χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.621
- Πόντοι
- 606
ναι ειναι cool ψυχρο αιμασκιουρε ζεις?
ναι ειναι cool ψυχρο αιμασκιουρε ζεις?
παιδια ξερω καποιον που παιζει και 50000 ευρω στο μπαρμπουτι στην ζαρια και ειναι στα @@ του μην αγχωνεστε ειναι στον ανθρωπο αλλοι το εχουν αλλοι οχι
σκιουρε μπραβο χαρηκα φιλε μου αλλα να ξερεις τον νιπλ δεν τον πουλαωτο είχα δέσει τύποι, σε απόδοση 1,09...
ευτυχώς το πρώτο γκολ μπήκε σχετικά αργά (69) και πρόλαβε να πέσει η απόδοση
Βέβαια όλα σχετικά είναι γιατί αν δεν το είχα δέσει θα έπαιρνα περισσότερα με περισσότερη αγωνία όμως :S
δύσκολο σπορ το στοίχημα
πάμε για τα επόμενα
Ο λόγος που το φόρτωσα είναι ότι πίστευα στο Χ2 ως value πριν το ματσ και το 1,44 στο 0-2 ήταν ΣΟΥΠΕΡ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΟ
σκιουρε μπραβο χαρηκα φιλε μου αλλα να ξερεις τον νιπλ δεν τον πουλαω
δεν ειπα τιποτα απλα οτι ξερω ανθρωπο που παιζει στο μπαρμπουτι την ζαρια 50000 ευρω αλλα αυτος ειναι τζογαδορος γνησιος ειναι χωρις αναισθητικοΧρίστο όταν έχω όλους τους λογαριασμούς μου πληρωμένους και δεν οφείλω σε κανέναν επάνω στον πλανήτη τίποτα, μπορώ να παίξω και 500.000 ευρώ ξύνοντας τ αρχίδια μου
Άμα χρωστάω στη ΔΕΗ 200 ευρώ στο νοικάρη 400 και σε δύο φίλους από 100, και παίξω 100 ευρώ απ τα τελευταία μου 500, τότε έχω άγχος μικρού παιδιού (το λέω γιατί τις έχω περάσει τέτοιες φάσεις)
εγω ως γνωστον τρωω και λιγο.....μονο μισο αρνακι1-2 ειναι σκιουρε χρωστας ενα τραπεζι σε εμενα στον νιπλ στον αντζελο και στον gl
ωραιος τυπε, σε καλη μερια!το είχα δέσει τύποι, σε απόδοση 1,09...
ευτυχώς το πρώτο γκολ μπήκε σχετικά αργά (69) και πρόλαβε να πέσει η απόδοση
Βέβαια όλα σχετικά είναι γιατί αν δεν το είχα δέσει θα έπαιρνα περισσότερα με περισσότερη αγωνία όμως :S
δύσκολο σπορ το στοίχημα
πάμε για τα επόμενα
Ο λόγος που το φόρτωσα είναι ότι πίστευα στο Χ2 ως value πριν το ματσ και το 1,44 στο 0-2 ήταν ΣΟΥΠΕΡ ΔΕΛΕΑΣΤΙΚΟ
δεν ειπα τιποτα απλα οτι ξερω ανθρωπο που παιζει στο μπαρμπουτι την ζαρια 50000 ευρω αλλα αυτος ειναι τζογαδορος γνησιος ειναι χωρις αναισθητικο
τι ωρα ξεκινα;να το ριξω κι εγω
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Έβερτον Έβερτον v Κάρντιφ
(Τελικό αποτέλεσμα) 15/03/2014 Κανένα 2.75 Ανοικτό
Σύνολο: 300 Στήλες @ 1 EUR Επιστρέφει: 825,00
μονο με χρονομηχανη το χεις μαντι ωρα ξεκινα;να το ριξω κι εγω
καλα τι βαζει ο αλλος ;παλιο αγωνα;μονο με χρονομηχανη το χεις μαν
μαν εγω λεω να κοντραρω την τσελσικαλα τι βαζει ο αλλος ;παλιο αγωνα;
κανα μονο για βραδυ μπομπιτσα εχουμε;μονό ομως
ετσι ειναι αυτος ο τζογαδορος που ξερω την μια μερα μπορει να εχει 5 εκατομμυρια ευρω και την αλλη 5 ευρω αλλα αυτοι οι ανθρωποι ενταξει το εχουν το κατι τις παραπανω απο ολους τους αλλους στον τζογο σκιουρε σε πια εταιρια πονταρες τα 16 χιλιαρικα?δε διαφωνώ
ίσα ίσα αυτό σου είπα παραπάνω, ότι αν δεν έχεις υποχρεώσεις μεγάλες και έχεις και 5 δραχμές στην άκρη, όλα τ άλλα σου φαίνονται απλά νούμερα
εγώ σε φάση που ήμουν άνετος οικονομικά έχω χάσει σε μια βραδιά 10.000 ευρώ (δύο φορές σε διάστημα ενός μηνός)
Στο ίδιο διάστημα όμως, υπήρχαν πάνω από 10 μέρες που κέρδισα πάνω από 5.000 ευρώ
Αν είμαι εντάξει οικονομικά, μπορώ να χάσω και 2.000.000 ευρώ σε μία νύχτα χωρίς καμία ενοχή
Τα λεφτά είναι το απόλυτο ψέμα για μένα, δεν έχουν καμία σημασία...
το σκεφτηκα και γω αλλα δεν....μαν εγω λεω να κοντραρω την τσελσι