ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.430
- Πόντοι
- 5.006
:o :oΧύνω με Μουρθια
:o :oΧύνω με Μουρθια
Και με Βανδη οκ
θα βαρυστομαχιασουμε..η ολοι σουβλακια ή ολοι κουβα
α ετσι ενταξει..Και με Βανδη οκ
τεστ Βανδη
http://[URL unfurl="true"]www.ilovestyle.com/sites/default/files/vandi-xalia.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
οχι ρε τυπε μου την κατεστρεψες τη φαντασιωση, τι ειν τουτο :S
παιδια την εβαλα 36 ευρω ειμαι στο προποτζηδικο γινεται της πουτανας το μουνι απο κοσμο γιαυτο δεν προλαβα να το γραψω καντε χεταφε ασσο τα λεμε το βραδυ απο το σπιτι
ρε νιπλ με εχεις μπερδεψει με τα τεστ
εδω ημουν απλα δεν εμπαινα συχνα , ημουν στην γυρα ;);) ;) ;)
φιλαρακο μου γυρισες κιολας ?
το πρωτο τεστ ηταν το κανονικο , το δευτερο ηταν για τα παιδια εδω
καλησπερα 215=Σιον-Τουν=2, 219=Καλιαρι-Κιεβο=2, 220=Λιβορνο-Φιορεντινα=2, 223=Σασουολο-Τζενοα=1, 296=Μπετις-Βαγιαδολιδ=2 297=Χεταφε-Σεβιλλη=1 Καρφωτα στον οπαπ.... & Ακομα ενα δελτιακι .... 241=Μαντσεστερ Σιτι-Γουεστ Χαμ=ΗΜΙ/ΤΕΛ 2/2, 240=Λιβερπουλ-Νιουκαστλ=ΗΜΙ/ΤΕΛ 2/1, 293=Ελτσε-Μπαρτσελονα=Χ, 295=θελτα-Ρεαλ Μαδριτης=1 Συστημα 3-4 οπαπ Αξιας 1,50 ευρω επιστροφή 8,635,74 Για το συστημα με ειπε ενας γιατι δεν το εκανες 2-3-4 του ειπα γιατι φοβαμε μην χασω μονο ενα Οπως ο θεσσαλονικιος Με τα 350000 ευρω που πήρε στο χερι και το εβαλε 4-5 γιατι φοβοταν να μην χασει 1
τεστ Βανδη
http://[URL unfurl="true"]www.ilovestyle.com/sites/default/files/vandi-xalia.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
τι γλυκο??αμα ειχες φαει γλυκο απο τα χερακια της θα αλλαζες γνωμη
τι γλυκο??
καλησπερα σε ολους Αδερφε εχασα σημερα κανα 60 ευρω μαζι με το κινο και απο την χασουρα με πονεσε το κεφαλι Να σε καλα που με το θυμησες το ειχα ξεχασει με την βαγιαδολιδ και μετα με τον αγωνα του παοκ που μας εδωσε πεναλντι κατα του παοκ που δεν ηταν εκει νευριασα με τον φουστη τον διαιτητή Να σε καλα θα το πετουσα αν ακολουθησες καλα κερδη αδερφε3 στα 4 αδερφε τους ξεκολιασαμε
Καλησπερα νιπλ δεν παίζουμε 2αδα βαγιαδολιδ και χεταφε μπας και πάρουμε πίσω κανα 2 σουβλάκια?