Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.307
Πόντοι
1.106
Εδώ που τα λέμε το ρόστερ της ΚΠΡ δεν είναι για τσάμπιονσιπ, τα 'λεγε κι ο ρεντ. Αλλά κι η ντέρμπι που 'χει περάσει στον τελικό είναι καλή
Ετυχε και ειδα δυο ματς απο τα τελευταια της Γουιγκαν...δεν υπαρχει ομαδα ...σερνεται δεν μπορουν να αλλαξουν πασες...δεν εχουν τι να κανουν τι μπαλα πουλ χαλια..
Φυσικα αυτο δεν σημαινει πως δεν μπορει να δεις κανα 0-3 στο 30 με την κωλοΑγγλια  :2funny: :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.430
Πόντοι
5.006
ακομα δευτερα ειναι αλλα καλο ειναι να εχουμε μια πρωτη γευση...ιντερνασιοναλ και αθλετικο παραενενσε μου αρεσουν..περισσοτερα εντος της εβδομαδας... :boobies: :boobies:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.307
Πόντοι
1.106
ακομα δευτερα ειναι αλλα καλο ειναι να εχουμε μια πρωτη γευση...ιντερνασιοναλ και αθλετικο παραενενσε μου αρεσουν..περισσοτερα εντος της εβδομαδας... :boobies: :boobies:
Δεν διαφωνω σε πρωτη φαση..
Πρεπει σιγα σιγα να μπαινουμε στα βαθια κι εκει..

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.430
Πόντοι
5.006
Δεν διαφωνω σε πρωτη φαση..
Πρεπει σιγα σιγα να μπαινουμε στα βαθια κι εκει..
καλα εχει παει απο την αρχη που παιζω η μπραζιλ...εξαλλου οτι ειναι να γινει τωρα αμεσα γιατι θα αρχισει το μουντιαλ και παπαλα μετα.... :'(

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
31.430
Πόντοι
5.006
Εκει που θα ειχαμε βρει στηριγμα θα διακοπει το πρωταθλημα.... :tickedoff:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Ρε πιππης δεν εχεις κανα κονε σε voice σε καμμια χωρα να παιξουμε τον νικητη??? :grin: :grin:

voice? το γνωστο show που βλεπαμε στον ΑΝΤ1 ? Υπαρχει και αυτο στο στοιχημα ?  :2funny: :2funny:
Εγω μετα την μπαζα που εκανα προχθες δεν εχω καθολου επιθυμια για τζογο

Θα περιμενω τις τελευταιες 2-3 αγωνιστικες στην Φουτμπολ Λιγκ να χωθω... και καλο Μουντιαλ μετα τον αλλο μηνα  :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Προσωπικά πιστεύω ότι λογικά η σειρά της λατινικής αμερικής είναι να το σηκώσει (το μουντιάλ), ηδη έχει αργήσει  :think:
Λέτε να γίνει κανα μπαμ με αργεντινή; (πού φτάσαμε να λέμε "μπαμ" να σηκώσει το τρόπαιο η αργεντινή)
Αν είχε καλύτερη άμυνα θα ήμουν πιο ζεστός. Πρέπει επιτέλους να πάρει και το μουντιάλ αυτός ο παίκτης, να γίνει και με τη βούλα ο κορυφαίος όλων των εποχών  :rockon:

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Προσωπικά πιστεύω ότι λογικά η σειρά της λατινικής αμερικής είναι να το σηκώσει (το μουντιάλ), ηδη έχει αργήσει  :think:
Λέτε να γίνει κανα μπαμ με αργεντινή; (πού φτάσαμε να λέμε "μπαμ" να σηκώσει το τρόπαιο η αργεντινή)
Αν είχε καλύτερη άμυνα θα ήμουν πιο ζεστός. Πρέπει επιτέλους να πάρει και το μουντιάλ αυτός ο παίκτης, να γίνει και με τη βούλα ο κορυφαίος όλων των εποχών  :rockon:

Εξαρταται σε τι κατασταση θα ειναι οι παιχτες των ομαδων.
Λογικα η οικοδεσποινα εχει τον πρωτο λογο.
Οι ευρωπαικες παντως ειναι κλασεις ανωτερες και ποιοτικες.
Πιστευω Πορτογαλια, Ισπανια, Γερμανια, Ολλανδια... και μετα Αγγλια, Ιταλια, αντε και λιγο Γαλλια θα εχουν καλη πορεια
Ελλαδα για την ωρα το βλεπω να την παιζω κοντρα.

Ενα ειναι το σιγουρο..οτι θα δουμε καλη μπαλιτσα  :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εξαρταται σε τι κατασταση θα ειναι οι παιχτες των ομαδων.
Λογικα η οικοδεσποινα εχει τον πρωτο λογο.
Οι ευρωπαικες παντως ειναι κλασεις ανωτερες και ποιοτικες.
Πιστευω Πορτογαλια, Ισπανια, Γερμανια, Ολλανδια... και μετα Αγγλια, Ιταλια, αντε και λιγο Γαλλια θα εχουν καλη πορεια
Ελλαδα για την ωρα το βλεπω να την παιζω κοντρα.

Ενα ειναι το σιγουρο..οτι θα δουμε καλη μπαλιτσα  :rockon:

Η ισπανία φθίνει τύπε πλέον μαζί με τη μπαρτσελόνα, η βραζιλία της έκανε πλακα στο confederations

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Η ισπανία φθίνει τύπε πλέον μαζί με τη μπαρτσελόνα, η βραζιλία της έκανε πλακα στο confederations

Η Ισπανια φθινει αλλα ολες οι Ισπανικες παιζουν για την κουπα στην Ευρωπη.
Θα δουμε, μπορει να δουμε εκπληξεις, παιζουν πολλα ρολο. Ανυπομονω να ξεκινησει η καλυτερη διοργανωση στον κοσμο  εβερ  :rockon:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Η Ισπανια φθινει αλλα ολες οι Ισπανικες παιζουν για την κουπα στην Ευρωπη.
Θα δουμε, μπορει να δουμε εκπληξεις, παιζουν πολλα ρολο. Ανυπομονω να ξεκινησει η καλυτερη διοργανωση στον κοσμο  εβερ  :rockon:

Οι ισπανικές πλην μπαρτσελόνας που αποκλείστηκε απ' τους 8 :grin:
Και στην Ισπανία η μισή ενδεκάδα ειναι της μπαρτσελόνα, ειδικά το κέντρο που είναι ο εγκέφαλος

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
218
Like
17.780
Πόντοι
38.177

Εγω βλεπω Ουρουγουαι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom