!  Wink

Όπως Καλά Μνημόνευσες Αυτό 'Ηταν Το Σκεπτικό Μου Και Παραμένει...ΑΛΛΑ...
Πρέπει Να Τη Ξαναδώ Στο Δεύτερο Παιχνίδι Γιατι Το 5-1 Απο Τους Οράνιε Ηταν Πολύ Βαρύ Και Μπορεί Να Βγάλουν "Ποδοσφαιρικό" Εγωισμό !!
Πάντως Για Να Παεί Τελικό Αν Βγεί Δευτερη Γιατι Εχει Πολυ Αρνητικο Συντελεστη Τωρα Με Το 5-1 (Και Ηδη Η Χιλή Κερδιζει Με 2-0) Θα Πέσει Λογικά Πάνω Στην Βραζιλία...
Αν Την Περάσει Τότε Μπορει & Να Το Ξανασηκώσει Αλλα Όλα Αυτά Υποθετικα Μεχρι Να Τη Ξαναδούμε Στο 2ο Παιχνίδι !! ;)
(Δεν Ξεχνω Επίσης Ότι Στο Προηγούμενο Μουντιαλ Ξαναείχε Χάσει Στην  Πρεμιερα Απο Την Ελβετια 1-0 Και Μετα Πήγε Τραίνο Τελικό Και Το Σήκωσε)

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
το 0-125 γκολ σε ολο το μουντιαλ που εχω παιξει με 55 αποδοση πως το βλεπετε? εφικτο?

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.602
Πόντοι
606
καλησπερα  Καταρχιν το φιλαρακι μου ο νιπλ μας εχει γραψει στα  @@ του :) :) :) Παμε παρακάτω :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:  Ήμουν Γιαννιτσά για μεζεδοκαταστασι και βλεποντας τα γκολ που ετρωγε η ισπανια έχυνα μεχρι τα αυτια :grin: :grin: :grin: Πουτανες πουθεναδες του τικι τακα σας ξεμουνιασανε οι τουλιπες :grin: :grin: :grin: εχυσα χυνω και θα ξερωχυνω  :) Με αλλα 2 φιλαρακια τρωγαμε φαγαμε τον αμπακο δεν πηγενε αλλο ετρωγε και η κωλο ισπανια τα γκολ μονο που δεν γάμησα :) :) :)   

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Καλησπέρα Χρηστάρααα...
Έτσιιιι...Πως Το Εγραψες ??? "Πουτανες πουθεναδες του τικι τακα" !!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Χρηστάρα Εφαγές, Ήπιες, Ξερόχυσες...Άμα Γάμαγες Κιόλας Δεν Σε Έβλεπα Καλά Αδελφάκι & Τώρα Με Τον Άδωνη Που Ήταν Στην Υγεία Τα Νοσοκομεία
Έχουν Γίνει Χειρότερα Απο Μπουρδελάκια !! Για Αυτό Εγκράτεια Φιλαράκι !!!  ;) :cheesy:  :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Koλομβία-Ελλάδα No Goal

Ουρουγουάη Άσσος

Ακτή Ελεφαντοστού Άσσος

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
Ελλάδα Χ ημίχρονο... :priest: :priest:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.602
Πόντοι
606
Καλησπέρα Χρηστάρααα...
Έτσιιιι...Πως Το Εγραψες ??? "Πουτανες πουθεναδες του τικι τακα" !!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Χρηστάρα Εφαγές, Ήπιες, Ξερόχυσες...Άμα Γάμαγες Κιόλας Δεν Σε Έβλεπα Καλά Αδελφάκι & Τώρα Με Τον Άδωνη Που Ήταν Στην Υγεία Τα Νοσοκομεία
Έχουν Γίνει Χειρότερα Απο Μπουρδελάκια !! Για Αυτό Εγκράτεια Φιλαράκι !!!  ;) :cheesy:  :grin:
:cheesy: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.602
Πόντοι
606
Καλησπερα :)      304=Κολομβια-Ελλαδα=ΗΜΙ/ΤΕΛ  Χ/2,      305=Ουρουγουαη-Κοστα Ρικα=ΗΜΙ/ΤΕΛ  Χ/Χ,      306=Αγγλια-Ιταλια=ΗΜΙ/ΤΕΛ  Χ/1,      307=Ακτη Ελεφαντοστου-Ιαπωνια=ΗΜΙ/ΤΕΛ  Χ/2    Συστημα :)  στον ΟΠΑΠ :)    2-3-4  Πολαπλασιαστης επι 2 :)    Αξια  Δελτιου    6,60  ΕΥΡΩ :)  Μεγιστο  Κερδος    1,811,77 ΕΥΡΩ :)                      ΥΓ... :grin: :grin: :grin: Στο  δελτιο  συμμετέχω στα  2,60 ευρω που εβαλα δηλαδη 4  εβαλε ο καφετζης μου :grin: Γιατι ειναι δικα του προγνωστικά :grin: :grin: Απλα μου μπηκε στο μυαλο :grin: Οταν το εκανε :) :) και μπήκα συνεταίρος δηλαδη με τα 2,60 μου ευρω θα παρω καπου το 40% επι των συνολικών  κερδών  του δελτίου :grin: :grin: :grin: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.602
Πόντοι
606
Καλησπερα αγκεν :) :) :)    Αν το παιχνιδι Κολομβιας -Ελλαδος βγει Οβερ :grin: :grin: :grin: :grin:      θα γινω Σαολιν :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.602
Πόντοι
606
Καλησπερα αγκεν του αγεν :) :)      Παιδια εχθες στα γιαννιτσα μετα την μεζεδεκατασταση πηγαμε να πιουμε μια μπυρα στον πεζοδρομο στα πλαγια που ειναι οι καφετεριομπαραριες :grin: :grin: :grin:  Παιδια  ειχε ενα μουνη διπλα μας :grin: :grin: :grin: Βασικα με το που ειδαμε το μουνη τους λεω καθομαστε διπλα τους ειχε θεσεις :) :) :) γιατι πηγαμε μετα τον αγωνα της Ισπανιας :pipa1: με την Ολλανδια :)  Παιδια η γκομενα ηταν F1 Μονοθεσιο maclaren honda Αλλα με τα τουρμπο τα παλια με τα 900 αλογα αλλα φετινης σχεδιασης και τεχνικης του κινητήρα :grin: :grin: :grin:  Παιδια φορουσε ενα μίνι :) :) :) που ολο το σώμα της ανάγλυφο :grin: :grin: :grin: αναδεικνύονταν :grin: :grin: :grin: :grin: σαν κορμι κουρου γυναικείου αρχαίας  Ελλάδος :) :) :)  Παιδια ενα σωμα που αν καθομουν και εβλεπα 5000  τσοντες στο ιντερνετ τετιο κορμι δεν θα εβλεπα :) :) :)  Ενα πρόσωπο που μπροστα της η γκομενα του κριστιανο ροναλντο ειναι σκατοφατσα :grin: :grin: :grin:  Παιδια τα ματια μου αν ειχαν πουτσα θα ειχα χύσει ολα τα γιαννιτσα απο πανω :grin: :grin: :grin: Τι μουνη ηταν αυτό.... :) :) :) :) :) :) :)             

x_other

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
16
Ειχα παιξει τον ασο της Ισπανιας σε 5 δελτια. Στα δυο με ακριβες σκορ 2-0, το ενα χτες οπου ειχα τη Βραζιλια στο 3-0 αλλα ηρθε 3-1 οποτε το ξαναπαιξα. Επισης την ειχα σε ασο σε 2 τετραδες και σε αλλο ενα που επαιξα με νικητες ομιλων οπου πονταρα Ισπανια να περασει 1η και Ολλανδια 2η.

Σε οσα δελτια την ειχα τοσα γκολ αρπαξε :grin:
και εγω 1Χ το ειχα και εκατσε 2 τρελλη ηττα χθες και μεγαλη χασουρα ισα με 2 χαμενες επισκεψεις σε  city tours λεμε  :2funny: :2funny: :2funny: αλλα  δεν τρεχει και τιποτα παμε για αλλα.
Σημερα με τους μαφιοζους επλιζω παει καλα η εθνικη.
Καλα κερδη μαγγες και οσους τα πηραν στο παιχνδι με τους Ισπανους καλοφαγοτα

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.091
Πόντοι
5.006
Καλησπερα αγκεν του αγεν :) :)      Παιδια εχθες στα γιαννιτσα μετα την μεζεδεκατασταση πηγαμε να πιουμε μια μπυρα στον πεζοδρομο στα πλαγια που ειναι οι καφετεριομπαραριες :grin: :grin: :grin:  Παιδια  ειχε ενα μουνη διπλα μας :grin: :grin: :grin: Βασικα με το που ειδαμε το μουνη τους λεω καθομαστε διπλα τους ειχε θεσεις :) :) :) γιατι πηγαμε μετα τον αγωνα της Ισπανιας :pipa1: με την Ολλανδια :)  Παιδια η γκομενα ηταν F1 Μονοθεσιο maclaren honda Αλλα με τα τουρμπο τα παλια με τα 900 αλογα αλλα φετινης σχεδιασης και τεχνικης του κινητήρα :grin: :grin: :grin:  Παιδια φορουσε ενα μίνι :) :) :) που ολο το σώμα της ανάγλυφο :grin: :grin: :grin: αναδεικνύονταν :grin: :grin: :grin: :grin: σαν κορμι κουρου γυναικείου αρχαίας  Ελλάδος :) :) :)  Παιδια ενα σωμα που αν καθομουν και εβλεπα 5000  τσοντες στο ιντερνετ τετιο κορμι δεν θα εβλεπα :) :) :)  Ενα πρόσωπο που μπροστα της η γκομενα του κριστιανο ροναλντο ειναι σκατοφατσα :grin: :grin: :grin:  Παιδια τα ματια μου αν ειχαν πουτσα θα ειχα χύσει ολα τα γιαννιτσα απο πανω :grin: :grin: :grin: Τι μουνη ηταν αυτό.... :) :) :) :) :) :) :)             
γαμα τα τωρα καλοκαιρι θα δεινοπαθησουμε παλι... :boobies: :boobies: καλησπερα αδελφε...

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Koλομβία-Ελλάδα No Goal

Ουρουγουάη Άσσος

Ακτή Ελεφαντοστού Άσσος

:thumbsup:  :thumbsup:  :thumbsup:

Με Μια Μικρή Κάλυψη Μήπως Γίνει Κανένα Θαύμα & Ειτέ Ο Θεοφάνης Είτε Ο Μήτρογλας (Σαν Αλλαγη Απο Οτι Φαίνεται) Σφυρίξουν Κανένα Γκολάκι !  ;)  :cheesy:  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom