χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.721
- Πόντοι
- 606
στο 2 που το ειδα στην βετ365 ηταν μια χαραTo 1,75 πολυ λιγο ρε χρισταρα.επρεπε να το δινουν καπου 2,20
στο 2 που το ειδα στην βετ365 ηταν μια χαραTo 1,75 πολυ λιγο ρε χρισταρα.επρεπε να το δινουν καπου 2,20
Εγω θα περιμενω να τα χωσω στο λαιβ ελπιζοντας οτι δεν θα τα βαλει παλι στα πρωτα λεπτα..στο 2 που το ειδα στην βετ365 ηταν μια χαραΦυσικα δεν ειχα εκει λεφτα
Αλλα και στην στοιχιμαν παλι δεν θα το επαιζα
Αλλα μονο στον οπαπ αν και εφοσον το ειχε κοντα στο 1,90
Στο 1,60 οχι
Αλλα πιστευω κατα την ταπεινη μου γνωμη ειτε ετσι ειτε γιουβετσι δηλαδη ειτε βαλει η δεν βαλει βασικους οτι και να κανει ο κυριος σινικο τειχος
θα χασει
Πιστευω ακομα και 1,30 να το εβγαζε ο ΟΠΑΠ οι ελληνες θα το επαιζαν
και 1,20 να το εβγαζε παλι θα το ειχαν για να κλεισουν 3αδα
![]()
Παιδια δυστυχως η ευτυχως
Το παιχνιδι ειναι ασσος απο το λιβερπουλ μεχρι το τοκυο
ΥΓ.. Παιδια λεω απλα την γνωμη μου και τιποτα αλλο. Μην παρασυρθει κανεις προσωπικα την εβαλα σε 3αδα αξιας δελτιου 4,50 ευρω
Ειναι η υποκειμενικη μου γνωμη τιποτα λιγοτερο τιποτα περισοτερο
μπορει να ειμαι 100% λαθος
![]()
![]()
![]()
Μεξικανικα σημερα εχει
Το πουλημα του πουληματος
Σαντος Λαγκουνα Χ2
Ατλας Χ2
φουκοσιμα γουοτερ, αυτο ειναι το κρυφο μυστικο τουενταξει γουσταρω σκωτια με 1000αλλα εδω τωρα οι γιαπωνεζοι εχουν ξεφυγει
Την αμερικάνικη ποτοποιία Beam, με προϊόντα όπως τα μπέρμπον Jim Beam και Maker’s Mark, εξαγοράζει η ιαπωνική Suntory έναντι 13,6 δισ. Δολαρίων, όπως μεταδίδει το Reuters.
Αν υπολογιστεί και η ανάληψη του χρέους της αμερικάνικης ποτοποιίας, η συμφωνία αποτιμάται στα 16 δισ. δολάρια.
H Βeam εκτός από μπέρμπον πουλάει επίσης το ουίσκι Canadian Club και το κονιάκ Courvoisier, με τον ιαπωνικό κολοσσό να προσφέρει στους μετόχους της Beam 83,50 δολάρια ανά μετοχή, 25% υψηλότερα από το κλείσιμο της Παρασκευής. Πρόκειται για ποσό 20 φορές υψηλότερο από τα κέρδη προ φόρων τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) της Beam το δωδεκάμηνο που έληξε στις 30 Σεπτεμβρίου.
Ο πρόεδρος της Suntory, Nobutada Saji ανέφερε σε ανακοίνωση:"Πιστεύω ότι ο συνδυασμός αυτός θα δημιουργήσει μια εταιρεία ποτών με ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων σε όλο τον κόσμο και θα μας επιτρέψει να επιτύχουμε περαιτέρω ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο".
Πρόκειται για το μεγαλύτερο deal της Suntory, η οποία παράγει τo ουίσκι Yamazaki, το Bowmore και το λικέρ Midori. Η μεγαλύτερη εξαγορά συναλλαγή της ιαπωνικής εταιρείας μέχρι σήμερα ήταν η εξαγορά της Orangina Schweppes από κοινοπραξία εταιρειών για πάνω από 3 δισ. δολάρια το 2009.![]()
χαιρεται..ενταξει η φλουμι..... ;)Ελα να μαζευόμαστε σιγα σιγα
μονα φλουμι και σεαρα...δεν βγηκα κεδισμενος...Αστα αυτα![]()
μονο;