χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.615
- Πόντοι
- 606
ειμαστε οι απόλυτοι γαμιαδες
οχι αυτο το ειδα σε οραμαΣτη ματσμάνεϊ είδες κι οτι ο μουρίνιο θα πάταγε την παρί;
ειμαστε οι απόλυτοι γαμιαδες
ο γατος κυριως γαμαειβαλε και τον γατο σου μεσα
βαλε και τον γατο σου μεσα
την μισή μερα κοιμάται την αλλη μιση γαμάει και οσο περισσεύει απο την ημέρα μαλώνει με άλλες γάτες Τώρα έχω να τον δω απο εχθες μάλλον κοιμάται γιατι οι γάτες κοιμούνται πολυο γατος κυριως γαμαει
καρτερι σαν τις μπεκατσεςΤρεις Παρασκευές κυνηγάω τον ισπανικό άσσο, αυτή τη φορά θα μου κάτσει , άσσο Αλμερία
Θα μπορούσε να ήταν άνετα μέλος εδώ.την μισή μερα κοιμάται την αλλη μιση γαμάει και οσο περισσεύει απο την ημέρα μαλώνει με άλλες γάτες Τώρα έχω να τον δω απο εχθες μάλλον κοιμάται γιατι οι γάτες κοιμούνται πολυ
το θεμα ειναι οτι ετσι ειναι οι γατες Εδω εμεις ειμαστε φιλοσοφοιΘα μπορούσε να ήταν άνετα μέλος εδώ.
Εμείς μάλλον μαλάκες ειμαστε τις πιο πολλές φορές Χρηστάρα.το θεμα ειναι οτι ετσι ειναι οι γατες Εδω εμεις ειμαστε φιλοσοφοι
υγεια να εχουμε ΥΓ Η βετ365 ειναι η μοναδικη εταιρια που δεν εβγαλε Α εθνικη ελλαδος ακομα Δεν ειναι αυτο θα χασω και το πονταρισμα του φιλου μου στον λογαριασμο μου Αλλα πανω απο 5 ευρω δεν δινουν οι αγγλοι πρεπει να κανεις πολυ μεγαλυτερο τζιρο για το 10ρικακι αλλα καλα ειναι και το 5λιαρακι αφου ειναι τζαμπαΕμείς μάλλον μαλάκες ειμαστε τις πιο πολλές φορές Χρηστάρα.
υγεια να εχουμε ΥΓ Η βετ365 ειναι η μοναδικη εταιρια που δεν εβγαλε Α εθνικη ελλαδος ακομα Δεν ειναι αυτο θα χασω και το πονταρισμα του φιλου μου στον λογαριασμο μου Αλλα πανω απο 5 ευρω δεν δινουν οι αγγλοι πρεπει να κανεις πολυ μεγαλυτερο τζιρο για το 10ρικακι αλλα καλα ειναι και το 5λιαρακι αφου ειναι τζαμπα