Επισκέπτης
κοροιδευεις τυπε;
[/quote
το γελιο πηγαινε στη εικονα φιλε ισα ισα που μ εχεις στλειλει πολλες φορες ταμειο τυπε
κοροιδευεις τυπε;
[/quote
το γελιο πηγαινε στη εικονα φιλε ισα ισα που μ εχεις στλειλει πολλες φορες ταμειο τυπε
τυπε με τα στανταρακια του ρεντμαν εχουμε βγαλει χαρτζιλικι
την φουλαμ την βλεπεις ασσο; ψιλοαδιαφορη η νιουκαστλ τυπεΕγώ θα τα ρίξω ρεντ.
Δε νομίζω να σωθεί τελικά.Δε το επιανα καθόλου σαν ματς.την φουλαμ την βλεπεις ασσο; ψιλοαδιαφορη η νιουκαστλ τυπε
θα την σωσει ο μητρογκολ τυπεΔε νομίζω να σωθεί τελικά.Δε το επιανα καθόλου σαν ματς.
απο την εξεδρα τυπε;θα την σωσει ο μητρογκολ τυπε
δεν τον παει ο προπονητης τυπεαπο την εξεδρα τυπε;
δεν μαρκαρει λεει τυπε,μαλλον δεν τον παει ο μαγκατ γιατι ειναι γερμαναρας τυπεδεν τον παει ο προπονητης τυπε
δεν μπορει να εκτιμησει το ταλεντο του :S
δεν πειραζει τυπε του χρονου θα παει στην αρσεναλ να δειξει το επιπεδο τουδεν μαρκαρει λεει τυπε,μαλλον δεν τον παει ο μαγκατ γιατι ειναι γερμαναρας τυπε
κατι ακουσα οτι θα δωσει 1 μιση μυριο σε δοσεις ο βαγγελας να τον φερει πισω στην θεση του βαλντεζ τυπεδεν πειραζει τυπε του χρονου θα παει στην αρσεναλ να δειξει το επιπεδο του
θα δουμε δηλωσεις:γυριζω στην ομαδα της καρδιας μου τυπε?κατι ακουσα οτι θα δωσει 1 μιση μυριο σε δοσεις ο βαγγελας να τον φερει πισω στην θεση του βαλντεζ τυπε
καλα τα ελεγε ο φουφουτος για σαβιολα και μητρογλου τυπεθα δουμε δηλωσεις:γυρισω στην ομαδα της καρδιας μου τυπε?
Δε νομίζω να σωθεί τελικά.Δε το επιανα καθόλου σαν ματς.
Τυποι τον προεδρο του Ατρομητου τον εχουν στην μπουζου δεν μπορει να στησει... την Φουλαμ την ειδα και σερνοντε ...
Τι λετε ?
ΒΕΡΟΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2
ΦΟΥΛΑΜ - ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2
την στουτγκαρδη του στεφενς πως την βλεπετε;