χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.714
- Πόντοι
- 606
ναι γιατι ακουει τον εαυτο τουΚαι ο Αντζελο μπορει να μας παει ταμειο![]()
![]()
ναι γιατι ακουει τον εαυτο του![]()
![]()
![]()
![]()
δεν μπορει κατι θα πιασειμε το στυλ δεν τρως Χρησταρα![]()
![]()
![]()
![]()
δεν μπορει κατι θα πιασει![]()
τωρα που τελειωνουν τα πρωταθληματα
![]()
κατι θα βρει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι γιατι θελει να μας δειξει οτι η δυναμη ειναι μεσα μας και οχι εξω απο εμας και οτι μονο αν πιστεψουμε στον εαυτο μας και στην αληθεια θα μπορεσουμε να αναπτυχθουμε με το στοιχημα και οχι μονοκαι εγω θελω να μιλησω με τον ευατο του Αντζελο αλλα δεν με αφηνει ο μουνης![]()
![]()
![]()
![]()
μπορειλες να εχει παιξει κανα μακροχρονιο στοιχημα για πρωταθλητη ?![]()
![]()
και να σκασει κανα δελτιο με κανα συντελεστη στο 51 και να μας πεσουν τα σαγονια ?![]()
![]()
![]()
ναι γιατι θελει να μας δειξει οτι η δυναμη ειναι μεσα μας και οχι εξω απο εμας και οτι μονο αν πιστεψουμε στον εαυτο μας και στην αληθεια θα μπορεσουμε να αναπτυχθουμε με το στοιχημα και οχι μονοΜας διδασκει ο φιλος να πιστεψουμε τον εαυτο μας μεσα απο την πιστη στον εαυτο του και στην αληθεια
![]()
![]()
Eριξα ενα 20αρικακι για το καλο στην δυαδα Λοριαν - Παρι 2/2 και θελτα - μαλαγα 1/1 δινει συνολικα 6,4 αποδοση![]()
γιατι παιζειςγιατι ο δικος μου ευατος με στελνει κουβα τοτε ρε Χρησταρα ?? εχω γαμηθει στα Ω3 , εχω φαει ενα κοπαδι σολομούς , προχθες πηγα για σουσι και του ειπα φερε οτι εχει σολομο ..
θα παω να βαλω και κανα ενυδρειο σπιτι να εχω τα Ω3 να κολυμπανε διπλα μου :'(
γιατι παιζεις![]()
παιζουμε ολοι
![]()
![]()
με ανυπομονησια
ηρεμησε και ολα θα φανερωθουν μπροστα σου
![]()
![]()
![]()
Μονο μουνια φανερωνονται μπροστα μου ...κανενα σημειο ....θελω 5 χηναρια να πιασω να βαλω ενα 10χιλιαρο να βγαλω το Πασχα φθηνα και ταπεινα![]()