ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.430
- Πόντοι
- 5.006
να ριξω ενα βλεφαρο..Εχω σταμπαρει Ποντε Πρετα γκολ γκολ να ξερεις ...ειμαι πολυ ζεστος...
να ριξω ενα βλεφαρο..Εχω σταμπαρει Ποντε Πρετα γκολ γκολ να ξερεις ...ειμαι πολυ ζεστος...
Ετυχε και ειδα δυο ματς απο τα τελευταια της Γουιγκαν...δεν υπαρχει ομαδα ...σερνεται δεν μπορουν να αλλαξουν πασες...δεν εχουν τι να κανουν τι μπαλα πουλ χαλια..Εδώ που τα λέμε το ρόστερ της ΚΠΡ δεν είναι για τσάμπιονσιπ, τα 'λεγε κι ο ρεντ. Αλλά κι η ντέρμπι που 'χει περάσει στον τελικό είναι καλή
Εχω σταμπαρει Ποντε Πρετα γκολ γκολ να ξερεις ...ειμαι πολυ ζεστος...
Ε ναι ...κανενα νοημα...Καέν αύριο το Χ 2.25
Ε ναι ...κανενα νοημα...
O οπαπ δεν το 'χει βάλει καν
ακομα δευτερα ειναι αλλα καλο ειναι να εχουμε μια πρωτη γευση...ιντερνασιοναλ και αθλετικο παραενενσε μου αρεσουν..περισσοτερα εντος της εβδομαδας...
Δεν διαφωνω σε πρωτη φαση..ακομα δευτερα ειναι αλλα καλο ειναι να εχουμε μια πρωτη γευση...ιντερνασιοναλ και αθλετικο παραενενσε μου αρεσουν..περισσοτερα εντος της εβδομαδας...
καλα εχει παει απο την αρχη που παιζω η μπραζιλ...εξαλλου οτι ειναι να γινει τωρα αμεσα γιατι θα αρχισει το μουντιαλ και παπαλα μετα.... :'(Δεν διαφωνω σε πρωτη φαση..
Πρεπει σιγα σιγα να μπαινουμε στα βαθια κι εκει..
Ρε πιππης δεν εχεις κανα κονε σε voice σε καμμια χωρα να παιξουμε τον νικητη???
Προσωπικά πιστεύω ότι λογικά η σειρά της λατινικής αμερικής είναι να το σηκώσει (το μουντιάλ), ηδη έχει αργήσει
Λέτε να γίνει κανα μπαμ με αργεντινή; (πού φτάσαμε να λέμε "μπαμ" να σηκώσει το τρόπαιο η αργεντινή)
Αν είχε καλύτερη άμυνα θα ήμουν πιο ζεστός. Πρέπει επιτέλους να πάρει και το μουντιάλ αυτός ο παίκτης, να γίνει και με τη βούλα ο κορυφαίος όλων των εποχών
Εξαρταται σε τι κατασταση θα ειναι οι παιχτες των ομαδων.
Λογικα η οικοδεσποινα εχει τον πρωτο λογο.
Οι ευρωπαικες παντως ειναι κλασεις ανωτερες και ποιοτικες.
Πιστευω Πορτογαλια, Ισπανια, Γερμανια, Ολλανδια... και μετα Αγγλια, Ιταλια, αντε και λιγο Γαλλια θα εχουν καλη πορεια
Ελλαδα για την ωρα το βλεπω να την παιζω κοντρα.
Ενα ειναι το σιγουρο..οτι θα δουμε καλη μπαλιτσα
Η ισπανία φθίνει τύπε πλέον μαζί με τη μπαρτσελόνα, η βραζιλία της έκανε πλακα στο confederations
Η Ισπανια φθινει αλλα ολες οι Ισπανικες παιζουν για την κουπα στην Ευρωπη.
Θα δουμε, μπορει να δουμε εκπληξεις, παιζουν πολλα ρολο. Ανυπομονω να ξεκινησει η καλυτερη διοργανωση στον κοσμο εβερ
Προσωπικά πιστεύω ότι λογικά η σειρά της λατινικής αμερικής είναι να το σηκώσει (το μουντιάλ), ηδη έχει αργήσει
Λέτε να γίνει κανα μπαμ με αργεντινή; (πού φτάσαμε να λέμε "μπαμ" να σηκώσει το τρόπαιο η αργεντινή)
Αν είχε καλύτερη άμυνα θα ήμουν πιο ζεστός. Πρέπει επιτέλους να πάρει και το μουντιάλ αυτός ο παίκτης, να γίνει και με τη βούλα ο κορυφαίος όλων των εποχών
Εγω βλεπω Ουρουγουαι