LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
Τολουκ
Αφού τη γλίτωσε την προηγουμενη αγωνιστικη
Τολουκ
εγω γιατι δεν τη βλεπω την ανατροπη...Προηγείται η Λεβάντε της Ατλέτικο..Αν το κρατήσει λίγο και ανέβει η τιμή της ανατροπής..
εγω γιατι δεν τη βλεπω την ανατροπη...
αμα ταμπουρωθουν αυτοι αντε να βαλεις γκολ..η μπαρτσα την ειχε πατησει αν θυμαμαι καλα...(βεβαια να μου πεις η μπαρτσα φετος ειναι για το πεος...)
εγγυησηΠαίζει κι ο βυντρίνιο
εγγυηση
4.50 ο ασσος και 1.83 το διπλο
οχι :-3 αγωνιστικές την κυνηγας τη γκελα της ατλετικο, σήμερα την έπαιξες;
μαν εχω εναποθεσει ολες τις ελπιδες μου για ενα γερο ταμειο στη μιλαν ...να κοιμηθω ησυχος (που λεει ο λογος)
υγ περιμενω καυστικο σχολιο απο γκαν
Μακάρι, την τελευταία φορά που την έπαιξα με έβγαλε ασπροπρόσωπο
πας βαση ενστικτου....καλα ξηγιεσαι, κι εγω συνηθως ετσι πραττω....μακαρι να ρθει μανΠαρότι η Ατλέτικο παίζει χάλια θα παίξω ανατροπή στο 2,05 και΄λίγα στο Χ..
Αν χάσει η Ατλέτικο σήμερα μένει στους 88 βαθμούς. Η Μπαρτσελόνα θα έχει 85 και η Ρεάλ έχει 82 (με 2 παιχνίδια λιγότερα)πας βαση ενστικτου....καλα ξηγιεσαι, κι εγω συνηθως ετσι πραττω....μακαρι να ρθει μαν
λογικο το σκεπτικο σου μαν...Αν χάσει η Ατλέτικο σήμερα μένει στους 88 βαθμούς. Η Μπαρτσελόνα θα έχει 85 και η Ρεάλ έχει 82 (με 2 παιχνίδια λιγότερα)
Θα κινδυνεύει να μείνει με 0 τίτλους ..Και πορείες όπως η φετινή δε γίνονται κάθε χρόνο από ομάδες τύπου Ατλέτικο
νατος κι ο α λλος...Παιζει για τον τιτλο σημερα η Ατλετικο, θα το γυρισει το παιχνιδι, παω να το τζογαρω και εγω