soul3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2010
- Like
- 2.363
- Πόντοι
- 456
Ρε συ λες να μπει στο μικροσκοπιο της ΟΥΕΦΑ το ματς?
ΝΑ ητανε το μονο
Ρε συ λες να μπει στο μικροσκοπιο της ΟΥΕΦΑ το ματς?
Τι???Λες να μπουν κι αλλα?????ΝΑ ητανε το μονο
Τι???Λες να μπουν κι αλλα?????
Δε νομιζω ρε συ..σε λιγο θα μας πεις πως θα χασει κι ο Παναθηναϊκος απο την ΞανθηΕχω τις υποψιες μου αλλα δεν ειμαι πολυ σιγουρος
Εχουν δει Κωλο οσες επαιξαν μαζι τηςΗ ομαδάρα η Κόλο Κόλο προηγείται 0-1
καλησπερα. Αν παρατυρησεις το πρωταθλημα τις χιλης ειναι πολυ καλυτερο απο αργεντινης μεξικου αμερικης κτλ κτλ κτλ ειναι και γαμω τα πρωταθληματα με διαφορα απο τα υπολοιπα τις νοτιας βοριας αμερικης Τεχνικο πρωταθλημα με φαβορι που βγαινουν απο την αρχη του πρωταθληματοςΗ ομαδάρα η Κόλο Κόλο προηγείται 0-1
τζαμπα γαμησια και την επομενη εβδομαδα
λυων διπλο
αστερας τριπολης ασσος
εβερτον ασσος
νιπλ αν εβγαλες κανα φρεσκο κουπονι μην με ξεχασεις ξερεις ποσο πολυ σαγαπω να κανω εφε σημερα τι να τους βγαλω τον αλλον που εβαλε 30 ευρω στα ελληνικα και τα εκανε 60ανοιξε η κωλαρα σου
δεν θα στεναχωριεσε για κατι που περασε .. απο την στιγμη που δεν μπορεις να κανεις κατι για να αλλάξεις τα γεγονότα
χασαμε το στανταρακι ρε τυπε,απο τωρα παιζουμε ασσο τη βεροια εναντιων του αστερα για την τελευταια αγωνιστικη του πρωταθληματοςδεν θα στεναχωριεσε για κατι που περασε .. απο την στιγμη που δεν μπορεις να κανεις κατι για να αλλάξεις τα γεγονότα
Και το Χ στο Πανιωνιος-Πλατανιας.χασαμε το στανταρακι ρε τυπε,απο τωρα παιζουμε ασσο τη βεροια εναντιων του αστερα για την τελευταια αγωνιστικη του πρωταθληματος
νιπλ αν εβγαλες κανα φρεσκο κουπονι μην με ξεχασεις ξερεις ποσο πολυ σαγαπω να κανω εφε σημερα τι να τους βγαλω τον αλλον που εβαλε 30 ευρω στα ελληνικα και τα εκανε 60
ευχαριστω αδερφε μου εμαθα οτι εβαλε 2 γκολ αφου εχω κανει like σε ολη την αυστραλια στο fb αλλα απο βαρεμαρα δεν ειδα τα γκολ ενταξει ο del piero ειναι αλλο πραγμα Ο καπιτανο Να εισαι καλα ty ρε παιδια το 1,35 το οβερ αυριο τις γιουβεντους που εχει και επαναλυπτικο με την λυων που δινει ο οπαπ ενω η γιουβεντους κερδιζει με 1-0 απο που το βγαζει και το δινουν ενταξει μπορει να βγει γιατι η λιβορνο στην αμυνα τα τρωει αλλα με τι σκεπτικο 1,35 το οβερ αυτοι οι μπουκ μας κλεβουν πριν παιξουμε με το που βλεπουμε τα ποσοστα μας κλεβουνΧρηστάρα αφιερωμενο