πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τα ρέστα μου στη Μπάρτσα,μισά για καθαρή νίκη και μισά για νίκη με χάντικαπΗ τσσκα ειναι η μπενφίκα του μπάσκετ
2,20 και 1,90 αντίστοιχα
Τα ρέστα μου στη Μπάρτσα,μισά για καθαρή νίκη και μισά για νίκη με χάντικαπΗ τσσκα ειναι η μπενφίκα του μπάσκετ
οχι εγω με χαντικαπ την επαιξα αλλα την μπαρτσα στα ισια με τη ρεαλ...με 2.35..., για να δουμε...ρε την ΤΣΣΚΑ....Και το σκεφτόμουν να παίξω μακάμπι απλή νίκη χωρίς χάντικαπ λόγω απόδοσης, 3 και κάτι είχε
Κανονικα ειναι να χασει ΑΝΕΤΑ αλλα σημερα μπαινουν τα θεμελια για του χρονου οποτε παιζουμε συγκρατημενα...Νικ έχουν παίξει όλοι μπρεστ επειδή τους έριξε (κι εμενα) στον κουβά η σατορού την προηγούμενη βδομάδα, κοίτα πλάκα τώρα που θα 'χει να νικήσει σήμερα η σατορού
λοιπον αυτη η ΤΣΣΚΑ ειναι η χειροτεροι λουζερ ολων των εποχων... ελα μορη μπαρτσα ν; παμε ταμειο με μακαμπι που πιασαμε.... α ρε μεσινα θα παθεις καμια καρδια....,,
:SΦάγαμε πούτσα αδελφέ :S
καλημερα εκανα την γκαφα εχθες το βραδυ και εφαγα 1 γυρο με απο ολλα τουμπανο απο γνωστο γυρα δηλαδη εβαλε πολυ παραπανο ποσοτητα απο οτι θα εβαζε σε καποιον αλλον πελατι Το θεμα ειναι οτι επειδή κανω κατα καποιον τροπο διατροφη ακομα να χονεψω απο εχθες το βραδυ η λεμαργια πληρώνετε Στο καθεαυτο θεμα μας τωρα Το θεμα μας ειναι οτι ο ΟΠΑΠ Ο Καλος μας ο ΟΠΑΠ Εβγαλε σαν Μονο αποδεκτο Το παιχνιδι Ατρομητος-Αστερας Τριπολης Ολα καλα μεχρι εδω βγαζει Μονα αποδεκτα ο ΟΠΑΠ πΟΥ Το ασχημο Κανενα θα πω Εγω Αλλα υπαρχει και ενα αλλα παιδια Τα μονα αποδεκτα Που βγαζει δεν τα βγαζει Για να μας δωσει λεφτα Βασικα ο ΟΠΑΠ ΔΕΝ θελει να δινει λεφτα αυτο ειναι το μονο σιγουρο Και ειναι πολυ φυσικό Αν ειχα τον ΟΠΑΠ και εγω θα ηθελα να κερδιζω μονο και δεν με ενδιεφερε τι κανουν οι πελατες-τζογαδοροι Ειναι απόλυτο λογικο Σεβομαι τον ΟΠΑΠ ειναι κατα την ταπεινή μου γνώμη αν οχι ο πιο διαβασμενος μπουκ στον κοσμο ενας απο τους πιο διαβασμενους.. Τωρα στο θεμα μας παλι Ειχα διαβασει παλια οτι οι μπουκμεικερ και συγκεκριμένα ο ΟΠΑΠ Πριν η ταυτόχρονα αυτο δεν μπορω να το θυμηθώ ακριβώς Διαβαζουν οι μπουκ-ΟΠΑΠ τΙς Εφημεριδες προγνωστικών πριν βγουν οι εφημεριδες στην κυκλοφορια για τον απλο κοσμο Τωρα εχθες.. διαβαζοντας Τις 2 πιο μεγαλης κυκλοφοριας στοιχηματικες εφημερίδες matchmoney και στοίχημα Διαπίστωσα οτι δίνουν και οι 2 εφημεριδες αυτες Τον αγωνα του Ατρόμητου με τον Αστερα τριπολης ΑΣΣΟ Καρφωτο Και ολο αυτο για να μην παρει το τελευταίο εισιτήριο για τα προκριματικά των πλαυ οφ του ουεφα Ο Ατρομητος Μαλιστα ολα καλα μεχρι εδω Πολυ καλα Το θεμα ειναι οτι ΟΠΑΠ ξΕΡΕΙ οτι οι 2 μεγαλυτερες στοιχηματικες εφημεριδες (παιδια κατα την κριση μου οτι ειναι αυτες οι 2 οι πιο μεγαλες απο οσο βλεπω τι γινεται στα δικα μας προποτζηδικα εδω που μενω και η 12χ ειναι καλη εχει ζήτηση και η κινγ μπετ κτλ κτλ αλλα κατα την ταπεινη μου γνωμη με αυτα που βλεπω λεω αυτες τις 2 δεν εχω κατι με αυτες τις 2 εφημεριδες απλα βλεπω τον κοσμο εκτος απο εμενα που διαβαζουν λιγακη πιο πολυ αυτες τις 2 εφημεριδες τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσότερο ) Εχουν δωσει σαν προγνωστικό Τον Ατρόμητο ΑΣΣΟ Και ξεροντας αυτο το πραγμα ο ΟΠΑΠ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΛΑΥ ΟΦ ΕΛΛΑΔΟς ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΤΡΟΜΙΤΟς ΑΣΤΕΡΑς ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΣΑΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ Σορρυ για τα κεφαλαία περιμενει δηλαδη τι ο ΟΠΑΠ αΠΟ Οσο ξερω Η πλειοψηφία των δυνατών τζογαδόρων του στοιχήματος των ελληνων Αυτο που γουσταρουν για να χωσουν και να παρουν λεφτα ειναι οι ελληνικοί αγωνες (για μενα οχι!! δεν ειναι οι ελληνικοί αγωνες Αλλα.. παραδεχομαι οτι ειναι για να παρεις λεφτα είτε γιουβετσι είτε κομανετσι δηλαδη ειτε στα ισια ειτε στα πατησια ΜΟΝΟ οι ελληνικοί αγωνες τεσπα ) Και ξεροντας ο ΟΠΑΠ Οτι οι κατα την προσωπική μου ταπεινή γνώμη οτι οι 2 πιο γνωστες εφημεριδες στοιχηματικες εχουν τον Ατρομητο για νικη Έδωσαν σαν μονο αποδεκτο Τον αγωνα Ατρομητου- Αστερας Τριπολης σαν Μονο αποδεκτο Μαλιστα Μαλιστα Πολυ καλα Βλεποντας και τους τζιρους πριν αρχησω να γραφω εδω Ελεου και του γυρου που εφαγα που ακομα δεν εχω χονεψει Ο ασσος του Ατρόμητου παίζεται κατα 94% Αλλο ενα κριτήριο που βλεπουν πολλοί ελληνες παιχτες αλλα και αλλοδαποί τζογαδοροι του στοιχηματος Μαλιστα ολα καλα μεχρι εδω το δινουν οι εφημερίδες σαν ασσο ειναι και φορτωμένος ο ασσος στην βετφαιρ Τι αλλο θελει ο μεσος κινος ανθρωπος για να παιξει τον ασσο Τιποτα θα πω εγω Ετσι παίζει ο λαος Το εχουμε δει και εδω μεσα μεtaxi μας οτι οταν φορτώνετε κατι καποιοι συναδελφοι μας το αναφερουν εδω Αμεσως Δεν υ υπάρχει τιποτα κακο σε αυτο Αλλα.... Αν.. έβγαινε οτι φορτωνόταν Τωρα θα ημουν μαζι με τον Αντζελο και τον Νιπλ σΤΟ Μαιαμι με δικα μου εξοδα για ολο το καλοκαιρι με ενα διάλειμμα για 1 μηνα στην βραζιλια για το μουντιαλ που και εκει θα ηταν τα εξοδα ολα παλι δικα μου Τωρα παμε στο ρεζουμε Με νικη ο Αστερας Τριπολης οτι και να κανει ο ΠΑΟΚ περνει το καλο εισητηριο δηλαδη των πλαυ οφ του κυπελλου ουεφα και απο την αλλη αν κερδισει με διαφορα 2 γκολ ο ατρομητος απλα δεν θα αναγκαστει να αρχισει αμεσως σχεδόν την προετοιμασία για την νεα περιοδο Μαλιστα Παιδια δεν θελω να πω σε καποιον τι να κανει απλα ειπα το σκεπτικό μου Μπορει ο Ατρομητος να κερδίσει δεν λεω οτι δεν μπορεί Αλλα απλα μπορει και να χασει Γιατι Το μεγαλο κινιτρο για μενα μην παρω καποιον στον λαιμό μου Το εχει ο Αστερας Τριπολης Είναι πολυ βασικο για την Ελλαδα κατα την προσωπικη μου γνωμη Ποιος εχει το μεγαλύτερο κίνητρο Αν αυτος ο Αγωνας ηταν αγγλικός δεν θα ειχα γραψει ουτε μια λεξη Δεν λεω οτι θα παιξω 2πλο η χ2 Απλα λεω τι σκέφτομαι Να πιστέψετε στον εαυτο σας
β δεν την εχω φετος την εχω λιγο παραμελησει...θα το δω λιγο και θα σου πω αν.βγαλω ακρη...αλλιως θα σου στειλω της μεγαλης κατηγοριας...με πμ...Καλησπέρα.
Ατζελο μιας κι είσαι του βραζιλιάνικου η αβάι πώς σου φαίνεται;
η αποδοση ειναι μικρη για τετοιο παιχνιδι...μπορει και να γινει αλλα ολα ειναι ανοιχτα..
β δεν την εχω φετος την εχω λιγο παραμελησει...θα το δω λιγο και θα σου πω αν.βγαλω ακρη...αλλιως θα σου στειλω της μεγαλης κατηγοριας...με πμ...
με 20 χαρτια στη παντελονα...Ωραίος!
Τη Μπαρτσελόνα την έχω σταμπαρει κι εγω, να ξεπλύνει τη ντροπή και του τμήματος μπάσκετ.
Ήρθε η ώρα να δείξει ο Μέσι ξανά ποιος είναι τ' αφεντικό