Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
ρε μαλακες
παιχτε διπλο τον ΑΡΗ
να κονομισετε
παιχτε διπλο τον ΑΡΗ
να κονομισετε
Τον γκαντέμιασες τελικά τον στρατηγό!ρε μαλακες
παιχτε διπλο τον ΑΡΗ
να κονομισετε
γι αυτο εγραψα με ρισκο ;)Δεν παίζει ο Ντι Νατάλε από την Ουνινέζε και το φοβάμαι λίγο το όβερ...εκτός αν το κάνει μόνη της η Γιούβε!
Ποτέ όλα μαζί...συνήθως μονά , δυάδες ή ζητούμενα παίζω!Ανάλογα τις αποδόσεις , πόσο πιστεύω το κάθε ποντάρισμα και πόσα χρήματα θέλω να ρίξω!Ετσι γατε...
Παρολι θα παιξεις ή σπαστα??
Ναι αν ασχολείσαι πραγματικά ,ποντάρεις μελετημένα και δεν περιμένεις να αντιγράψεις τι προτείνει ο καθένας!Με τις μικρές αποδόσεις θα πρέπει να κάνεις χοντρά πονταρίσματα...Να ρωτήσω κάτι τους "ειδήμονες", επειδή είμαι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ με το αντικείμενο; έχω ακούσει (σε τυχαίες συζητήσεις, με διάφορους γνωστούς), ότι μπορεί αν παίζεις συστηματικά (κ με μικρές αποδόσεις) να κερδίζεις, μικρά ποσά μεν, αλλά τα οποία τελικά να δίνουν σταθερά ένα μηνιαίο εισόδημα!
Και αναρωτιέμαι... ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ???
Ναι αν ασχολείσαι πραγματικά, ποντάρεις μελετημένα και δεν περιμένεις να αντιγράψεις τι προτείνει ο καθένας! Με τις μικρές αποδόσεις θα πρέπει να κάνεις χοντρά πονταρίσματα...
είναι δυνατόν,αρκει να παίζεις επιλεκτικά 1 ή 2 αγώνες και να μη σε πιάσει έπαρση μετά από 3-4 συνεχόμενα κερδισμένα στοιχήματα και γίνεις επιπόλαιος...