House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
η αποθέωση του γκολ/γκολ και 2-3 γκολ.ναι δεν εχουν καμια σχεση με την αγγλια ειναι πιο <μεσογειακα> κατα καποιον τροπο
η αποθέωση του γκολ/γκολ και 2-3 γκολ.ναι δεν εχουν καμια σχεση με την αγγλια ειναι πιο <μεσογειακα> κατα καποιον τροπο
στην ιρλανδια ειμαι σαμροκ ροβερς τους εχω κανει και like sto fb η πιο βαρια φανελαη αποθέωση του γκολ/γκολ και 2-3 γκολ.
ακου σαμροκ ροβερς.....στην ιρλανδια ειμαι σαμροκ ροβερς τους εχω κανει και like sto fb η πιο βαρια φανελα
ναι ιρλανδια σαμροκ ροβερς σκωτια σελτικ λογο ιρλανδιας κελτες και αυτοι και το πλατανοφιλο το πρασινο ισιο σημα αγγλια λιβερπουλ ιταλια γιουβεντους αλλα φανατιλα ειμαι λιβερπουλ και γιουβεντους τα αλλα 2 ειναι περιφεριακες προτιμησειςακου σαμροκ ροβερς.....
τη κυριακη τι βλεπεις αδελφε στη τουμπα?ναι ιρλανδια σαμροκ ροβερς σκωτια σελτικ λογο ιρλανδιας κελτες και αυτοι και το πλατανοφιλο το πρασινο ισιο σημα αγγλια λιβερπουλ ιταλια γιουβεντους αλλα φανατιλα ειμαι λιβερπουλ και γιουβεντους τα αλλα 2 ειναι περιφεριακες προτιμησεις
αδιαφορο ματς κανα οβερ λεω αδιαφορα δεν παιζω αν θα επαιζα αυτο θα επαιζα ΥΓ.. 1 Γκολ θελω με 1 ευρω να παρω 8 και δεν μπαινει μαμω την κροατια μουτη κυριακη τι βλεπεις αδελφε στη τουμπα?
Ωχ μπινελικια θα πέφτουν το βραδυ!!!! Οχι δυάδες ρε συ να χουμε πακετα για τη Λανς η για καμμια Μεχικανα!!Καεν γκολ γκολ τρουα οβερ δυαδα απο το νικ τον εμπιστευτηκα..... και μια αλλη δυαδα κλερμον αντερ και αρλ αντερ....
Ετοιμασου γιατι κι εγω αργά θα ξαναμπώ μετα να δούμε Τολουκα λαιβπαιδια την κανω παω οδοντιατρο για την 2 μερα τις απονευρωσης θα σας πρηζω το βραδυ πρωτα ο θεος.. Εδω που ειμαι βρεχει ολη την ημερα εξω η υγρασια εχει βαρεσει κοκκινο μεσα στο σπιτι νομιζω οτι ειμαι σε πισινα και κανω μπανιο αναβω σομπες ηλεκτρικες βαζω καλοριφερ ανοιγω κλιματιστικα στο ζεστο αναβω τον φουρνο τις κουζινας και τον εχω ανοιχτο αναβω το θερμοσιφωνα για να ανοιξω τις βρυσες να τρεχει ζεστο νερο και να ζεστανει με τον ατμο το σπιτι βαζω τον γατο μου μεσα απο την κασκορσε για να τρωει αυτος την υγρασια πριν με πιασει στο σωμα κτλ σιγιου λετερ ευριθινγκ τουναιτ
τι μπινελικια ρε νικ χτεσινοι ειμαστε στο στοιχιμα σιγα μην σου ζητησω και τα ρεστα.. υγεια πανω απο ολα και να γινει καλα το ποδι μας.....Ωχ μπινελικια θα πέφτουν το βραδυ!!!! Οχι δυάδες ρε συ να χουμε πακετα για τη Λανς η για καμμια Μεχικανα!!
Όντως φιλε υγεια...κι ας ακουγεται τετριμμενο...τι μπινελικια ρε νικ χτεσινοι ειμαστε στο στοιχιμα σιγα μην σου ζητησω και τα ρεστα.. υγεια πανω απο ολα και να γινει καλα το ποδι μας.....
Όντως φιλε υγεια...κι ας ακουγεται τετριμμενο...
Σαν Λορενζο θα χασει γιατι θα κατεβασει ρεζερβες γιατι Τριτη η Τεταρτη παιζει Κοπα ;)
Γεια σου ρε Λεοντα!1 χαβρη, 2 εξελσιορ
Καλησπέρα σολους και στον Νικ!
Καεν γκολ γκολ τρουα οβερ δυαδα απο το νικ τον εμπιστευτηκα..... και μια αλλη δυαδα κλερμον αντερ και αρλ αντερ....