nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.297
- Πόντοι
- 1.106
Λεοντα δε μιλάς; :S
να δουμε με ποιες ομαδες που κινδυνευουν θα παιξει γιατι απο εδω και τωρα θα αρχισει να πουλαει παιχνιδια αφου σωθηκεΣωβρακοφανελα
ωραια θα ηταν να επαιζε με ΚΠΡ , να δω τι θα το εδινε ο Ρεντνα δουμε με ποιες ομαδες που κινδυνευουν θα παιξει γιατι απο εδω και τωρα θα αρχισει να πουλαει παιχνιδια αφου σωθηκε
Τον Νικοπολιδη βρηκες και εσυ;θελω να βαλω κατι δεντρα στο κηπο και μου ειπε ο κηπουρος 4χιλιαρικα
Μάκης φίλε ειναι μουσαντενιος...κι η ζούγκλα του επισης...θελω να βαλω κατι δεντρα στο κηπο και μου ειπε ο κηπουρος 4χιλιαρικα
εγω λεω να βαλω 1 χιλιαρικακι σε μια καλη δυαδα .. τι λες ? και μετα να τον κανω ζουγκλα τον κηπο , να φωναξω και τον Μακη να κανει εκπομπη
Τον Νικοπολιδη βρηκες και εσυ;
Μάκης φίλε ειναι μουσαντενιος...κι η ζούγκλα του επισης...
Δυαδα πόσες φορές το χω σκεφτεί...
νιπλ αν παιξεις την juventus πολλα και σου βγει να με στειλεις σε pm εδω το κουπονι να χυσω αλλα μονο αν βγει και την παιξεις γιατι θα χαρω που θα βγει
ναι ειναι πολυ τρελος αυτος καμια σχεσι με τον αδερφο του που ειναι πιο ησυχος και απο σπουργιτι Αυτος ειναι γλεντζες και <τρελος> Πρεπει να εχει και τατουαζ με το σημα τις γιουβεντους Αδερφε ενταξει δεν ειπα να χωσεις στην γιουβεντους απλα αν εχωνεςΧρησταρα δεν χωνω στην Γιουβε , την εχω βαλει και αβαταρ , τον ανηψιο του Ανιελι
ναι ειναι πολυ τρελος αυτος καμια σχεσι με τον αδερφο του που ειναι πιο ησυχος και απο σπουργιτι Αυτος ειναι γλεντζες και <τρελος> Πρεπει να εχει και τατουαζ με το σημα τις γιουβεντους Αδερφε ενταξει δεν ειπα να χωσεις στην γιουβεντους απλα αν εχωνες
φανταζεσε αυτον και τον γεοπα στην διπλανη θεση στο γηπεδο τις γιουβεντους Τωρα στο ματς με την φιορεντινα Με το που βαλει γκολ η γιουβε ο γεοπας θα κοκκινισει απο τα νευρα και αυτος θα πιτσιλαειhttp://[URL unfurl="true"]www.marieclaire.it/var/marieclaire/storage/images/magazine/fan-club/100-domande-per-lapo-elkann/il-tattoo-juventino/7333433-1-ita-IT/il_tattoo_juventino_main_image_object.jpg[/img[/URL]]
[img]http://4.bp.blogspot.com/-2q81iB5ct5Y/UIQG5MEvMWI/AAAAAAAAGM0/OdxagBa-bsI/s1600/LapoElkann%255B1%255D.jpg
φανταζεσε αυτον και τον γεοπα στην διπλανη θεση στο γηπεδο τις γιουβεντους Τωρα στο ματς με την φιορεντινα Με το που βαλει γκολ η γιουβε ο γεοπας θα κοκκινισει απο τα νευρα και αυτος θα πιτσιλαει
φανταζεσε αυτον και τον γεοπα στην διπλανη θεση στο γηπεδο τις γιουβεντους Τωρα στο ματς με την φιορεντινα Με το που βαλει γκολ η γιουβε ο γεοπας θα κοκκινισει απο τα νευρα και αυτος θα πιτσιλαει
http://[URL unfurl="true"]www.ptwschool.com/wp-content/uploads/2012/04/LAPO-JUVE.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ειναι ορεος τον παω :) :) :) :) :) :) :) ;D ;D ;D ;D ;D ;D και ferrari οδηγαει και οτι γουσταρει τζιπ κτλ ;D ;D ;D μονο με αλλογο δεν τον εχω δει :D :D :D :D :D ;D ;D ;D
Πες του να πα να γα και κανόνισε Σάββατο πρωι παμε για ψώνια...Μου συστησε ο δικος μου εναν και καλα "καλο" , που μου ηρθε με ρολεξ , μπουφαν ραλφ λωρεν και παπουτσακι prada ...
Του λεω εσυ εισαι κηπουρος ??? μου λεει ναι , γεωπονος και ολας
Εχω φτιαξει ολους τους κηπους των εφοπλιστων , ολη την Βουλα , την Βουλιαγμενη , Λαγονησι και τα ρεστα ...μου ειπε ...
Ημαρτον ρε πουστη μου
Θα βαλω εγω δεντρα απο τον μαλακα και αυτος θα παρει και αλλο ρολεξ.... εχουμε τρελαθει εντελως...