Επισκέπτης
O Runar είναι εδώ?Νικάνε τα νησιά Φερόε σε εκτός έδρας παιχνίδι!![]()
ήταν φαβορί απ την αρχή του ματσ τύπε
O Runar είναι εδώ?Νικάνε τα νησιά Φερόε σε εκτός έδρας παιχνίδι!![]()
Για σήμερα λέω
Μπραουνσβαιγκ-Γκλαντμπαχ U
Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ O
Ωραίος ο θείος!Όσοι ακολούθησαν τις συμβουλές του Θείου bestman πήγαν ταμείο σήμερα...
Ας ειχα κι εγω την τυχη να παιξω μεσα σε τεσσερις ημερες αντιπαλος των δυο μεγαλυτερων ομαδων του κοσμου, και ας ετρωγα οχι εντεκα, αλλά εκατον εντεκα γκολ...Τελικά ο τερματοφύλακας της Σάλκε θέλει και κομπιουτεράκι όταν κατεβαίνει. Να μην τον κλάψουνε. 6 προχτές, 5 σήμερα....
το έπαιξες το σκορ που έδωσα?Ας ειχα κι εγω την τυχη να παιξω μεσα σε τεσσερις ημερες αντιπαλος των δυο μεγαλυτερων ομαδων του κοσμου, και ας ετρωγα οχι εντεκα, αλλά εκατον εντεκα γκολ...
Εδωσες παλι σκορ? Δεν το ειδα. Ποιο?το έπαιξες το σκορ που έδωσα?
Και μάντεψε.Βγήκε.Κι ένα σκορ για τον φίλο μου τον Άλεξ
Μάδεργουελ Χαρτσ 4-1
Ναι αλλά θα το δωσεις παλι κανενα μεσημερι που δεν μπαινω, και μετα θα το δω το βραδυ και θα τραβαω τα βυζια μου .Θα δούμε αύριο για αύριο.Και φυσικά πέρα από οποια πρόβλεψη είναι τύχη,πόσο μάλλον το σκορ.
Θα δούμε αύριο για αύριο.Και φυσικά πέρα από οποια πρόβλεψη είναι τύχη,πόσο μάλλον το σκορ.Τωρα το ειδα.
Ρε αυτος ο ανθρωπος εχει δωσει το Γαλατασαραι-Τσελσι 1-1, το Μπενφικα-ΠΑΟΚ 3-0 και το Μαδεργουελ-Χαρτς 4-1 μεσα σε 4 ημερες.
Δεν ειμαστε καλα μου φαινεται. Και η πλακα ειναι οτι δεν εχω παιξει κανενα.
Κατσε να κανουμε ενα πειραμα.
Δωσε ενα σκορ για αυριο, το οποιο εγγυωμαι οτι θα παιξω. Να δω τελικα αν τα καιω εγω ή οχι.
Αυριο πως το βλεπεις το ματσακι γαυρος βαζελος;Βλεπω νικη γαυρου με αρκετα γκολ.Θα δούμε αύριο για αύριο.Και φυσικά πέρα από οποια πρόβλεψη είναι τύχη,πόσο μάλλον το σκορ.
Εγω γιατι βλεπω σβηστή ισοπαλια 0-0?Αυριο πως το βλεπεις το ματσακι γαυρος βαζελος;Βλεπω νικη γαυρου με αρκετα γκολ.
θα παιξουμε ολυμπιακος πάο?Ναι αλλά θα το δωσεις παλι κανενα μεσημερι που δεν μπαινω, και μετα θα το δω το βραδυ και θα τραβαω τα βυζια μου .
λογικά ναι,νικη με σκορ,λογικά γιατί μπορεί να συμβούν και παράλογα.Αυριο πως το βλεπεις το ματσακι γαυρος βαζελος;Βλεπω νικη γαυρου με αρκετα γκολ.
Η λογικη λεει νικη γαυρου με πολλα γκολ.Εγω γιατι βλεπω σβηστή ισοπαλια 0-0?
οβερ ή 2-3 αν οπωσδήποτε θες να το παίξεις.Δε θα το παίξω.Η λογικη λεει νικη γαυρου με πολλα γκολ.
Μπα εκτος του οτι εχω κοψει για φετος,μου βρωμαει πολυ η δουλεια.οβερ ή 2-3 αν οπωσδήποτε θες να το παίξεις.Δε θα το παίξω.