Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 319 32,2%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 226 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 446 45,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    991

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Πρέπει να ανοίξουν τα κλειστά επαγγέλματα δικέ μου.Ολόκληρη Αθήνα ένα ταξί έχει μόνο.

Ειναι αλληγορικη κριτικη το σηριαλ για τον κρατισμο και τις συντεχνειες τυπε...Και ο Μαυριδης ειναι ο Τιτο....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Μουναρα αβαταρ εχεις ρε τυπε ...

;) ;) ;)

1a193dafd3f9163cc34cb7e4de6dd202_L.jpg

Επισκέπτης
Ξεκινάω μία πολύ επιτυχημένη ημέρα με:

ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΚΑΙΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ 1 / @3,75 / 200€

+

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 2-0 @22 * 10€
3-0 / @65 / 10€

και έπεται συνέχεια

:rockon: :rockon: :rockon:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
λυών διπλό

πάοκ άσσος

ολυμπιακός διπλό

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
οι ψευτες της παρμα καναν το καθηκον τους
το Χ2 της τζενοα ηταν λουκουμι

παμε γι αλλα τωρα

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.064
Πόντοι
2.696
Με γάμησε η Τουρκική με το δύσκολο όνομα...Προς στιγμήν στο 70ο λεπτό είχε γίνει το 2-1 και ήλπιζα αλλά με ένα αυτογκόλ τελείωσαν όλα...

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.712
Πόντοι
606
kalhspera. :) :) σε λιγο θα μας πουν οτι το ελληνικο πρωταθλημα ειναι στημενο :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.712
Πόντοι
606
6000 ευρω οβερ 2,5 για το 1 ημιχρονο την αλκμαρ με την τσβολε ειναι στο στο 17 λεπτο 2-0 :) Μα την παραλια :grin: τις νεας ποτιδαιας εκει που ειναι η καλυτερη ψαροταβερνα στην βορεια ελλαδα η ψαροταβερνα μαρινα.  Εκει θα παω το καλοκαιρι με τον νιπλ και τον αντζελο για ψαρι :)  εκει πανε απο βασιλιαδες μεχρι τον πιο φτωχο ανθρωπο  :) ενταξει λιγο ακριβα αλλα μπορει να παει ο καθενας αν θελει :) μια φορα  φορουσα μινερβα φανελακι 5-6 ευρω που κανει αντε λιγο πιο πανω κοντο παντελονακι βερμουδα απο το παζαρι την ειχα παρει 3 ευρω  :) Και σαγιοναρα απο αυτες που εχουν το καλοκαιρι οι αγρωτες στα χωραφια που φοραν κατι καφε στο χρωμα πρεπει να τις ξερετε :) Καθομαι εκει με τον κολλητο και τρωμε :) Για μια δωση σας λεω οπως ημουν ντιμενος σαν να ειμαι αφγανος λαθρομεταναστης :) Ερχεται το αφεντικο του μαγαζιου και μας λεει εμενα και τον κολλητο μου :cheesy:  Συγνωμη αυτο το γιοτ που ειναι στο λιμανι μηπως ειναι δικο σας εμποδιζει :cheesy: Του λεω οχι δεν ειναι δικο μου μας λεει ο ανθρωπος ευχαριστω πολυ και φευγει :cheesy: Το κοτερο παιδια που ρωτησα που εμποδιζε στο λιμανι ειχε καπου στα 2 εκατομμυρια ευρω με 2,5 ο τυπος που το ειχε ετρωγε στο παρα διπλα τραπεζι  φορουσε πουκαμισες ασπρες ασπρα παντελονια ρολοι πως το λενε καπου 15 με 20000 ευρω ειχε κονσταντιν βαλερον ετρωγε 5-6 αστακους και ηρθε ο καταστηματαρχης να ρωτησει αν ειναι δικο μας το κοτερο του τυπα που ετρωγε αστακους με τα χερια οπως τρωω εγω τα παιδακια :cheesy: :cheesy: με μινερβα μπλε φανελα και παντοφλα απο το χωραφι ηρθε και μας ρωτησε αφου σκεφτηκε ο ανθρωπος εδω ο καθενας μπορει να ειναι πλουσιος ας παρω με την σειρα τα τραπεζια να ρωτησω πιανουν ειναι το κοτερο  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: ενιωσα πλουσιος μεχρι που του ειπα οτι δεν ειναι δικο μου το κοτερο στο λιμανι τις παλιαςς ποτιδαιας :cheesy: :cheesy: :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.712
Πόντοι
606
ψαροταβερνα μαρινα νεα ποτιδαια χαλκιδικη :) :) :) Ματζεστικ δεν θα σε παρουμε μαζι μας γιατι μπορει οταν ερθει ο λογαριασμος να κανεις την παλαβη :cheesy: :cheesy:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
ψαροταβερνα μαρινα νεα ποτιδαια χαλκιδικη :) :) :) Ματζεστικ δεν θα σε παρουμε μαζι μας γιατι μπορει οταν ερθει ο λογαριασμος να κανεις την παλαβη :cheesy: :cheesy:
εγω θα φαω μια ψαροσουπα και ενα φαγκρι

rantanplangr30

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Σεπ 2013
Κριτικές
39
Like
5.064
Πόντοι
2.696
Χρήστο,αν είχες ποντάρει όντως 6000 ευρώ και δεν έκανες πλάκα,σου έκατσε καλά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου...
Ποσο έδινε το over 2.5;

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.712
Πόντοι
606
παιδια ξεχασα gl και οποιος αλλος θελει  :) πιστευω οτι εχει βαζω το χερι μου στην φωτια τα πιο φρεσκα ψαρια στην ελλαδα. Ο 1 και ο πιο βασικος λογος ειναι οτι ειναι 21 χρονια σαν μαγαζι στο λιμανι τις παλαιας ποτιδαιας που εκει ειναι οι τρατες οι μεγαλες και πανε καθε βραδυ στις 7 το απογευμα για ψαρεμα σε ολο το βορειο αιγαιο.. Παιδια ειναι τοσο φρεσκα που μερικες φορες πχ ενα φαγρι στο φερνει και το βλεπεις πριν το ψησει ο μαγειρας αναπνεουν ακομα τα βραχια τους ανοιγοκλεινουν υπηρχε μια περιπτωση που ενας αστακος ηταν τοσο φρεσκος επρεπε να τον βαλουν πανω στην πιατελα για να πανε να το δειξουν στον πελατι για να τους πει αν το εγκρινει η οχι που ο σερβιτορος το βαρεσε μπουνια γιατι πηδουσε εξω απο τον δισκο που βαζουν τα μεγαλα ψαρια και τους αστακους για να τα δειξουν στον πελατι αν συμφωνει η οχι για το καθε τι που θελει να φαει ειδα τον σερβιτορο αγανακτησμενο που τον βαρεσε μπουνια :) με την καλη την εννοια για μην πεσει απο τον δισκο :) :) Μιλαμε δυσκολα να βρεις κατι πιο φρεσκο απο την ψαροταβερνα μαρινα διπλα στο λιμανι 22 χρονια με τρατες μεγαλες με εκατονταδες ψαραδες με ολα τα ποστα σε ολη την χαλκιδικη με ολους τους ψαραδες τα κονε.. Μια μερα εκει που τρωγαμε ενας βαρκαρης ειχε σε μια σακουλα κανα 4 κιλλα κυδωνια θαλλασινα τα δινει στον μαγειρα μιλαμε μολις τα εβγαλε και ρωταει τον μαγειρα το τσιρακι του μαγειρα να παω να βγαλω και αλλα του λεει το τσιρακι μαγειρας οχι φτανουν να ειναι φρεσκα :) :) πιο φρεσκο ψαρι τρως μονο αν βουτηξεις στην θαλασσα γινεις καρχαριας και το φας την ωρα που κολυμπαει :cheesy: :cheesy: :cheesy:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.712
Πόντοι
606
Χρήστο,αν είχες ποντάρει όντως 6000 ευρώ και δεν έκανες πλάκα,σου έκατσε καλά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου...
Ποσο έδινε το over 2.5;
πλακα εκανα αδερφε αν ειχα 6000 ευρω να πονταρω θα τα εβαζα στον ασσο τις ρεαλ μαδριτης που παιζει με την χεταφε στο 1,15 :) :) Σκεφτηκα να το πονταρω 25 ευρω αλλα την στιγμη που σκεφτκηκα το εδινε  1,50 και λεω δεν μου κανει :) :) :) :grin: :grin: :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
3000 ευρω λαιβ  σε νικη του παοκ

και αλλα 3000 ευρω ανατροπα την τοτεναμ τωρα