Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (3 μέλη και 12 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 316 32,1%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 225 22,9%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 442 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    983

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.679
Πόντοι
606
To 1,75 πολυ λιγο ρε χρισταρα.επρεπε να το δινουν καπου 2,20
στο 2 που το ειδα στην βετ365 ηταν μια χαρα :) Φυσικα δεν ειχα εκει λεφτα :) Αλλα και στην στοιχιμαν παλι δεν θα το επαιζα :) Αλλα μονο στον οπαπ αν και εφοσον το ειχε κοντα στο 1,90 :) Στο 1,60 οχι :) Αλλα πιστευω κατα την ταπεινη μου γνωμη ειτε ετσι ειτε γιουβετσι δηλαδη ειτε βαλει η δεν βαλει βασικους οτι και να κανει ο κυριος σινικο τειχος :grin: θα χασει :grin: Πιστευω ακομα και 1,30 να το εβγαζε ο ΟΠΑΠ οι ελληνες θα το επαιζαν :) και 1,20 να το εβγαζε παλι θα το ειχαν για να κλεισουν 3αδα :grin: :grin: Παιδια δυστυχως η ευτυχως :grin: Το παιχνιδι ειναι ασσος απο το λιβερπουλ μεχρι το τοκυο :)ΥΓ.. Παιδια λεω απλα την γνωμη μου και τιποτα αλλο. Μην παρασυρθει κανεις προσωπικα την εβαλα σε 3αδα αξιας δελτιου 4,50 ευρω :) Ειναι η υποκειμενικη μου γνωμη τιποτα λιγοτερο τιποτα περισοτερο :) μπορει να ειμαι 100% λαθος :) :sunglasses: :grin:ΥΓ2.. Ειναι αγγλια οχι ελλαδα :grin: ολα γινονται :) Ηρεμια με 1 ματς δεν γινομαστε μαγκες ;) αλλα με πολλα :grin: και λιγα λεφτα :grin: :grin: :) :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
στο 2 που το ειδα στην βετ365 ηταν μια χαρα :) Φυσικα δεν ειχα εκει λεφτα :) Αλλα και στην στοιχιμαν παλι δεν θα το επαιζα :) Αλλα μονο στον οπαπ αν και εφοσον το ειχε κοντα στο 1,90 :) Στο 1,60 οχι :) Αλλα πιστευω κατα την ταπεινη μου γνωμη ειτε ετσι ειτε γιουβετσι δηλαδη ειτε βαλει η δεν βαλει βασικους οτι και να κανει ο κυριος σινικο τειχος :grin: θα χασει :grin: Πιστευω ακομα και 1,30 να το εβγαζε ο ΟΠΑΠ οι ελληνες θα το επαιζαν :) και 1,20 να το εβγαζε παλι θα το ειχαν για να κλεισουν 3αδα :grin: :grin: Παιδια δυστυχως η ευτυχως :grin: Το παιχνιδι ειναι ασσος απο το λιβερπουλ μεχρι το τοκυο :)ΥΓ.. Παιδια λεω απλα την γνωμη μου και τιποτα αλλο. Μην παρασυρθει κανεις προσωπικα την εβαλα σε 3αδα αξιας δελτιου 4,50 ευρω :) Ειναι η υποκειμενικη μου γνωμη τιποτα λιγοτερο τιποτα περισοτερο :) μπορει να ειμαι 100% λαθος :) :sunglasses: :grin:
Εγω θα περιμενω να τα χωσω στο λαιβ ελπιζοντας οτι δεν θα τα βαλει παλι στα πρωτα λεπτα..

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.679
Πόντοι
606
ενταξει γουσταρω σκωτια με 1000 :) αλλα εδω τωρα οι γιαπωνεζοι εχουν ξεφυγει :grin: Την αμερικάνικη ποτοποιία Beam, με προϊόντα όπως τα μπέρμπον Jim Beam και Maker’s Mark, εξαγοράζει η ιαπωνική Suntory έναντι 13,6 δισ. Δολαρίων, όπως μεταδίδει το Reuters.
Αν υπολογιστεί και η ανάληψη του χρέους της αμερικάνικης ποτοποιίας, η συμφωνία αποτιμάται στα 16 δισ. δολάρια.

H Βeam εκτός από μπέρμπον πουλάει επίσης το ουίσκι Canadian Club και το κονιάκ Courvoisier, με τον ιαπωνικό κολοσσό να προσφέρει στους μετόχους της Beam 83,50 δολάρια ανά μετοχή, 25% υψηλότερα από το κλείσιμο της Παρασκευής. Πρόκειται για ποσό 20 φορές υψηλότερο από τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) της Beam το δωδεκάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος της Suntory, Nobutada Saji ανέφερε σε ανακοίνωση:"Πιστεύω ότι ο συνδυασμός αυτός θα δημιουργήσει μια εταιρεία ποτών με ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων σε όλο τον κόσμο και θα μας επιτρέψει να επιτύχουμε περαιτέρω ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο".

Πρόκειται για το μεγαλύτερο deal της Suntory, η οποία παράγει τo ουίσκι Yamazaki, το Bowmore και το λικέρ Midori. Η μεγαλύτερη εξαγορά συναλλαγή της ιαπωνικής εταιρείας μέχρι σήμερα ήταν η εξαγορά της Orangina Schweppes από κοινοπραξία εταιρειών για πάνω από 3 δισ. δολάρια το 2009. :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
Η ΟΛΑ Η ΤΙΠΟΤΑ...ΦΟΡΤΣΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛΑΡΑ

ή θα γαμησω ή θα γαμηθω  :idiot:  :grin:
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Λίβερπουλ Λίβερπουλ v Τσέλσι
(Τελικό Αποτέλεσμα) 27/04/2014 Κανένα 1.72 Ανοικτό
2 Βαλένθια ή Ισοπαλία Βαλένθια v Ατλέτικο Μαδρίτης
(Διπλή Ευκαιρία) 27/04/2014 Κανένα 2.05 Ανοικτό
3 Ισοπαλία ή Κίλμες Ρασίνγκ Κλουμπ v Κίλμες
(Διπλή Ευκαιρία) 27/04/2014 Κανένα 1.75 Κερδισμένο
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Τριπλά 1 250 250,00 1.549,15

ΝΙΚ ΘΕΝΚΣ ΓΙΑ ΚΙΛΜΕΣ  :rockon:

καλημερα στην παρεα  :grouphug:

:coffee:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
ενταξει γουσταρω σκωτια με 1000 :) αλλα εδω τωρα οι γιαπωνεζοι εχουν ξεφυγει :grin: Την αμερικάνικη ποτοποιία Beam, με προϊόντα όπως τα μπέρμπον Jim Beam και Maker’s Mark, εξαγοράζει η ιαπωνική Suntory έναντι 13,6 δισ. Δολαρίων, όπως μεταδίδει το Reuters.
Αν υπολογιστεί και η ανάληψη του χρέους της αμερικάνικης ποτοποιίας, η συμφωνία αποτιμάται στα 16 δισ. δολάρια.

H Βeam εκτός από μπέρμπον πουλάει επίσης το ουίσκι Canadian Club και το κονιάκ Courvoisier, με τον ιαπωνικό κολοσσό να προσφέρει στους μετόχους της Beam 83,50 δολάρια ανά μετοχή, 25% υψηλότερα από το κλείσιμο της Παρασκευής. Πρόκειται για ποσό 20 φορές υψηλότερο από τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) της Beam το δωδεκάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου.

Ο πρόεδρος της Suntory, Nobutada Saji ανέφερε σε ανακοίνωση:"Πιστεύω ότι ο συνδυασμός αυτός θα δημιουργήσει μια εταιρεία ποτών με ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων σε όλο τον κόσμο και θα μας επιτρέψει να επιτύχουμε περαιτέρω ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο".

Πρόκειται για το μεγαλύτερο deal της Suntory, η οποία παράγει τo ουίσκι Yamazaki, το Bowmore και το λικέρ Midori. Η μεγαλύτερη εξαγορά συναλλαγή της ιαπωνικής εταιρείας μέχρι σήμερα ήταν η εξαγορά της Orangina Schweppes από κοινοπραξία εταιρειών για πάνω από 3 δισ. δολάρια το 2009. :grin:
φουκοσιμα γουοτερ, αυτο ειναι το κρυφο μυστικο του  :grin:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.995
Πόντοι
1.106
Καλημερα παίδες Canadian γαμαει αλλα οι Ελληναρες το παιζουν ειδικοί επειδη πίνουν Haig
stardust ασε η Κιλμες ηταν εκκλησια :2funny:
Φυσικα τωρα εχει δυο χρωστούμενα στη Ρασιγκ για του χρόνου ε :bounce-glasses: :police:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.679
Πόντοι
606
καλησπερα :)    287=Τουν-Σεν Γκαλεν=1,    293=Ροντα-Γκρονιγκεν=1,    294=Τσβολε-Αιντχοφεν=2,    301=Λιβορνο-Λατσιο=1χ διπλη ευκαιρια,    349=Αθλετικ μπιλμπαο-Σεβιλλη=1,    350=Χιρονα-Σαραγοσα=1  Πονταρισμα    Καρφωτα :)    Στον ΟΠΑΠ :grin:    1,50  Ευρω :grin:  Μεγιστο  Κερδος    50,09  Ευρω :grin:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.995
Πόντοι
1.106
Για σφυριχτε μου τι παιζει με Κοπενγχαγη γιατι βλεπω πακετα

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.941
Πόντοι
456
Nik που τα βλεπεις τα πακετα σε ποιο site ?

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.941
Πόντοι
456
Πουτάνα Ρόντα ουτε Χ, εφαγα το κορομηλο μαζι με το σκουλήκι ....

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
6.995
Πόντοι
1.106
Λοιπον ξερετε πως παίζω οποτε Μοναρκας

Stories

Νέο!

Stories