ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.161
- Πόντοι
- 5.006
παχαινουν ομως..... :'(Και τα δυο!!!!
παχαινουν ομως..... :'(Και τα δυο!!!!
Λεο μας εμεινε η αυριανη(Εν ολιγοις παλι γυρα στην Αμερικη με βλεπω...
Η Σαντος Λαγκουνα πιστευω θα μας τα δωσει πισω τα τσιγαρα τα χετσινα παντως...)
Αυτην που μου πες χτες αν ειναι να την παιξεις παιχτην τωρα γιατι μετα θα σου πεσει πιστευω
Εγω θα την παιξω μαλλον αλλα λεω την παιξω ταυτοχρονα και μ αλλην..
Οταν την παιζεις ετσι ειναι ρισκο αλλα εχει κι αυτο τα καλα του...
Με παρομοια παικτικη λογική λοιπόν "αυτη" + Οσασουνα κι ας με βριζεις ...ειπαμε κινητρο...η αλλη καθαρισε...
(και με εστειλε και κουβα αν θυμασαι με Χ2)...
νικ ενταξει η νιορ... ;) και στο live φαγανε γαμησι....Λεο μας εμεινε η αυριανη
Παιχτην αν δεν την επαιξες γιατι αυριο θα την παιξουν πολλοι
α ρε αδελφε πως τα λες γελασα πολυ....καλημερα Μολις ηρθα απο βεροια Ενας φιλος αδερφος Με ειπε να παω παρεα μαζι του να ρηξει εναν μουτσο Το παιδι 25 ευρω ειχε κτλ που να παει σε κωλομπαρο που θελει 50 βαλε και καμια μπυρα ξεφυγε Μιση ωρα γαμουσε μεσα στην πουτανα μεχρι και το τελευταιο 0,10λεπτο απο τα 25 ευρω τα μισε Τον λεω ρε βλακα εδω πανω που ηρθαμε μονο εσυ η φουτανα και εγω ειμαστε και καθεσε μιση ωρα μεσα Τον περιμενα στο αμαξι λεω τι κανει ο μακακας μηπως τον εκανε τιποτα η φουτανα σε μιση ωρα δεν μαμανε ουτε οι ελεφαντες Τεσπα ειναι καλο πεδι Και αυτες οι φουτανες στην βεροια ας κανουν τα μπουρδελα στο εβερεστ απανω τοσο μακρια απο την πολη Τι ωραια τα κωλομπαρα πας καθεσε στο μπαρ βλεπεις ποια ειναι η καλη η γκομενα πινεις μια μπυρα Και πας και γαμας ομορφα κιριλε αλλα αφηνεις 50ευρουλε Σε λιγο μας βλεπω να ζωγραφιζουμε στο χερι μας εναν κωλο ενα στομα και ενα μουνι Και οταν την παιζουμε να λεμε να γαμησαμε και σημερα τζαμπα Απλα θα κανουμε και μια φατσα καθε φορα που θα την πεζουμε για να αλλαζουμε τις γκομενες οχι συναιχεια την ιδια και βαρεθουμε Τον λεω τον φιλο εδω που ηρθαμε να σεις ουτε οι λοκατζηδες δε ερχονται για νυχτερινη περιπολο που κανουν στους στραβογιανους το στραβογιαννος παει λογο που πηγα στο ναυτικο δεν ξερω πως το λενε στην ξηρα Τεσπα καναμε 80 χιλομετρα να γαμησει ο κολλητος με το δικο του το αμαξι φυσικα Αλλα και με το δικο μου να ηταν θα τον πηγαινα παλι ειναι καλο πεδι Στο γυρισμο εφαγε 2 κιλα πατατακια γαριδακια Σταματησαμε σε 2 περιπτερα στο 2 περιπτερο πηρε εκεινα τα αρκουδακια τα λαστιχοτα που τρωνε τα μωρα που ειναι 4-5 ετων βαρια βαρια του λεω παρε καμια σοκολοτα αυτα που τρως ουτε μωρο τα ετρωγα Με λεει μαρεσουν Ενταξει του λεω τα γουστα ειναι κατι το υποκειμενικο Με λεει τι ειναι το υποκειμενικο Του λεω και εγω δεν ξερω Γαμησε το φιλαρακι ετσι να ο λαος
Νικ ξυπνα την ελενα και τη δεσποινα χαζευεις.....
α ρε αδελφε πως τα λες γελασα πολυ....
Την Δεσποινα την αλλη δεν την γουσταρωΝικ ξυπνα την ελενα και τη δεσποινα χαζευεις.....
Την Δεσποινα την αλλη δεν την γουσταρω
ο φιλος μου ο παοκτζης (αυτος που μου δωσε την ανατροπη στο ελλαδα λετονια και αλλα κουφα ) προτεινει για αυριο
βαζελο χ
ασο τον αστερα
διπλο την σιτι σημερα
και ασο την γουεστ χαμ
για τα ελληνικα λεει οτι ειναι στανταρακια γιατι ειναι στημενα......
και μπρεσια Χ
Νικ στον οπαπ η σαντος καραγκουνα επεσε 0.40 μονάδες
Κατσε να δουμε τι θα κανει η Λανς ειμαι πολυ περιεργοςΚαλη ήταν σήμερα (σε γλειφω κατάλαβες )
Να σου πω η καεν τη δευτέρα τώρα που νίκησαν η νανσι με τη νιορ δε θα το πάει για νίκη;