Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
στο εκανα οβερ :grin: ειμαι σαββατογενημενος :grin: :grin: :grin: σοβαρα 5 το απογευμα :grin: :grin: Βγηκα   ο υπεροχος ανθρωπος :cheesy: :cheesy: :cheesy: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
χρησταρα ενα φορτιο πακοτινια απο μενα  :grin:  :sunglasses:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
χρησταρα ενα φορτιο πακοτινια απο μενα  :grin:  :sunglasses:
:) :) :) :) :) :) καλοδεχουμενα :) οι φιλοι μου οι μισοι πινουν τον νιαγαρα καθε μερα καπου θα τα στριμωξω :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: ευτιχως οι ελληνες δεν πινουν πολυ :) :) Με λεει πριν καμια βδομαδα ενας φιλος με λεει χρηστο τα καλυτερα μουνια τα εχω  :knockinb: σουρομενος γκομενες :) :) :) Του  λεω το ιδιο :2funny: :grin: :grin: :grin:  :) :) :)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
κι εγω οταν ειμαι πιτα κανω τα καλυτερα πεσιματα...βεβαια τα αποτελεσματα δεν ειναι παντα ιδια  :S  :grin:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
αυτο το μπρουσκο ειναι πολυ καλο!!!!!
μου τελειωσε ομως και πρεπει να βρω κι αλλο....μου το φερε ενας φιλος απ το χωριο του...

εχει να προτεινει κανεις κανα ΚΑΛΟ εμφυαλομενο, σε καλη τιμη;  :) (ετσι γενικα να ξερουμε ρε παιδακι μου)  :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
μου τελειωσε ομως και πρεπει να βρω κι αλλο....μου το φερε ενας φιλος απ το χωριο του...

εχει να προτεινει κανεις κανα ΚΑΛΟ εμφυαλομενο, σε καλη τιμη;  :) (ετσι γενικα να ξερουμε ρε παιδακι μου)  :)
θα σε πω αυριο οταν ρωτησω τον πακετινιο φιλο μου :) Αυτος πινει κατι απο αμυνταιο παραγωγης :) με λεει πολυ καλο :) :) :) :) :) :) ειναι του κρασιου :) :) ο φιλος μου ο πακετινιος :) :) :) :)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
κοιτα το θετικο οταν ειμαστε πιτα οτι δεν εχουμε αναστολες :) :) :) Εκει ομως πρεπει ομως να πριτανεψει η λογικη :) :) δεν μπορεις να πας σε μια γκομενα οταν εισαι πιτα :) και να την πεις μακακιες :)  θελει ευγενια και ταπεινοτητα το ποτο μπορει να βοηθησει αν το σθνδυασουμε με την ευπρεπεια  :) και με την ευγενεια :) Οταν πιουμε πρεπει να ειμαστε ακομα πιο ταπεινοι :) Γιατι δικαζομαστε 2 φορες για τις πραξεις μας :) :) Το ποτο το πιομα εινα σταματημα τις σκεψης :) :) :) Μονο με την ταπεινοφροσυνη μπορουμε την αναστολη του λογικου να την κανουμε καλο :) Πρεπει να ελευθερωσουμε το καλο που εχουμε μεσα και εκει οι γκομενες θα το προσεξουν :) ο καλος ανθρωπος ειναι και ο πιο δυνατος :) :) :) :) εχω δει τεραστιους μαφιοζους  να υποκλινονται σε καλους ανθρωπους :) τα παντα στην ζωη ειναι μεσα απο την ταπεινοτητα :) αν εισαι καλος ανθρωπος τιποτα δεν μπορει να σου κανει κακο :) :) :) η καλοσυνη στις γκομενες ειναι η χαρα τις ζωης :) :) αυτο το αντιλαμβανονται και κανουμε χουνερι :) :) :) :) :) :grin: :grin: :grin: :grin: οσες γκομενες εβγλα το εκανε με ευγενια και καλοσυνη ενταξει το 90% ειχα πιει αλλα ημουν ταπεινος :) :) τις εδειχνα την καρδια μου και αν ετρωγα μηλοπιτα  χυλοπιτα δηλαδη :) :) :) :) :)  δεν με πειραζε γιατι πηγαινα ταπεινα :)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
θα σε πω αυριο οταν ρωτησω τον πακετινιο φιλο μου :) Αυτος πινει κατι απο αμυνταιο παραγωγης :) με λεει πολυ καλο :) :) :) :) :) :) ειναι του κρασιου :) :) ο φιλος μου ο πακετινιος :) :) :) :)
:rockon:
αναμενω μαν... (για κοκκινο μπρουσκο)  :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

κοκκινο μπρουσκο σητειας 2,5 ευρω το κιλο.....εχει και 5λιτρο

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
:rockon:
αναμενω μαν... (για κοκκινο μπρουσκο)  :)
μην σετναχωριεσε ο φιλος μου ο πακετινιο πηνει οτι καλυτερο απο κρασι :) :) με αυτον εχω πιει κρασι που επαθα την πλακα μου :) :) :) :) Αν αυριο πρωτα ο θεος τον δω θα ενημερωσω :) :) :)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
κοιτα το θετικο οταν ειμαστε πιτα οτι δεν εχουμε αναστολες :) :) :) Εκει ομως πρεπει ομως να πριτανεψει η λογικη :) :) δεν μπορεις να πας σε μια γκομενα οταν εισαι πιτα :) και να την πεις μακακιες :)  θελει ευγενια και ταπεινοτητα το ποτο μπορει να βοηθησει αν το σθνδυασουμε με την ευπρεπεια  :) και με την ευγενεια :) Οταν πιουμε πρεπει να ειμαστε ακομα πιο ταπεινοι :) Γιατι δικαζομαστε 2 φορες για τις πραξεις μας :) :) Το ποτο το πιομα εινα σταματημα τις σκεψης :) :) :) Μονο με την ταπεινοφροσυνη μπορουμε την αναστολη του λογικου να την κανουμε καλο :) Πρεπει να ελευθερωσουμε το καλο που εχουμε μεσα και εκει οι γκομενες θα το προσεξουν :) ο καλος ανθρωπος ειναι και ο πιο δυνατος :) :) :) :) εχω δει τεραστιους μαφιοζους  να υποκλινονται σε καλους ανθρωπους :) τα παντα στην ζωη ειναι μεσα απο την ταπεινοτητα :) αν εισαι καλος ανθρωπος τιποτα δεν μπορει να σου κανει κακο :) :) :) η καλοσυνη στις γκομενες ειναι η χαρα τις ζωης :) :) αυτο το αντιλαμβανονται και κανουμε χουνερι :) :) :) :) :) :grin: :grin: :grin: :grin: οσες γκομενες εβγλα το εκανε με ευγενια και καλοσυνη ενταξει το 90% ειχα πιει αλλα ημουν ταπεινος :) :) τις εδειχνα την καρδια μου και αν ετρωγα μηλοπιτα δεν με πειραζε γιατι πηγαινα ταπεινα :)
τα ειπες πολυ ωραια μαν....
με καλυψες απολυτως...
καραγκιοζιλικια ποτε δεν κανω....ειμαι ευγενης και λεπτεπιλεπτος...ποτε δεν φερνω τον αλλον σε δυσκολη θεση σε οτι φαση κι αν ειμαι...ισα ισα που κοιτω να τον (μια και μιλαμε για καμακι ΤΗΝ) ανεβασω με ομορφο τροπο χωρις να προσβαλω....αν αντιληφθω οτι δεν ανταποκρινεται ή δεν θελει πολλα πολλα θα την βιασω  :grin: (πλακα κανω) θα κανω πίσω  :)
δεν θελω να γινομαι πιεστικος, απ την μια, κι απ την αλλη δεν θελω να δινω κι ιδιαιτερη αξια στον αλλον οταν δεν ανταποκρινεται στο "παιχνιδι"... ;)
:)

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
τον αγωνα Λιβερπουλ-Τσελσι τον ασσο τον βλεπω 1,01 :)

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
τον αγωνα Λιβερπουλ-Τσελσι τον ασσο τον βλεπω 1,01 :)
ματσαρα μαν...δυσκολος αγωνας....ο μουρινιος  :grin: ειναι επικινδυνος...βεβαια το καλο ειναι οτι εχει τσουλου μεσοβδομαδα...

το μας με τη σιτι το ειδα σε μια παμπ στο μοναστηρακι (μπυρες αγγλοι κτλ κτλ).....με το που εγινε το 3-2 μονο που δεν γκρεμιστηκε το μαγαζι  :grin:  :rockon:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
ματσαρα μαν...δυσκολος αγωνας....ο μουρινιος  :grin: ειναι επικινδυνος...βεβαια το καλο ειναι οτι εχει τσουλου μεσοβδομαδα...

το μας με τη σιτι το ειδα σε μια παμπ στο μοναστηρακι (μπυρες αγγλοι κτλ κτλ).....με το που εγινε το 3-2 μονο που δεν γκρεμιστηκε το μαγαζι  :grin:  :rockon:
ειναι δυσκολος αγωνας αλλα η λιβερπουλ μεσα στην εδρα τις περνει πρωταθλημα :) ο μουρινιο εχει να αντιμετοπισει φορμα :) :) διψα :) :) :) εδρα :) :) :) καλυτερη ομαδα :) :) :) ηδη επεσε ο ασσος :) απο 2 στο 1,90 στην βετ365 που δεν θα ξαναπαιξω ποτε :grin: :grin: απλα μου ερχεται βολικη και βλεπω τις αποδοσεις εκει :) :) :) ασχετο δεν παιζω με το αν πεσει κατι η οχι :) Απλα η μεγαλυτερη ομαδα τις αγγλιας θα κερδισει :) :) <φοβομουν> τιν σιτι :) Οχι την τσελσι :) Οσο κλαψα κανει ο πορτογαλος που δεν τους παω μια :) :) :) ουτε τον σαντος ασχετο αλλα σχετικο :) :) :) θα του τον σφυριξουμε :) :) :)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
για προκρισεις τι βλεπετε αυριο;;μονο προκρισεις....

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
για προκρισεις τι βλεπετε αυριο;;μονο προκρισεις....
δυσκολα μας βαζετε....εγω στον τελικο βλεπω ισπανικο εμφυλιο....
και κατακτηση ατλετικο  :idiot:
κοντρα σε ολα τα προγνωστικα και τους αριθμους....απο ενστικτο και μονο  :)

καλημερα  :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom