gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Για κοίτα καλύτερα ρε μπαγλαμά!Βαλένθια 1 , Τζένοα 2 , Σίτι όβερ , Κρου όβερ!
Για κοίτα καλύτερα ρε μπαγλαμά!Βαλένθια 1 , Τζένοα 2 , Σίτι όβερ , Κρου όβερ!
Κανα όβερ παίζει???σημερα δυσκολιες βλεπω στο ποδοσφαιρικο κουπονιον...
Πανω στην ωρα...Κανα όβερ παίζει???
Που είσαι μωρή τσούπρα?Κανα όβερ παίζει???
Εγώ μάλλον την Αϊντχοβεν και την Κοπλεγχάγη υα τιμήσω...για ασάκια μιλάω...και ίσως ένα από τα οβερακια της Ρομα ή της Σαχταρ...Οβερ Σαχταρ
Οβερ Ρομα
Αντερ χερταΠανω στην ωρα...
Γαμησετα αυτα τα δυο ρε συ... Αναθεμα και αν μπορω να βγαλω καμια ακρη, ο νεκρος με τον πεθαμενο ειναι και τα δυο τα παιγνια.Μπασκετάνθρωπε πως σου φαίνονται οι άσσοι της Βιλερμπάν και της Όλντερμπουργκ?
Υ.Γ. Ααααα και τώρα που το θυμήθηκα ρίξε μια ματιά τι σου είπα και για το όβερ της ΑΕΚ που ρώτησες!
Τρέχω ρε...εσύ όλα καλά μάστρα???Που είσαι μωρή τσούπρα?
Εδώ έχω μπλέξει με τον αχάριστο τον στρατηγό!Τρέχω ρε...εσύ όλα καλά μάστρα???
Ο στρατηγός είναι και γαμώ τα παιδιά...Εδώ έχω μπλέξει με τον αχάριστο τον στρατηγό!
Τι αχαριστος ρε μπουμπη?Εδώ έχω μπλέξει με τον αχάριστο τον στρατηγό!
Δεν ξέρω για όβερ,εγώ πάντως για κανα Χ το κόβω...οβερ και η Γαλατά με βαζελο.
Δεν είπα τίποτα τέτοιο ρε παπάρα!"Άχαστα" , "Δεν σπάει" και τέτοιες μαλακίες δεν τις λέω ποτέ!Τι αχαριστος ρε μπουμπη?
Απλα γκρινιαζω γιατι μου εφαγες τα συκωτια χτες οτι η δυαδουλα χτες δεν εσπαγε με τπτ... Ελα ομως που εσπασε... Και δεν μου δινεις αυτο που δικαιουμαι...
Ωραία φώτο τράβηξες...λόγω Χριστουγέννων να φανταστώ???Δεν είπα τίποτα τέτοιο ρε παπάρα!"Άχαστα" , "Δεν σπάει" και τέτοιες μαλακίες δεν τις λέω ποτέ!
Και πάντα αξούριστος!Ωραία φώτο τράβηξες...λόγω Χριστουγέννων να φανταστώ???
Εχεις και φωτογένεια ρε μπαγάσα...
αοα βαζελος χαλαρα διπλακι... Πμε και για τα αλλα δυο τωρα.Π.Α.Ο-Μιλανο 18,5 2
Μπαρτσα- Φενερ 16,5 1
5,5 Ολυμπια- Μακαμπι 2
Γατε εχεις ελευθερο χρονο σημερα...?
Εγώ μάλλον την Αϊντχοβεν και την Κοπεγχάγη υα τιμήσω...για ασάκια μιλάω...και ίσως ένα από τα οβερακια της Ρομα ή της Σαχταρ...