Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 312 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    976

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εγω που εριξα 10αρικακι στις νικες Ατρομητου και Πανιωνιου τι λες θα τα παρω. :grin:

Αφού με Χ βολεύονται ρε, γιατί να κάτσουν να χαλαστούν;
1,35 στον οπαπ το χ :grin: (και σε τριάδα μόνο, ανεξαρτήτου τύπου)

johnys77777

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2010
Κριτικές
18
Like
161
Πόντοι
2.017
ενα κερδισμενο απο το σαββατοκυριακο πηρα κατι ψηλα

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Δε νομιζω να εχει ξαναγινει 8 αγωνες ουεφα και τσου-λου ολα ασσοι.
Μπραααβο.

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Δε νομιζω να εχει ξαναγινει 8 αγωνες ουεφα και τσου-λου ολα ασσοι.
Μπραααβο.

Καλησπέρα...Καλησπέρα... Σε Όλη Την  :grouphug:

Κirona Δυστυχώς Η Ψαλίδα Έχει Ανοίξει Για Ορισμένες Ομάδες !!! Αν Εξαιρέσεις Ίσως Την Νίκη Της Ατλέτικο Επί Της Μπαρτσελόνα Που Ήταν Άσσος Μεν
Σχετική Έκπληξη Δε Όλα Τα Άλλα Παιχνίδια Ήρθαν Φυσιολογικά !!!

Και Μία Παρατήρηση Για Τον Χρηστάρα...
Την Γιουβέντους Αν Συνεχισει Να Παίζει Έτσι...Δεν Το Βλέπω Να Το Σηκωνει Το Παλαί Ποτέ Κυπελλο Ουέφα !!! ;) :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
Καλησπέρα...Καλησπέρα... Σε Όλη Την  :grouphug:

Κirona Δυστυχώς Η Ψαλίδα Έχει Ανοίξει Για Ορισμένες Ομάδες !!! Αν Εξαιρέσεις Ίσως Την Νίκη Της Ατλέτικο Επί Της Μπαρτσελόνα Που Ήταν Άσσος Μεν
Σχετική Έκπληξη Δε Όλα Τα Άλλα Παιχνίδια Ήρθαν Φυσιολογικά !!!

Και Μία Παρατήρηση Για Τον Χρηστάρα...
Την Γιουβέντους Αν Συνεχισει Να Παίζει Έτσι...Δεν Το Βλέπω Να Το Σηκωνει Το Παλαί Ποτέ Κυπελλο Ουέφα !!! ;) :cheesy:
υγεια αδερφε :) να εχουμε :) αν δεν αξιζει να το σηκώσει ας μην το σηκώσει με το ζορι γαμος δεν γίνεται :) :) Η γιουβεντους και να μην το σηκώσει ειναι τοσο μεγαλη ομαδα που δεν θα χαθει :) Αν το σηκωσει ομως το πρωταθλημα η λιβερπουλ εκει θα γινει τις φουτανας το καγκελο :) Η γιουβεντους δεν εχει ανάγκη :) :) :) :) :) :) :) :) ΥΓ.. Οσο ειμαι γιουβεντους ειμαι και λιβερπουλ και οσο ειμαι και λιβερπουλ ειμαι και γιουβεντους :) απλα με τα οικονομικα δεδομένα ειναι πολυ πιο σημαντικό να σηκώσει το πρωταθλημα η λιβερπουλ παρα το κυπελλο ουεφα η γιουβεντους  :) γιατι η λιβερπουλ εχει να τα βαλει με ομαδες που εχουν πισω μεγιστανες και η γιουβεντους δεν εχει κανεναν να την χτυπήσει :) Στο εγχώριο πρωτάθλημα :) Οποτε αν το παρει η λιβερπουλ μετα απο 24 χρονια που εχει να το παρει το πρωταθλημα :) θα ειναι πολυ πιο συμαντικο απο το κυπελλο ουεφα που θα προσπαθήσει η οχι να παρει η γιουβεντους :) Γιατι η γιουβεντους στην ιταλια δεν εχει ανταγονισμο ουτε θα εχει πρωτα ο θεος και μετα απο πολλα χρονια απο τωρα :) :) :) 90 Χρονια οικογένεια ανιελι απο πισω  :)       

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
10 Apr 2014 - in: Tickets

Juve v Bologna already sold out
All tickets for Saturday 19 April’s clash at Juventus Stadium have now been snapped up just hours after they went on general sale this morning την αλλη εβδομαδα ειναι αυτο το παιχνιδι :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
υγεια αδερφε :) να εχουμε :) αν δεν αξιζει να το σηκώσει ας μην το σηκώσει με το ζορι γαμος δεν γίνεται :) :) Η γιουβεντους και να μην το σηκώσει ειναι τοσο μεγαλη ομαδα που δεν θα χαθει :) Αν το σηκωσει ομως το πρωταθλημα η λιβερπουλ εκει θα γινει τις φουτανας το καγκελο :) Η γιουβεντους δεν εχει ανάγκη :) :) :) :) :) :) :) :) ΥΓ.. Οσο ειμαι γιουβεντους ειμαι και λιβερπουλ και οσο ειμαι και λιβερπουλ ειμαι και γιουβεντους :) απλα με τα οικονομικα δεδομένα ειναι πολυ πιο σημαντικό να σηκώσει το πρωταθλημα η λιβερπουλ παρα το κυπελλο ουεφα η γιουβεντους  :) γιατι η λιβερπουλ εχει να τα βαλει με ομαδες που εχουν πισω μεγιστανες και η γιουβεντους δεν εχει κανεναν να την χτυπήσει :) Στο εγχώριο πρωτάθλημα :) Οποτε αν το παρει η λιβερπουλ μετα απο 24 χρονια που εχει να το παρει το πρωταθλημα :) θα ειναι πολυ πιο συμαντικο απο το κυπελλο ουεφα που θα προσπαθήσει η οχι να παρει η γιουβεντους :) Γιατι η γιουβεντους στην ιταλια δεν εχει ανταγονισμο ουτε θα εχει πρωτα ο θεος και μετα απο πολλα χρονια απο τωρα :) :) :) 90 Χρονια οικογένεια ανιελι απο πισω  :)        

Αααααααα...Χρηστάρα Με Πηγες Αλλού !!! Θα Σε Πάω Και Εγώ Όμως  ;)
Οταν Έγραψα Για Τη Γιούβε Δεν Το Έκανα Με Εμπάθεια...Απλα Είχε Το Παιχνίδι Η TV (Το Μεγαλύτερο Μέρος Του) Και Όπως Εγώ Είδα Δεν Είναι Ότι Δεν Έπαιξε Καλά
Αλλά Σαν Να Βαριόντουσαν Δεν Το Λες...Σαν Να Ήταν Κουρασμένοι Η Κατι Τέτοιο ! Ίσως Κάνω Και Λάθος...Λάθη Είμαστε Όλοι Ανθρώπους Κάνουμε !!  :cheesy:

Τώρα Για Τη Λίβερπουλ Που μου Γράφεις Και Έγω Μαζί Σου Είμαι Χρηστάρα !!
Στην Αγγλία Ειμαι M.United Όχι Όταν Άρχισε Να Σαρώνει Αλλά Λόγω Αυτού Του "Κολοπαίδαρα" Του Emil Cantona ! Μεγάλος Παίχτης & Μεγάλος "Αλήτης" !  :grin:

Αλλά...Υπάρχει Ένα Μεγάλο ΑΛΛΑ...

Ποτέ Δεν Θα Ξεχάσω Που Πιτσιρικάς Το Σάββατο Το Μεσημέρι Στην ΕΡΤ Η Στην ΥΕΝΕΔ (Δεν Θυμάμαι Ακριβως) Τότε Μαζευόμαστε Σε Ένα Σπιτι & Καθόμαστε Και Βλέπαμε Αγγλικο Ποδοσφαίρο...
(Σε Περιγραφή Γ.Αργυριου Η Π. Γερακάρη)  :2funny:
Τότε Ηταν Που Έβλεπα Την Λίβερπουλ Του Νταλγκίζ, Του Γκραίαμ Σουνες, Του Λι (Ήταν Ένας Ξανθομπούμπουρας Γεματούλης Με Κόκκινα Μαγουλακια & Ήξερε Καντάρια Μπάλλα) Και Μετέπειτα Του
Ρας (Με Το Τσιγκελωτό Μουστάκι) Και Βλέπαμε Το Ποδόσφαιρο Που ¨Επαιζε Αυτή Η Όμαδα Ήταν Από Άλλον "Πλανήτη" !
Δίχως Σκοπιμότητα...Απλά Έμπαινε Μέσα Και Έπαιζε Μπάλλα Και Εμείς Καθόμαστε Εκστασιασμένοι Πιτσιρικάδες Για Μιάμιση Ώρα Και Απολαμβάναμε Το ΘΕΑΜΑ !!!
Αν Δεν Έχει Δει Κάποιος Έκεινη Την Εποχή Την Λίβερπουλ...Πολυ Αμφιβάλλω Αν Έχει Δει Πραγματικό Ποδόσφαιρο !!!
Για Αυτό Σου Είπα Στην Αρχη Και Έγω Θελω Να Το Σηκώσει Φέτος Γιατί Θυμίζει Κάτι Από Την Παλιά Λιβερπουλ (Με Σουαρεζ Και Σταριτζ) & Γιατί Θα Αποδείξει Στους Άλλους Διεκδικητές
Ότι Ακόμα Και Σήμερα Μετραέι Η Καρδιά Και Η Ψυχή (Της Ίδιας Της Λιβερπουλ) Τι Και Αν Η Μ.City Έχει Δώσει Τα Δισεκατομυρια & Η Chelsea Έχει Τον Μουρίνιο ??!!
Άσε Που Βλέπω Αγώνες Της Φέτος Και Πολυ Το Ευχαριστιέμαι Το Ποδόσφαιρο Που Παίζει !
Χρηστάρα Νομίζω Πως Όλα Θα Κριθούν Στο Ντέρμπυ Που Έχει Μεσα Στο Ανφιελντ Με Την Μ.City ! Αν Το Πάρει Τότε Νομίζω Οτι Θα Πάρει Και Το Πρωτάθλημα !!
Αν Κερδίσει Την Σίτυ Ετοιμάσου Να Το Ξενυχτήσουμε Έδω Στο Μπουρδέλα.com Και Να Πανηγυριζουμε Μαζι !!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:
(Θα Το Ξενυχτάγαμε Και Έξω Αλλά Εσύ Εκεί Που Είσαι Και Έγω Αθήνα Είναι Δύσκολο !!)  :grin:  :grin:  :cheesy:  :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
καλημερα.  :) screamer η γιουβεντους οσο την θυμαμαι ποτε δε σκωτονε τους αντιπαλους τις :) Τωρα αυτο που λες οτι σαν να βαριοντουσαν παιζουν συναιχεια οι ιδιοι και οι ιδιοι :) ο κοντε τους κανει αλλαγή καθε φορα που το ΠΑΣΟΚ αλλάζει πρόεδρο :cheesy:  Το θεμα ειναι οτι η οικογένεια ανιελι δεν πετανε τα λεφτα τους ειναι επιχειρηματίες και οχι μεγιστάνες του πετρελαίου να εχουν άπειρα λεφτα  δεν πεταν λεφτα ανέκαθεν :) Ο κοντε το ξερει γιαυτο τα περνει στο κρανιο με την σφιχτή πολιτική στις μεταγραφές :) :) :) :) Τωρα οσον αφορα την λιβερπουλ το μονο ενθαρρυντικο που με κανει να πιστευω οτι μπορει να πρει το πρωταθλημα ειναι οτι δείχνουν να μην σταματανε με τιποτα :) Οτι δεν κοντράρονται :) ας  ξανακοιμηθω τωρα κανα 2ωρο  :) :) :) 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αααααααα...Χρηστάρα Με Πηγες Αλλού !!! Θα Σε Πάω Και Εγώ Όμως  ;)
Οταν Έγραψα Για Τη Γιούβε Δεν Το Έκανα Με Εμπάθεια...Απλα Είχε Το Παιχνίδι Η TV (Το Μεγαλύτερο Μέρος Του) Και Όπως Εγώ Είδα Δεν Είναι Ότι Δεν Έπαιξε Καλά
Αλλά Σαν Να Βαριόντουσαν Δεν Το Λες...Σαν Να Ήταν Κουρασμένοι Η Κατι Τέτοιο ! Ίσως Κάνω Και Λάθος...Λάθη Είμαστε Όλοι Ανθρώπους Κάνουμε !!  :cheesy:

Τώρα Για Τη Λίβερπουλ Που μου Γράφεις Και Έγω Μαζί Σου Είμαι Χρηστάρα !!
Στην Αγγλία Ειμαι M.United Όχι Όταν Άρχισε Να Σαρώνει Αλλά Λόγω Αυτού Του "Κολοπαίδαρα" Του Emil Cantona ! Μεγάλος Παίχτης & Μεγάλος "Αλήτης" !  :grin:

Αλλά...Υπάρχει Ένα Μεγάλο ΑΛΛΑ...

Ποτέ Δεν Θα Ξεχάσω Που Πιτσιρικάς Το Σάββατο Το Μεσημέρι Στην ΕΡΤ Η Στην ΥΕΝΕΔ (Δεν Θυμάμαι Ακριβως) Τότε Μαζευόμαστε Σε Ένα Σπιτι & Καθόμαστε Και Βλέπαμε Αγγλικο Ποδοσφαίρο...
(Σε Περιγραφή Γ.Αργυριου Η Π. Γερακάρη)  :2funny:
Τότε Ηταν Που Έβλεπα Την Λίβερπουλ Του Νταλγκίζ, Του Γκραίαμ Σουνες, Του Λι (Ήταν Ένας Ξανθομπούμπουρας Γεματούλης Με Κόκκινα Μαγουλακια & Ήξερε Καντάρια Μπάλλα) Και Μετέπειτα Του
Ρας (Με Το Τσιγκελωτό Μουστάκι) Και Βλέπαμε Το Ποδόσφαιρο Που ¨Επαιζε Αυτή Η Όμαδα Ήταν Από Άλλον "Πλανήτη" !
Δίχως Σκοπιμότητα...Απλά Έμπαινε Μέσα Και Έπαιζε Μπάλλα Και Εμείς Καθόμαστε Εκστασιασμένοι Πιτσιρικάδες Για Μιάμιση Ώρα Και Απολαμβάναμε Το ΘΕΑΜΑ !!!
Αν Δεν Έχει Δει Κάποιος Έκεινη Την Εποχή Την Λίβερπουλ...Πολυ Αμφιβάλλω Αν Έχει Δει Πραγματικό Ποδόσφαιρο !!!
Για Αυτό Σου Είπα Στην Αρχη Και Έγω Θελω Να Το Σηκώσει Φέτος Γιατί Θυμίζει Κάτι Από Την Παλιά Λιβερπουλ (Με Σουαρεζ Και Σταριτζ) & Γιατί Θα Αποδείξει Στους Άλλους Διεκδικητές
Ότι Ακόμα Και Σήμερα Μετραέι Η Καρδιά Και Η Ψυχή (Της Ίδιας Της Λιβερπουλ) Τι Και Αν Η Μ.City Έχει Δώσει Τα Δισεκατομυρια & Η Chelsea Έχει Τον Μουρίνιο ??!!
Άσε Που Βλέπω Αγώνες Της Φέτος Και Πολυ Το Ευχαριστιέμαι Το Ποδόσφαιρο Που Παίζει !
Χρηστάρα Νομίζω Πως Όλα Θα Κριθούν Στο Ντέρμπυ Που Έχει Μεσα Στο Ανφιελντ Με Την Μ.City ! Αν Το Πάρει Τότε Νομίζω Οτι Θα Πάρει Και Το Πρωτάθλημα !!
Αν Κερδίσει Την Σίτυ Ετοιμάσου Να Το Ξενυχτήσουμε Έδω Στο Μπουρδέλα.com Και Να Πανηγυριζουμε Μαζι !!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:
(Θα Το Ξενυχτάγαμε Και Έξω Αλλά Εσύ Εκεί Που Είσαι Και Έγω Αθήνα Είναι Δύσκολο !!)  :grin:  :grin:  :cheesy:  :cheesy:
στο ντερμπυ με την σιτυ θα παιξω νικη λιβερπουλ  δελτιο 30 ευρω 100 φορες και θα το ποσταρω εδω

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
11/04/2014 21:30 123 ΣΑΛΚΕ - ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦ. 4-6 Goals 2.20 -
11/04/2014 22:00 132 ΟΣΑΣΟΥΝΑ - ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ 1 1.95 -
11/04/2014 22:00 133 ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ - ΣΕΤΟΥΜΠΑΛ 1 2.00 -

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Για σημερα Κορκ στην Ιρλανδια που πετάει

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αντερλεχτ διπλο

μπεσικτας διπλο

κολωνια διπλο

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κορκ 1
Ντροχέντα όβερ
Γιου Σι Ντι όβερ

Τριάδα απο Ιρλανδία.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Καρεταρο Ατλας 2
Σεντ Πάτρικς Σάμροκ Ρόβερς όβερ

Δυάδα απόδοση 6,60 οπάπ.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.615
Πόντοι
606
CSD Ρέιντζερς @ 3.10
Αουντάξ Ιταλιάνο @ 1.83
Διπλά: 5  @ €1 11/04/2014 10:23:02 5,00 0,00
Επιβεβαιωση Στοιχηματος  - GK7819668920I  - Iντερνετ  Ώρα στοιχήματος:  11/04/2014 10:23:02 Εκτύπωση
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 CSD Ρέιντζερς Ικίκε v CSD Ρέιντζερς
(Τελικό Αποτέλεσμα) 11/04/2014 Κανένα 3.10 Ανοικτό
2 Αουντάξ Ιταλιάνο Αουντάξ Ιταλιάνο v Κομπρεσάλ
(Τελικό Αποτέλεσμα) 12/04/2014 Κανένα 1.83 Ανοικτό
Πολλαπλά
Τύπος στοιχήματος Αρ Στοιχημάτων Στήλες Σύνολο Επιστρέφει Κέρδη
Διπλά 1 5 5,00 28,42
Συνολικό στοίχημα: 5,00  για το βραδυ χιλη  :) ΥΓ.. Παιδια αν ποσταρω κουπονι του ΟΠΑΠ :) με 5 ομαδες :) την δευτερα που περασαν ολα τα φαβορι :)  με 150 που παιρνει Πηρε 2500 ευρω θα πιστεψετε οτι ειναι δικο μου?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

Stories

Νέο!