Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 442 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    983

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.976
Πόντοι
1.106
(Εν ολιγοις παλι γυρα στην Αμερικη με βλεπω...
Η Σαντος Λαγκουνα πιστευω θα μας τα δωσει πισω τα τσιγαρα τα χετσινα παντως...)
Αυτην που μου πες χτες αν ειναι να την παιξεις παιχτην τωρα γιατι μετα θα σου πεσει πιστευω
Εγω θα την παιξω μαλλον αλλα λεω την παιξω ταυτοχρονα και μ αλλην..
Οταν την παιζεις ετσι ειναι ρισκο αλλα εχει κι αυτο τα καλα του...
Με παρομοια παικτικη λογική λοιπόν "αυτη" + Οσασουνα κι ας με βριζεις ...ειπαμε κινητρο...η αλλη καθαρισε...
(και με εστειλε και κουβα αν θυμασαι με Χ2)...
Λεο μας εμεινε η αυριανη
Παιχτην αν δεν την επαιξες γιατι αυριο θα την παιξουν πολλοι  :grin: :grin:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.161
Πόντοι
5.006
Επιλογή Παιχνίδι Απόδοση Ώρα έναρξης Αποτέλεσμα
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ισοπαλία Νιμ - Μπρεστ
Ligue 2 4,75 02/05, 21:00 Κερδισμένο
Αποτέλεσμα (90 λεπτά): Ισοπαλία Μπαστιά - Λιλ
Ligue 1 3,25 02/05, 21:30 Κερδισμένο  νικ   μπρεστ  ;)   :boobies: :boobies:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.675
Πόντοι
606
καλημερα :) Μολις ηρθα απο βεροια Ενας φιλος αδερφος :) Με ειπε να παω παρεα μαζι του να ρηξει εναν  :knockinb: μουτσο :grin: Το παιδι 25 ευρω ειχε κτλ που να παει σε κωλομπαρο που θελει 50 βαλε και καμια μπυρα ξεφυγε :grin: Μιση ωρα γαμουσε μεσα στην πουτανα μεχρι και το τελευταιο 0,10λεπτο απο τα 25 ευρω τα  :knockinb:μισε :grin: Τον λεω ρε βλακα εδω πανω που ηρθαμε μονο εσυ η φουτανα και εγω ειμαστε και καθεσε μιση ωρα μεσα :) Τον περιμενα στο αμαξι λεω τι κανει ο μακακας μηπως τον εκανε τιποτα η φουτανα :cheesy: σε μιση ωρα δεν μαμανε ουτε οι ελεφαντες :cheesy: :cheesy: :cheesy: Τεσπα ειναι καλο πεδι :cheesy: :cheesy: :cheesy: Και αυτες οι φουτανες στην βεροια ας κανουν τα μπουρδελα στο εβερεστ απανω τοσο μακρια απο την πολη :cheesy: :cheesy: :cheesy:  Τι ωραια τα κωλομπαρα πας καθεσε στο μπαρ βλεπεις ποια ειναι η καλη η γκομενα πινεις μια μπυρα  :cheesy: Και πας και γαμας ομορφα κιριλε αλλα αφηνεις 50ευρουλε :grin: Σε λιγο μας βλεπω να ζωγραφιζουμε στο χερι μας εναν κωλο :grin: ενα στομα  :grin: και ενα μουνι :grin: Και οταν την παιζουμε να λεμε να γαμησαμε και σημερα τζαμπα :grin: Απλα θα κανουμε και μια φατσα καθε φορα που θα την πεζουμε για να αλλαζουμε τις γκομενες οχι συναιχεια την ιδια και βαρεθουμε :grin: Τον λεω τον φιλο εδω που ηρθαμε να  :knockinb: σεις ουτε οι λοκατζηδες δε ερχονται για νυχτερινη περιπολο που κανουν στους στραβογιανους :grin: το στραβογιαννος παει λογο που πηγα στο ναυτικο δεν ξερω πως το λενε στην ξηρα :grin: :grin: :grin: Τεσπα καναμε 80 χιλομετρα να γαμησει ο κολλητος με το δικο του το αμαξι φυσικα :grin: Αλλα και με το δικο μου να ηταν θα τον πηγαινα παλι ειναι καλο πεδι :grin: Στο γυρισμο εφαγε 2 κιλα πατατακια γαριδακια :grin: Σταματησαμε σε 2 περιπτερα στο 2 περιπτερο πηρε εκεινα τα αρκουδακια τα λαστιχοτα που τρωνε τα μωρα που ειναι 4-5 ετων βαρια βαρια του λεω παρε καμια σοκολοτα αυτα που τρως ουτε μωρο τα ετρωγα :grin: :grin: Με λεει μαρεσουν :grin: Ενταξει του λεω τα γουστα ειναι κατι το υποκειμενικο :cheesy: :cheesy: Με λεει τι ειναι το υποκειμενικο :cheesy: Του λεω και εγω δεν ξερω :cheesy: Γαμησε το φιλαρακι ετσι να  :knockinb: ο λαος :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Καλησπέρα.
Νιιιιιιιιικ χαμος!

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.161
Πόντοι
5.006
καλημερα :) Μολις ηρθα απο βεροια Ενας φιλος αδερφος :) Με ειπε να παω παρεα μαζι του να ρηξει εναν  :knockinb: μουτσο :grin: Το παιδι 25 ευρω ειχε κτλ που να παει σε κωλομπαρο που θελει 50 βαλε και καμια μπυρα ξεφυγε :grin: Μιση ωρα γαμουσε μεσα στην πουτανα μεχρι και το τελευταιο 0,10λεπτο απο τα 25 ευρω τα  :knockinb:μισε :grin: Τον λεω ρε βλακα εδω πανω που ηρθαμε μονο εσυ η φουτανα και εγω ειμαστε και καθεσε μιση ωρα μεσα :) Τον περιμενα στο αμαξι λεω τι κανει ο μακακας μηπως τον εκανε τιποτα η φουτανα :cheesy: σε μιση ωρα δεν μαμανε ουτε οι ελεφαντες :cheesy: :cheesy: :cheesy: Τεσπα ειναι καλο πεδι :cheesy: :cheesy: :cheesy: Και αυτες οι φουτανες στην βεροια ας κανουν τα μπουρδελα στο εβερεστ απανω τοσο μακρια απο την πολη :cheesy: :cheesy: :cheesy:  Τι ωραια τα κωλομπαρα πας καθεσε στο μπαρ βλεπεις ποια ειναι η καλη η γκομενα πινεις μια μπυρα  :cheesy: Και πας και γαμας ομορφα κιριλε αλλα αφηνεις 50ευρουλε :grin: Σε λιγο μας βλεπω να ζωγραφιζουμε στο χερι μας εναν κωλο :grin: ενα στομα  :grin: και ενα μουνι :grin: Και οταν την παιζουμε να λεμε να γαμησαμε και σημερα τζαμπα :grin: Απλα θα κανουμε και μια φατσα καθε φορα που θα την πεζουμε για να αλλαζουμε τις γκομενες οχι συναιχεια την ιδια και βαρεθουμε :grin: Τον λεω τον φιλο εδω που ηρθαμε να  :knockinb: σεις ουτε οι λοκατζηδες δε ερχονται για νυχτερινη περιπολο που κανουν στους στραβογιανους :grin: το στραβογιαννος παει λογο που πηγα στο ναυτικο δεν ξερω πως το λενε στην ξηρα :grin: :grin: :grin: Τεσπα καναμε 80 χιλομετρα να γαμησει ο κολλητος με το δικο του το αμαξι φυσικα :grin: Αλλα και με το δικο μου να ηταν θα τον πηγαινα παλι ειναι καλο πεδι :grin: Στο γυρισμο εφαγε 2 κιλα πατατακια γαριδακια :grin: Σταματησαμε σε 2 περιπτερα στο 2 περιπτερο πηρε εκεινα τα αρκουδακια τα λαστιχοτα που τρωνε τα μωρα που ειναι 4-5 ετων βαρια βαρια του λεω παρε καμια σοκολοτα αυτα που τρως ουτε μωρο τα ετρωγα :grin: :grin: Με λεει μαρεσουν :grin: Ενταξει του λεω τα γουστα ειναι κατι το υποκειμενικο :cheesy: :cheesy: Με λεει τι ειναι το υποκειμενικο :cheesy: Του λεω και εγω δεν ξερω :cheesy: Γαμησε το φιλαρακι ετσι να  :knockinb: ο λαος :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
α ρε αδελφε πως τα λες γελασα πολυ.... :grin: :cheesy: :2funny:

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
33.161
Πόντοι
5.006
Νικ ξυπνα την ελενα και τη δεσποινα χαζευεις..... :grin: :grin: :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Την Δεσποινα την αλλη δεν την γουσταρω  :grin: :grin: :grin:

Καλη ήταν σήμερα (σε γλειφω κατάλαβες :grin: )
Να σου πω η καεν τη δευτέρα τώρα που νίκησαν η νανσι με τη νιορ δε θα το πάει για νίκη;

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.675
Πόντοι
606
καλημερα :) Την κυριακη η ομαδα unter 20 ΠΑΟΚ Με νικη επι του ΟΦΗ under 20 Παιρνει το Πρωταθλημα ελλαδος στους under 20 μαθηματικα!!.. :grin: Για οσους παιζουν αποδωσεις 1,36 :grin: Η προιστορια σε 5 ματς 4 νικες ο ΠΑΟΚ η φορμα 4 νικες σε 6 παιχνιδια ο ΠΑΟΚ 1 νικη σε 6 παιχνιδια ο οφη :) Τωρα το παιχνιδι αυτο το εχει προς το παρον τουλαχιστον μονο η βετ365 η στοιχιμαν οχι :) Πρωσοπικα την εκοψα την βετ365 μαχαιρι οποτε για οποιον φιλο του αρεσουν τα Μεγαλα φαβορι και θελει να το βαλει στα παρολι του και εχει λογαριασμο στην βετ365 αν θελει και νομιζει οτι του κανει το 1,36 μπορει να το παιξει :) Εδω να πω πως το πρωταθλημα under 20 τις Ελλαδος το αφηνουν καθαρο γιαυτο και εχει αυτο το παιχνιδι η βετ365 γιατι αν ηταν να παρει ο ΠΑΟΚ το πρωταθλημα στους μεγαλους και επαιζε με τον αδιαφορο οφη δεν θα το ειχε :grin: οι αγγλοι δεν ειναι χαζοι δεν εβαλαν το χ του πανιωνιου με τον πλατανια :) Τεσπα ας ξανακοιμηθω για κανα 2ωρο σιγιου λετερ :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)ΥΓ.. Δεν παει να πει οτι θα το δωσει ο ΟΦΗ under 20 οχι τα αντερ 20 ειναι καθαρο πρωταθληματακι :grin: αλλα μπορουν να το παρουν στα ισια τα παοκτσακια :grin: ΠΑΟΚ UNDER20  73 Bαθμους με 31 παιχνιδια ΟΦΗ UNDER 20 50 Bαθμους με 32 Παιχνιδια :)ΥΓ2.. Μην παρασυρω κανεναν :) λεω κατι που βλεπω να εχει ενδιαφερων σαν στοιχημα :) Οι μικροι δεν εχουν την πιεση των μεγαλων και ειναι πιο απροβλεπτοι σαν ομαδες :) Απλα ειναι και αυτα ελληνακια :)  :)εχουν κινητρο εχουν την ομαδα κτλ :) :) σιγιου :grin: λετερ :grin: :grin: :grin:

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.051
Πόντοι
2.696
Σημερινό δελτίο με Ημίχρονα/Τελικά σε σύστημα.Δείτε το www.stapan.eu]εδώ[/url]

[size=10pt]Έγινε μια διόρθωση σε ένα σημείο που είχε γραφτεί λάθος[/size]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ο φιλος μου ο παοκτζης (αυτος που μου δωσε την ανατροπη στο ελλαδα λετονια και αλλα κουφα ) προτεινει για αυριο

βαζελο χ
ασο τον αστερα
διπλο την σιτι σημερα
και ασο την γουεστ χαμ

για τα ελληνικα λεει οτι ειναι στανταρακια γιατι ειναι στημενα......

και μπρεσια Χ

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
ο φιλος μου ο παοκτζης (αυτος που μου δωσε την ανατροπη στο ελλαδα λετονια και αλλα κουφα ) προτεινει για αυριο

βαζελο χ
ασο τον αστερα
διπλο την σιτι σημερα
και ασο την γουεστ χαμ

για τα ελληνικα λεει οτι ειναι στανταρακια γιατι ειναι στημενα......

και μπρεσια Χ

Τα αγγλικά θα τα παίξω.
Αν δεν έρθουν πες του οτι θα του γαμησω το φιλο

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
Νικ στον οπαπ η σαντος καραγκουνα επεσε 0.40 μονάδες  :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.675
Πόντοι
606
καλησπερα :)    222=Αλκορκον-Σπορτινγκ Χιχον=Χ,    223=Πονφεραντινα-Αλαβες=2,    247=Μπαρτσελονα Β-Κορδομπα=2,    248=Χερκουλες-Μουρθια=1  :)

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.976
Πόντοι
1.106
Καλη ήταν σήμερα (σε γλειφω κατάλαβες :grin: )
Να σου πω η καεν τη δευτέρα τώρα που νίκησαν η νανσι με τη νιορ δε θα το πάει για νίκη;
Κατσε να δουμε τι θα κανει η Λανς ειμαι πολυ περιεργος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom