nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.257
- Πόντοι
- 1.106
Καλημερα παίδες τωρα γύρισα
1.55 η Σαντος
1.55 η Σαντος
Καλημερα παίδες τωρα γύρισα
1.55 η Σαντος
Μοναρκας δε σε πρόλαβα συμφωνω ομωςΜονάρκας Χ2 στο 1.60 είναι καλά Νικ ?
Πέφτει και το Σικάγο με τους Νίκς , 1.60 δίνει και αυτό
Θα το βαλει ομως και θα κονομησουμεΗ γουαδαλαχάρα το φαγε νωρίς νωρίς
Θα το βαλει ομως και θα κονομησουμε
Πήγαινε στον σουπερμαν στη Ν.Ιωνια και ασε το μπρέλοκ τ αυτοκινητου σου απο σημερα πριν πεσει το σημειο!!!
Αυριο χ2 η μετς ε
Ελα ενας μήνας σου μεινε στη Νοβα - θα βαλει 2 μηνες και δωρεαν πιατο ο ΟΤΕΣ θα ψωνίσεις και θα σαι μάγκας με τα Moulousou σου και τα Μπραζιλειρος και θα σε βολεύουν κι οι ωρες!!!Ηθελα απο χθες να παιξω καποια παιχνιδια απο το Ελληνικο Πρωταθλημα. Μου ετυχε μια δουλεια και δεν τα επαιξα και οπως παντα βγηκαν.
Κλασικα πραγματα.
Πήγαινε στον σουπερμαν στη Ν.Ιωνια και ασε το μπρέλοκ τ αυτοκινητου σου απο σημερα πριν πεσει το σημειο!!!
Ειναι επικίνδυνος ο άσσος μ...κες μην το παίξετε το 1.45 σκετοΕπισης αν έχετε περίσσευμα λίγα "νίκη και γκολ και οι δυο" την Λαγκουνα
Αμα δε βολεύει πήγαινε στη Θηβων στο Αιγαλεω που ναι οι άλλοι που δε θυμαμαι πως τους λένε
Παπαγαλακι κι ετςι3.00 πληρωνει , τιμηθηκε με λίγα ...
Επισης αν έχετε περίσσευμα λίγα "νίκη και γκολ και οι δυο" την Λαγκουνα
δεν εγινε τιποτα δεν με χαλαει ολα για να κερδισουμε ειναι στο μυαλο μας και οχι στην εταιρια που θα παιξουμε ταπεινοφροσυνη στα παθη μας και πιστη στον εαυτο μας και στην αληθεια Ασσο παοκ με τον ολυμπιακο οπαπ 50 ευρω την τριτη το πρωι αυτο θα ειναι το στοιχημα μου μεχρι τοτε δεν βλεπω τιποτα αλλο οποτε δεν με χρειαζεται καποια αλλη εταιρια Μεχρι τοτε Παντως αυτο με την επικοινωνια στην στοιχιμαν δεν εγινε τιποτα η μπορει να μην καταλαβα πρωσοπικα τιποτα και στον οπαπ καλα ειναι αν πιστεψουμε στον εαυτο μαςκαλα ρε ακομη να βρεις τον κωδικο;πατα το κουμπακι που λεει ξεχασα τον κωδικο μου αμεσως σου στελνουν μυνημα στο μειλ σου.
Ρε Χρησταρα οχι ασσο "πρόκριση" καλύπτεις και το Χ ετσιδεν εγινε τιποτα δεν με χαλαει ολα για να κερδισουμε ειναι στο μυαλο μας και οχι στην εταιρια που θα παιξουμε ταπεινοφροσυνη στα παθη μας και πιστη στον εαυτο μας και στην αληθεια Ασσο παοκ με τον ολυμπιακο οπαπ 50 ευρω την τριτη το πρωι αυτο θα ειναι το στοιχημα μου μεχρι τοτε δεν βλεπω τιποτα αλλο οποτε δεν με χρειαζεται καποια αλλη εταιρια Μεχρι τοτε Παντως αυτο με την επικοινωνια στην στοιχιμαν δεν εγινε τιποτα η μπορει να μην καταλαβα πρωσοπικα τιποτα και στον οπαπ καλα ειναι αν πιστεψουμε στον εαυτο μας