Αααααααα...Χρηστάρα Με Πηγες Αλλού !!! Θα Σε Πάω Και Εγώ Όμως ;)
Οταν Έγραψα Για Τη Γιούβε Δεν Το Έκανα Με Εμπάθεια...Απλα Είχε Το Παιχνίδι Η TV (Το Μεγαλύτερο Μέρος Του) Και Όπως Εγώ Είδα Δεν Είναι Ότι Δεν Έπαιξε Καλά
Αλλά Σαν Να Βαριόντουσαν Δεν Το Λες...Σαν Να Ήταν Κουρασμένοι Η Κατι Τέτοιο ! Ίσως Κάνω Και Λάθος...Λάθη Είμαστε Όλοι Ανθρώπους Κάνουμε !!
Τώρα Για Τη Λίβερπουλ Που μου Γράφεις Και Έγω Μαζί Σου Είμαι Χρηστάρα !!
Στην Αγγλία Ειμαι M.United Όχι Όταν Άρχισε Να Σαρώνει Αλλά Λόγω Αυτού Του "Κολοπαίδαρα" Του Emil Cantona ! Μεγάλος Παίχτης & Μεγάλος "Αλήτης" !
Αλλά...Υπάρχει Ένα Μεγάλο ΑΛΛΑ...
Ποτέ Δεν Θα Ξεχάσω Που Πιτσιρικάς Το Σάββατο Το Μεσημέρι Στην ΕΡΤ Η Στην ΥΕΝΕΔ (Δεν Θυμάμαι Ακριβως) Τότε Μαζευόμαστε Σε Ένα Σπιτι & Καθόμαστε Και Βλέπαμε Αγγλικο Ποδοσφαίρο...
(Σε Περιγραφή Γ.Αργυριου Η Π. Γερακάρη)
Τότε Ηταν Που Έβλεπα Την Λίβερπουλ Του Νταλγκίζ, Του Γκραίαμ Σουνες, Του Λι (Ήταν Ένας Ξανθομπούμπουρας Γεματούλης Με Κόκκινα Μαγουλακια & Ήξερε Καντάρια Μπάλλα) Και Μετέπειτα Του
Ρας (Με Το Τσιγκελωτό Μουστάκι) Και Βλέπαμε Το Ποδόσφαιρο Που ¨Επαιζε Αυτή Η Όμαδα Ήταν Από Άλλον "Πλανήτη" !
Δίχως Σκοπιμότητα...Απλά Έμπαινε Μέσα Και Έπαιζε Μπάλλα Και Εμείς Καθόμαστε Εκστασιασμένοι Πιτσιρικάδες Για Μιάμιση Ώρα Και Απολαμβάναμε Το ΘΕΑΜΑ !!!
Αν Δεν Έχει Δει Κάποιος Έκεινη Την Εποχή Την Λίβερπουλ...Πολυ Αμφιβάλλω Αν Έχει Δει Πραγματικό Ποδόσφαιρο !!!
Για Αυτό Σου Είπα Στην Αρχη Και Έγω Θελω Να Το Σηκώσει Φέτος Γιατί Θυμίζει Κάτι Από Την Παλιά Λιβερπουλ (Με Σουαρεζ Και Σταριτζ) & Γιατί Θα Αποδείξει Στους Άλλους Διεκδικητές
Ότι Ακόμα Και Σήμερα Μετραέι Η Καρδιά Και Η Ψυχή (Της Ίδιας Της Λιβερπουλ) Τι Και Αν Η Μ.City Έχει Δώσει Τα Δισεκατομυρια & Η Chelsea Έχει Τον Μουρίνιο ??!!
Άσε Που Βλέπω Αγώνες Της Φέτος Και Πολυ Το Ευχαριστιέμαι Το Ποδόσφαιρο Που Παίζει !
Χρηστάρα Νομίζω Πως Όλα Θα Κριθούν Στο Ντέρμπυ Που Έχει Μεσα Στο Ανφιελντ Με Την Μ.City ! Αν Το Πάρει Τότε Νομίζω Οτι Θα Πάρει Και Το Πρωτάθλημα !!
Αν Κερδίσει Την Σίτυ Ετοιμάσου Να Το Ξενυχτήσουμε Έδω Στο Μπουρδέλα.com Και Να Πανηγυριζουμε Μαζι !!!
(Θα Το Ξενυχτάγαμε Και Έξω Αλλά Εσύ Εκεί Που Είσαι Και Έγω Αθήνα Είναι Δύσκολο !!)