ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.412
- Πόντοι
- 5.006
ναι γιατι δεν εχουν πιασει η πολλες ζεστες ακομα....ωραιο το μεξικανικο....Ε τραβιέται με μπύρα
ναι γιατι δεν εχουν πιασει η πολλες ζεστες ακομα....ωραιο το μεξικανικο....Ε τραβιέται με μπύρα
καλησπερα φιλε μου δεν εχω δει καθολου απο αυτα τα ματς...αλλά η.αποδοσεις για. Το συστημα που λες δεν αξιζει γννωμη μου...σε οτι παιξεις παντως καλη τυχη....
Ειμαι κάθετα αντίθετος λογω χρονικής στιγμής
100% επιτυχια στην γερμανια 1
γερμανια 2
france 1
καλησπερα 15 ευρω πονταρισμα στην αυστρια απο τον πιπη επιστροφή 49,50Πηγαινετε τωρα να παιξετε Αυστρια νικητρια διοργανωσης Γιοροβιζιονανε στα πρακτορεια ΟΠΑΠ 3,30 αποδοση
Με τα κερδισμενα να μου κλεισετε μια πουτανα να την Εσκισω !!!!
καλησπερα 15 ευρω πονταρισμα στην αυστρια απο τον πιπη επιστροφή 49,50
μακάρι αδερφεΚαλα κερδη να εχουμε Χρησταρα ;)
Ειναι υπέρ των μονών παντα ομωςΚαλησπέρα Αντζελο...
Αυτό Βλέπω Και Εγώ...Για Αυτό Ζήτησα Γνώμες...Ευχαριστώ Παντως Αντζελο !
Καλησπέρα Νick...
Thanks Nik...Εκτίμησα Το Κινήτρο Της Χρονικής Στιγμής !
Πιπης μηπως να κλείσουμε καμμια τρ.. τιμής ενεκεν;Πηγαινετε τωρα να παιξετε Αυστρια νικητρια διοργανωσης Γιοροβιζιονανε στα πρακτορεια ΟΠΑΠ 3,30 αποδοση
Με τα κερδισμενα να μου κλεισετε μια πουτανα να την Εσκισω !!!!
Θα δεις ;)
Ξανά δυάδα σεντ Ετιέν με Ίντερ. Ο επιμένωνκουβάνικά
ναι φυσιολογικα ερχονται μεχρι στιγμης...απλα περιμενα μπας και ανεβαιναν λιγο οι αποδοσεις...αυτα που εχουν ενδιαφερον κερδανε...αμα τελειωσουν ετσι φαγανε ...αλλα ακομα κατσε ν; δουμε....
αυτα που εχουν ενδιαφερον κερδανε...αμα τελειωσουν ετσι φαγανε ...αλλα ακομα κατσε ν; δουμε....μπηκαν νωρις τα γκολ ρε γμτ...
σαν αποδοση δεν ειναι κακη ενταξει με 10 αλλα καλη ειναι...τωρα τι να σου πω ...ναι φυσιολογικα ερχονται μεχρι στιγμης...απλα περιμενα μπας και ανεβαιναν λιγο οι αποδοσεις...
με λυον τι λες???? παιζει με 10 παιχτες και δινει αποδοση 3???