Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δεν έπαιξε καθόλου ο Σέζαρ ρε,μόνο σε ένα ματς στο κύπελλο εναντίων της Έβερτον και άρπαξε 4άρα

Την πρώτη χρονιά στα πρώτα ματς έπαιζε, είχε κάνει και δύο τρία καλά παιχνίδια (θυμάμαι ένα με την άρσεναλ χαρακτηριστικά) αλλά μετά άρχισε η καθιζηση

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Την πρώτη χρονιά στα πρώτα ματς έπαιζε, είχε κάνει και δύο τρία καλά παιχνίδια (θυμάμαι ένα με την άρσεναλ χαρακτηριστικά) αλλά μετά άρχισε η καθιζηση
Στην Πρέμιερ έπαιζε στην Τσάμπιονσιπ ούτε ένα ματς..Το 2002 θα μου πεις το πήραν με τον Μάρκος όταν είχαν τραυματιστεί ο Ντίντα και ο Σένι

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Σκέφτομαι να ποντάρω τελευταίος παίκτης που θα σκοράρει νεϊμάρ με απόδοση 4, με το σκεπτικό ότι αν έχει κολλήσει στο Χ το παιχνίδι μήπως πάρει κανά πέναλτι

Τι πούστης που 'μαι :sunglasses:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Φτου σου  :headbang:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Ατυχος εισαι τύπε. Δεν υπολογισες οτι επειδη θα απειλει η Κροατια μετα το 2-1, θα χρειαστει να πνιξουμε και ενα φαουλ στο κεντρο για να γινει το 3-1 να το σιγουρεψουμε...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.282
Πόντοι
8.006
Στην Πρέμιερ έπαιζε στην Τσάμπιονσιπ ούτε ένα ματς..Το 2002 θα μου πεις το πήραν με τον Μάρκος όταν είχαν τραυματιστεί ο Ντίντα και ο Σένι
Πολυς μύθος για τον Σενι, αλλά εγω δεν τον θυμαμαι ποτέ να παιζει στην Εθνικη Βραζιλιας.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.636
Πόντοι
606
καλησπερα :)  Το οτι ειμαι φολα οσο δεν παει :)  βραζιλια το εχω πει :) Παμε τωρα για τον Αγωνα :) :)   Το πεναλντι που πήρε ο φρεντ δεν το έδινε ουτε ο μαρινακης :) :) υπερ του ολυμπιακου :)   Τωρα  η βραζιλια εχει πολυ ταλεντο ενταξει τωρα φιλοσοφουμε :) :) :).. Οτι και να πουμε ειναι λιγο :) Ειναι ομαδαρα :) και οι αλαγες που κανει Μπενουν παίχτες παγκοσμιου κλασης :)  :) Ο οσκαρ σημερα ηταν για οσκαρ :) :) :)  πρεπει να ήπιε σουπερμαντολινι :) Σαν τον Βουτσα στην ταινια :)  Τι αλλο να πω φάνηκε οτι θα σπρωχτεί τωρα κερδισε αρα πήρε φορα αρχησε να το πω καλυτερα με φόρα στο επομενο της παιχνιδι το σημειο της βραζιλιας αν σημερα επαθε εγκεφαλικο στο επομενο θα παθει και καρδιακο :) :) Θα μου πείτε επαιξε με την κροατια και οχι πχ με γερμανια  λογου χαρη να δουμε πιο καλα με μια μεγαλη ομαδα κτλ :) :) Τεσπα ολα γινονται ποδοσφαιρο ειναι αλλα αυτο στην πρεμιερα με το πεναλντι μαιμου με καγκουρο μαζι οσο να ειναι επιρεαζει και κατι αλλες φασεις υπερ τις κτλ :) Τι να πω σταματησα να παιζω αγκουερο σαν πρωτο σκορερ ο νευμαρ δειχνει οτι θα βγει πρωτος σκορερ ξερω οτι βαραει τα πεναλντι οπως και με την σαντος ειχα πει αγκουερο στην αρχη φρεντ :) Για να ειμαστε ευτυχισμένοι πρεπει να αλλάζουμε ειχε πει ο κομφουκιος  φυσικα 1,25 δεν θα επαιζα πρεπει να παιζουμε με βαση τον κοινο νου αλλα και με την σκεψη την δικια μας οτι συμφωνουμε βαση λογικης να μην πεζουμε απο αντιδραση στοιχημα αλλα απο κατανόηση των καταστάσεων και των εξελίξεων τους :) Αυτο που βλεπουμε να το πιστεψουμε αλλα και να αλλαζουμε αν αυτο το δουμε παλι οτι πρέπει να αλλάξουμε :) :) :) :)  Πιστη στην αληθεια και στον εαυτο μας :)  Τους μπουκ δεν τους συμφερει να στήνονται τα παιχνίδια αλλα να ειναι στα ίσια φαίνεται  οτι η βραζιλια θα εχει σπρώξιμο Αρα παμε στο υπερ μας σε αυτο το κοματι  :grin: :grin:   Στους πανυγιρισμους των γκολ τις βραζιλιας ειδα την προεδρο της βραζιλιας που πανηγύρισε σαν μικρο παιδι αυτο μου δειχνει οτι με την διοργάνωση και τις κοινωνικές ανισότητες τις διαδηλώσεις διαμαρτυρίες κτλ κτλ :) Οτι πρεπει η βραζιλια να κερδισει για να εξομαλυνθεί κατα καποιο τροπο ολος αυτος ο κοινωνικος αναβρασμος  των βραζιλιανων γιατι ας φανταστουμε να μην το παρει η βραζιλια και με ολα αυτα που εχουν γινει :) Τεσπα αυτο που λεω μπορει να μην σημαίνει και τιποτα :) Αλλα ετσι μου βγηκε :)  Τεσπα εχει παιχταραδες η βραζιλια αν και ο νευμαρ δεν μου αρεσε σημερα :) ενταξει  τωρα θα πηρε + στην αυτοπεποιθηση του :) Ολα καλα λοιπον  :) :) Εδω θα είμαστε πρωτα ο θεος να τα λεμε :) :) :) :)    

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
για παρασκευη βλεπω μεξικο 1

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.444
Πόντοι
366
πιασαμε χθες σκορερ τον Νειμαρ (any time 2.20), και σημερα παμε κοντρα στην ισπανια (1.90 αποδοση)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

gl

Μέγας