moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 214
- Πόντοι
- 36
Το ειδα το ματσακι... δικαιη η νικη της γιουναιτεντ χωρις να καταβαλει και μεγαλη προσπαθειαΤην πουτανα την ΤΣΣΚΑ δεν λεει να βαλει γκολ, να ξεκινησουμε με "το δεξι" αποψε.
Το ειδα το ματσακι... δικαιη η νικη της γιουναιτεντ χωρις να καταβαλει και μεγαλη προσπαθειαΤην πουτανα την ΤΣΣΚΑ δεν λεει να βαλει γκολ, να ξεκινησουμε με "το δεξι" αποψε.
Βρωμισε το γλυκο ;)... καποιοι τα τσεπωσανε χοντρα χθες...Καζάν ντιπι ή κάτι τέτοιο
Ααστο ρε μαστορα τα λεφτα σου πετας...Καλημέρα κύριοι.....αν και δεν έχω βγει αληθινός ως τώρα στις προβλέψεις μου σας δίνω τριαδούλα και περιμένω γνώμες:
ΑΕΚ 2
Καλημέρα κύριοι.....αν και δεν έχω βγει αληθινός ως τώρα στις προβλέψεις μου σας δίνω τριαδούλα και περιμένω γνώμες:
ΑΕΚ 2,ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1 και UNDER το ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
συμφωνω με μπενφικα... για τα αλλα 2 δικια σου η εμπνευσηΚαλημέρα κύριοι.....αν και δεν έχω βγει αληθινός ως τώρα στις προβλέψεις μου σας δίνω τριαδούλα και περιμένω γνώμες:
ΑΕΚ 2,ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1 και UNDER το ΑΙΝΤΧΟΒΕΝ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
H AEK νομίζω πως σαν απόδοση αξίζει πάντως και αν το δεις αντικειμενικά(γιατί στο στοίχημα δε χωράνε συναισθηματισμοί)ε όσο να ναι αν κρατήσει το μηδέν θα πάρει τη νίκη(απλά ο μαλάκας ο βάτραχος είναι συντηρητικός όσο δε πάει μερικές φορές και αυτό μπορεί να το πληρώσει η ΑΕΚ).συμφωνω με μπενφικα... για τα αλλα 2 δικια σου η εμπνευση
παντως ο ντουσκο ειναι ευχαριστημενος και με το χ...ετσι τουλαχιστον ειπε!
την αιτχοβεν ευχαριστως θα την επαιζα κοντρα χ2
Είναι καλή ομάδα η Μπάτε!Η Έβερτον έφτυσε αίμα για να περάσει από εκεί...H AEK νομίζω πως σαν απόδοση αξίζει πάντως και αν το δεις αντικειμενικά(γιατί στο στοίχημα δε χωράνε συναισθηματισμοί)ε όσο να ναι αν κρατήσει το μηδέν θα πάρει τη νίκη(απλά ο μαλάκας ο βάτραχος είναι συντηρητικός όσο δε πάει μερικές φορές και αυτό μπορεί να το πληρώσει η ΑΕΚ).
Ναι ρε φίλε δεν αντιλέγω....όλες οι ομάδες είναι αξιοσέβαστες και δε πρέπει να υποτιμόνται,απλά δεν είναι και φόβητρο αυτό μόνο θέλω να πω.Είναι καλή ομάδα η Μπάτε!Η Έβερτον έφτυσε αίμα για να περάσει από εκεί...
Δεν είπα ότι είναι φόβητρο ούτε ότι δεν μπορεί να έλθει το διπλό!Ναι ρε φίλε δεν αντιλέγω....όλες οι ομάδες είναι αξιοσέβαστες και δε πρέπει να υποτιμόνται,απλά δεν είναι και φόβητρο αυτό μόνο θέλω να πω.
Αυτό το σκέφτηκα κι εγώ χθες το βράδυ!Δεν είναι θέμα στησίματος όμως...Παίξτε από τώρα Χ στο Μίλαν - Ρεαλ...α ρε bwin σε τσακώσαμε μια φορά και κονομήσαμε θα σε ξανατσακώσουμε και πάλι...
Καλησπέρα αλάνια...
Φενερ 1,Μίλαν 2,Γιούβε 2 και Αεκ 2
καλή τύχη σε όλους