nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.297
- Πόντοι
- 1.106
Πιέζει πολυ εχασε ενα καλο...και ενα γκολ βαλε το καρλαιλ ;)
Πιέζει πολυ εχασε ενα καλο...και ενα γκολ βαλε το καρλαιλ ;)
Πιέζει πολυ εχασε ενα καλο...
για σου αδερφε συντροφεκαι ενα γκολ βαλε το καρλαιλ ;)
δεν πηνω μπαφο ειμαι μανισιος ουτε καν καπνιζω ποτα ναι και αυτα τα εχω περιωρισει πολυ Πουτανες ναι κολομπαρα και τζογο μονο στοιχημα ποδοσφαιρο αναλογα με τις συνθηκες τις τσεπης οσο για το μεγεθος του παπαριου μου ναι ειναι μεγαλη
:-* :-*για σου αδερφε συντροφε
κι ο αντζελο πασοκαρα ειναι μαν;για σου αδερφε συντροφε
ΟΚ λύθηκε το μυστήριο..
Την καλύτερη δουλειά κάνεις πάντως Χρηστάρα..Μπαφίδια, παίξιμο μαλακίας με τα 2 χέρια και στοίχημα..ΖΩΑΡΑ!
κι ο αντζελο πασοκαρα ειναι μαν;
μαν ελλαδα ειμαι αλλα και ολλανδια να ημουν δεν θα επινα ειναι θεμα φιλοσοφιας οικογενειακης γαλουχισης νοοτροπιας ιδιοσυγρασιας Το παλικαρι δεν ειναι ελληνας δεν ξερει που ειμαι ειναι και αυτος πολυ πλακατζης και τον κανω πλακα
ΑΡΧΟΝΤΑΣ είσαι..! Αλλά να είσαι Ολλανδία και να μην την πίνεις?! Με εκπλήσεις!
εισαι πολυ μπροστακι ο αντζελο πασοκαρα ειναι μαν;
μαν ελλαδα ειμαι αλλα και ολλανδια να ημουν δεν θα επινα ειναι θεμα φιλοσοφιας οικογενειακης γαλουχισης νοοτροπιας ιδιοσυγρασιας Το παλικαρι δεν ειναι ελληνας δεν ξερει που ειμαι ειναι και αυτος πολυ πλακατζης και τον κανω πλακα
ναι μαν ελληνας γαρ στο παραμυθι ειμαστε f1 και αυτος ολο γαμαει οσο με πιστευει τον πιστευω και εγωΑ έτσι ε?
Τον γλέντησες καλά στο παραμύθι.. Σσσσωραίοος
Νικ ρε που εισαι κανε αυτο που πρεπει.....
Η κόκκινη ήταν δικαιολογημένη.Αφού δε σφύριξε το πέναλτι δεν είχε κανένα λόγο να κανει μαγκιές ο παίκτης της Σίτι! Στο πρώτο ημίχρονο βέβαια αρνήθηκε πέναλτι στη Μπάρτσα, ενώ και το γκολ ήταν κανονικό. Πολύ κακή διαιτησία γενικά..Ο Διαιτητής Στον Αγώνα Barcelona - M.City Τον & Αυτός !!!
Καθαρό Πέναλτυ Της M.City Το Μετέτρεψε Σε Κόκκινη Για Παίχτη Της City !
Πιάσαμε αυτο τουλαχιστονΓουιγκαν νεξτ 20 ευρω
Πιάσαμε αυτο τουλαχιστον