ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.156
- Πόντοι
- 5.006
και υγεια.....Γαμηθηκατε να παιζετε την τελειωμενη ρε πουστη μου
Καλη καρδια
και υγεια.....Γαμηθηκατε να παιζετε την τελειωμενη ρε πουστη μου
Καλη καρδια
Ναταν μονο αυτη....
Ρεντινγκ
Τρανμιρ
Νυρεμβεργη
Λεβερκούζεν όβερ
Φούλαμ
πανελευσινιακό μπάσκετ
Όλα σε συστηματακια, δυαδες 3αδες, μονα.
Παρόλα αυτα αν περάσουν Σιτι και Λαγκούνα ρεφάρω ;)
πανω απο ολα μανκαι υγεια.....
:o :oΧωνω Σαντος Μονό
:S :Sπανω απο ολα μαν
σημερα δεν επαιξα τιποτα, απλα παρακολουθουσα περιοδικα τη διακυμανση των σκορ...κι οτι ειχα κατα νου ηρθε... :S
η σιτι μοιρασε λεφτα σημερα...και το 2.50 μετα το 1-0 ηταν λουκουμι....το ιδιο και η "ανατροπαρα" της γαλατα απο 0-2 στο ημι σε 3-2...
το χω πατατηρησει πολλες φορες...ισως γιατι οταν δεν βαζεις λεφτα εχεις πιο ελευθερη σκεψη και δυνατοτητα επιλογης
:oΣτη ρωμη γινεται της πουτανας στο τελικο φιορεντινα ναπολι που δεν εχει αρχισει ακομα πυροβολισμοι εξω απο το γηπεδο με τραυματιες και πολλα αλλα.....
ναι τελικος...μπηκα σε κατι ιταλικα σαιτ γινεται χαμος...που ειναι ο νιπλ να μας κανει μεταφραση...:o
τελικος κυπελου ειναι?? χαμπαρι δεν εχω παρει...νομιζα οτι παιζουν για το πρωταθλημα... :S
ναι τελικος...μπηκα σε κατι ιταλικα σαιτ γινεται χαμος...που ειναι ο νιπλ να μας κανει μεταφραση...
ναι τελικος...μπηκα σε κατι ιταλικα σαιτ γινεται χαμος...που ειναι ο νιπλ να μας κανει μεταφραση...
ενταξει τα γραψανε και τα δικα μας σαιτ..καλη βολτα...στειλε λινκ , αλλιως να ανοιξω ιταλικη τηλεοραση να δω
ενταξει τα γραψανε και τα δικα μας σαιτ..καλη βολτα...
ναι ηταν να μην αρχισει. ο αγωνας γιατι ειπαν οτι πεθανε...αλλα με τα πολλα αρχισε...παντως εγινε πολυ πανηγυρι εξω....και μεσα....ο ενας χαροπαλευει λεει :o :o
η πολλη μαλαματινα ξυπναει το μυαλο τελικαο φιλος μου ο παοκτζης (αυτος που μου δωσε την ανατροπη στο ελλαδα λετονια και αλλα κουφα ) προτεινει
διπλο την σιτι σημερα
και ασο την γουεστ χαμ
Πας για κανενα κοκκαλο?