LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Σημασια εχει τι ΔΕΝ παιζουμε (κι ας ερχονται)
Στο επόμενο ματς που θα παίζει εντός με την τουρ πόσο θα την έχουνε, 1.40
Σημασια εχει τι ΔΕΝ παιζουμε (κι ας ερχονται)
3 γκολ σε 10 λεπτά κατάφεραν να φάνε..και θέλουν και πρωτάθλημαΜαλακία που δεν έπαιξα Λίβερπουλ Χ...και μου το είχε πει ο redmanftw...
To τριημερο αυτο δεν περασε ΟΥΤΕ ΕΝΑ "ΦΑΒΟΡΙ" στην ΕυρωπηΣτο επόμενο ματς που θα παίζει εντός με την τουρ πόσο θα την έχουνε, 1.40
To τριημερο αυτο δεν περασε ΟΥΤΕ ΕΝΑ "ΦΑΒΟΡΙ" στην Ευρωπη
ειναι τριπλη τυπεγια ποιο αργα τιγρε Μπελγρανο Χ2 ή καλυτερα για μενα σκετο 2ιπλο
Το προγραμμα της Τεταρτης εχει "ψωμι"
ειναι μεγαλη κουφαλα αυτοςγλ ο μπαοκτζης μου φαινεται κατι ξερει... κοκκινη...
το εχουν φορτωσει στον 1 ολοι και λιγο λιγοτερο την ισοπαλια .Τιγρε ομαδα της ισοπαλιας στην εδρα η belgrano λιγο καλυτερη εκτος παιζω το διπλακι κατι ψιλα για χαβαλε κ ας το χασω.Παντως οσοι το παιξουν ημιχρονο τελικο και βλεπουν Χ ενα 1-Χ θα ηταν μια χαρα ετσι να εχει κ λιγο αποδοσηειναι τριπλη τυπε
Εμεις το λεμε "ψωμι" για να μην καρφωνόμαστεψωμι η παντεσπανι γειτονα ?
Εχουν κινητρο και οι δυο...για χαβαλε σωστο ...το εχουν φορτωσει στον 1 ολοι και λιγο λιγοτερο την ισοπαλια .Τιγρε ομαδα της ισοπαλιας στην εδρα η belgrano λιγο καλυτερη εκτος παιζω το διπλακι κατι ψιλα για χαβαλε κ ας το χασω
φιλε που βρισκεις αυτα τα γραφηματα?δειτε τα γραφηματα με τα πιθανα αποτελεσματα σε 1 Χ 2.Δεν λαμβανει υποψη στημενα κινητρα κτλ.Και δειτε τις αποδωσεις των book....
Δεν τα βρισκω πουθενα ετοιμα.Ειναι απο αλγοριθμο που εχω φτιαξει και αναπτυσω-βελτιωνω εδω και 4 χρονια περιπου.Χρηζει ακομα βελτιωσηςφιλε που βρισκεις αυτα τα γραφηματα?