LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
εχει καλες αποδοσεις ο οπαπ για πρωτο σκορερ(εκτος του τζειμς)... !
Έχεις κάποιον στο νου;
εχει καλες αποδοσεις ο οπαπ για πρωτο σκορερ(εκτος του τζειμς)... !
οχι δυστηχως απο nba ειμαι σκραπας... !Έχεις κάποιον στο νου;
καλημερα Σημερα ειναι η τελευταια ευκαιρια για τον αιγινιακο και τον ηρακλη πιο πολυ για τον αιγινιακο λογο βαθμολογιας να προλαβει το μπαραζ ανοδου δηλαδη την τριτη θεση Αλλα και του ηρακλη κατα καποιον τροπο Το χ δεν συμφέρει κανεναν Τωρα η σκοπιμότητα θα παει σύννεφο ελλαδα κτλ χειροφρενο να πετυχουμε τον σκοπο μας Τωρα ο αιγινιακος θα παει σε αυτον τον αγωνα με καινούργιο προπονητή Το να δινουν φαβορι τον Ηρακλη δεν μου καθετε καλα στο ματι Για να αλλαξει προπονητη ο αιγινιακος μαλλον παραιτήθηκε αλλα η παραίτηση του εγινε αποδεκτη αυτο σημαίνει στα γαλαζοπρασινα ματακια μου Οτι ο αιγινιακος εχει φιλοδοξιες το καταλαβε ο προπονητης δεν αντεξε το βαρος και παραιτήθηκε Στην ελλαδα δεν παιζεις οταν η ομαδα αλλαζει προπονητη την ομαδα που ειναι φιλοξενουμενη και εχει παικτες απληρωτους και η ομαδα τις εδρας τους εχει ολους πληρωμενους Ασχετους το βαρος της φανελας και η εμπειρία που ειναι πολυ μεγαλυτερη Του ηρακλη Τεσπα Εχω την εντυπωση οτι στον Αιγινιακο θα ειναι πολυ δυναμικοι οι παιχτες με την αλλαγη προπονητη μαθηματικα μπορουν να βγουν και πρωτοι Το 2πλο του ηρακλη που ειναι φαβορι δεν μου κανει Τωρα το Χ δεν κανει σε κανεναν θεωριτικα κανει λιγο πιο πολυ στον ηρακλη αλλα στον αιγινιακο οχι Τεσπα μπορει να βγει γκολ-γκολ θα ανοιχτουν και οι 2 ενταξει δεν ειμαστε αγγλια εχουμε φουλ σκοπιμοτητα ειναι και πλαι οφ που τα πλαι οφ ακομα και στην αγγλια ειναι σφιχτα Αλλα καμια φορα η ανάγκη κανει τα στατιστικα να μην ισχύουν Θα ελεγα και οβερ ενταξει μπορει να βγει αλλα αν γινει 1-1 υπαρχει ενδεχωμενο να αλληλοεξουδετερωνονται απο το κινιτρο που εχουν και αμυντικα και επιθετικα και να μηνει χ Σαν αουτσαιντερ το γκολ-γκολ εχει αξια αλλα και το οβερ
50 βαζεις και αν παρεις 25....Οποιος θελει να παιξει την Ρεαλ ας το κανει τωρα γιατι σιγουρα θα πεσει κατω απο 1.90 κι ας το κανει στον σουπερμαν για να παρει και το 25αρι
Ναι ρε και το σπας 25 τωρα 25 στο live50 βαζεις και αν παρεις 25....
και στο ξαναλεω αν παρεις 25..δηλαδη ρισκαρεις 50 και αν παρεις 25... απλως για να το καταλαβουν....Ναι ρε και το σπας 25 τωρα 25 στο live
Μονο που στο live θα χει παει 1.80 η Ρεαλ
Τα 25 τα παιρνεις ρε οτι και να ρθει..και στο ξαναλεω αν παρεις 25..δηλαδη ρισκαρεις 50 και αν παρεις 25... απλως για να το καταλαβουν....
Ετοιμασου εχω καποιες σκεψεις...Nik, άμα κάνεις και πολιτική ανάλυση θα ξεροχύσω πάραυτα
αν κερδισεις στο live δε νομιζω...στη στοιχιμαν...Τα 25 τα παιρνεις ρε οτι και να ρθει..
Συμφερει μόνο αν το "βλεπεις" για νικη..
Εγω ΤΣΟΥΛΟΥ τα παμε δεν παιζω
????Ετοιμασου εχω καποιες σκεψεις...
αν κερδισεις στο live δε νομιζω...στη στοιχιμαν...
για διαβασε το....
Ρε συ ΑΝ τονιζω ΑΝ βλεπεις νικη ΡΕΑΛ:αν κερδισεις στο live δε νομιζω...στη στοιχιμαν...
Γενικότερα η αληθεια είναι πως στις δημοτικές εκλογές παιζει μεγαλο ρόλο απο την μια μερια η τοπική κοινωνια/τοπικες ιδιεταιροτητες/τοπικοι παράγοντές καθώς είναι γεγονός πως οι κάτοικοι σε πολλές περιοχές εχουν εναν δημαρχο και τον "γουσταρουν" για αυτό που είναι ανεξαρτητα της πολιτικής του τοποθέτησης.
Δεν θα πρεπει να ξεχνάμε επίσης πως ένας Δήμος μπορεί να είναι "μεγαλος" με την εννοια πως μπορεί να εχει 100.000+ κατοικους αλλα να ψηφίζουν 50-60.000.
Αν ειδικά ο "τωρινός" δημαρχος ηταν κατα γενική ομολογία και δεν εξυπηρετησε στη θητεία του τότε "μαυρώθηκε".Αν ο τωρινός εξυπηρετούσε ΧΡΟΝΙΑ (>1 θητεία) μπορεί να "συρρικνωθηκε" αλλα πιθανόν να μην "αμαυρώθηκε".
Η "αντιδραστική" ψήφος δεν μπορεσε να εκφραστεί στις 2 μεγαλες περιφερειες (κακα τα ψέμματα ειναι "κρισιμες" από την άποψη εντυπωσεων&επηρεασμού της κοινης γνώμης)γιατι τα κομματα αυτοπαγιδευτηκαν σε λάθος χειρισμούς:καλως οι κακώς οι Καμινης,Μουταρης πχ είναι προσωπα "αρεστα/αποδεκτα" απο τον κόσμο κυρίως γιατι πρεσβευουν στα "ματια" του το "μη πολιτικο".Η καθολική ψήφος σε τέτοιυ είδους υποψηφιοτητες είναι άλλωστε ενδεικτική:Ψινακης,Γκλετσος (ακομα και Βανα Μπαρπα).Αυτό άλλωστε είναι και το στοιχείο δυναμικής του Ποταμιου σαν σύνολο : το "μη πολιτικό" στοιχείο του.
Οι ευρωεκλογές από την άλλη πλευρά ανεξάρτητα από την προσπάθεια "δημοψηφισματοποιησης" τους διακρίνονται για την "χαλαρότητα" της ψήφου ενώ φέτος δημιουργούν την "ψευδαισθηση" της επιλογής με τον σταυρό επιλογής.Η αποποιηση του "μανδύα" του ΠΑΣΟΚ στο προσχημα της Ελιας και μέσω αυτής της "ευθύνης" του μνημονίου, ενισχύει αυτήν την ψευδαισθηση και δημιουργεί στον ψηφοφορο της "δεξαμενής" τουλαχιστον θετική προδιαθεση αποτρέπωντας έτσι "μετακίνηση" τουλάχιστον στο συγγενή αριστερό χώρο που κύριως εκφράζεται μεσω ΔΗΜΑΡ/ΚΚΕ.Λόγω όμως της "ταυτισης" της ΔΗΜΑΡ με το ΠΑΣΟΚ λόγω συγκυβέρνησης (εξού και η συνεχής πτώση της) οι "εναλλακτικές" περιορίζονται σε ΚΚΕ,Ποταμι με περισσότερες πιθανότητες στο δεύτερο λόγω κυρίως του κριτιρίου του "μη πολιτικου"
Λεο