nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.376
- Πόντοι
- 1.106
Καλησπερες σε ολους 2 ΣΚ μας πανε καλα
kalhspera ναι εσας υγεια μωρε θα γυρισει για ολους μας ο τροχοςΚαλησπερες σε ολους 2 ΣΚ μας πανε καλα
kalhspera ναι εσας υγεια μωρε θα γυρισει για ολους μας ο τροχος
καλησπερα φιλε μου για την χασουρα του καθενος φταιει του καθενας μας ο εαυτος δηλαδη εμεις Πρεπει να απαλαγουμε απο την ανυπομονησια Τα αγαθα κοποις κτωνται Σιγα σιγα δυναμωνει ο ανθρωπος οχι αποτομα αν παει αποτομα θα τσακιστει Γιατι δεν θα εχει τις δυναμεις να το χειριστει γιατι δεν θα εχει δυναμωσει Θα υπερτιμησει τον εαυτο του και θα την πατησει χρειαζεται δουλεια τιποτα δεν γινεται απο την μια μερα στην αλλη Πρεπει να γινουμε κυριαρχοι του εαυτου μας για να μπορεσουμε να γινουμε κυριαρχοι στο στοιχημα αλλα και στην ζωη μας μηδεν αγαν μετρον αριστον τιποτα σε υπερβολη το μετρο ειναι το αριστο Υγεια και καλη καρδια η Μεγαλυτερη δυναμη και ο πιο μεγαλος πλουτος ειναι να αποκτησει καποιος την εγκρατεια Οχι τσιγκουνια αυτο ειναι ασχημο κανεις δεν θα τα παρει μαζι του Υγεια και καλη καρδια βγαινω να δω λιβερπουλ σιγιου αφτερ ναιτ σε ολα τα παιδια μετα τον αγωνα ΑΡΗς-ΠΑΟΚΚαλησπέρα...Καλησπέρα Σε Όλη Την
Χρησταρα Υγεία Για Όλους...
Αμα Γυρίσει Ο Τροχός Που Λες Θα Γαμήσει & Ο Φτωχός Η Θα Τη Βγάλει Πάλι Στο Χειρογλύκανο ???
Για δες προϊστορια ;)
'αμα στράβωνε κι αυτό έλεος...Θενκς για το γκολ της Ρεν χτες!
μονο 0-3!!!!αν κερδισει σημερα η λιβερπουλ θα σας θα κανω τουμπανο τα @@
το δες το ματς???λιβερπουλαρα αγαπη μου
λιβερπουλαρα αγαπη μου
δεν την πολυπαιζω στοιχηματικα.....αν και σημερα το πιασα.....επρεπε να μην βαλω καν καλυψη το Χ
εσυ νόμιζα πως δεν ασχολείσαι με Αγγλία
δεν την πολυπαιζω στοιχηματικα.....αν και σημερα το πιασα.....επρεπε να μην βαλω καν καλυψη το Χ
εχασε και πεναλντι ο τζεραρντ
:Sκαποιο λινκ για αρης - παοκ?