House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Χρηστάρα το ακριβές σκορ μας πλήρωσε σήμερα.Δυστυχώς για τον Πάοκ κι ευτυχώς για την τσέπη μου.
στο στοιχημα δεν χωρανε συναισθηματισμοι φιλε μουΧρηστάρα το ακριβές σκορ μας πλήρωσε σήμερα.Δυστυχώς για τον Πάοκ κι ευτυχώς για την τσέπη μου.
Έτσι.στο στοιχημα δεν χωρανε συναισθηματισμοι φιλε μου![]()
![]()
![]()
Πρεπει να παιζει αυτο που θελει και νιωθει ο καθενας
![]()
οχι αυτην την εβδομαδα την αλλη πρωτα ο θεος παντα
Εγώ άσσο under θα το έπαιζα αυτό....2-0, 1-0....οχι αυτην την εβδομαδα την αλλη πρωτα ο θεος πανταΕχει Γιουβεντους-Φιορεντινα Πιστευω οτι την γιουβεντους την κατανωω πιο πολυ απο την ομαδα μου την γηγενη τον ΠΑΟΚ και αυτο γιατι σαν ελληνες ειμαστε μανουριαριδες με εγωκεντρικες εγωιστικες διαθεσεις οποτε και η ομαδα γινεται κυκλοθιμικη
οποτε δεν μπορεις να την κατανοησεις
αλλοπροσαλη με λιγα λογια
![]()
![]()
.. Την Γιουβε ομως την κατανωω θα ελεγα κατα 70%
οποτε για την αλλη εβδομαδα στον αγωνα Γιουβεντους-Φιορεντινα παμε για ασσο με οβερ για και σκορ μεγαλο κοντα στο 3-2
Παντως αν δεν βγει αυτο το ματς οβερ παιδια καλυτερα να μην ξαναπαιξω πρωσοπικα οβερ
φυσικα αυτα ειναι σκεψεις μου οχι δικιες σας
η δικια μας σκεψη του καθενος προσωπικα μετραει
![]()
Διαφωνω με αυτο που λες, αλλα θα υπερασπιστω μεχρι θανατου το δικαιωμα σου να το λεςΕγώ άσσο under θα το έπαιζα αυτό....2-0, 1-0....![]()
Το φονικό μου ένστικτό με προδίδει την τελευταία βδομάδα οπότε θα σε ακολουθήσωΔιαφωνω με αυτο που λες, αλλα θα υπερασπιστω μεχρι θανατου το δικαιωμα σου να το λες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλο παιδι ο βολταιροςΒολταίρος Χρηστάρα !!!!
Έσκισες !!! ;)![]()
;)
4 στα 5 σημερα27/02/2014 20:00 149 ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ 1 1.55 -
27/02/2014 20:00 151 ΝΑΠΟΛΙ - ΣΟΥΟΝΣΙ 1 1.35 -
27/02/2014 22:05 156 ΒΑΛΕΝΘΙΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 1 1.45 -
27/02/2014 22:05 158 ΛΥΩΝ - ΤΣΕΡΝΟΜΟΡΕΤΣ 1 1.40 -
27/02/2014 22:05 160 ΤΟΤΕΝΑΜ - ΝΤΝΙΕΠΡ 1 1.45 -
αρχιζω να κατανωω οτι εκτος οτι πρεπει να πιστευουμε στον εαυτο μας προσωπικαΤο φονικό μου ένστικτό με προδίδει την τελευταία βδομάδα οπότε θα σε ακολουθήσω![]()
4 στα 5 σημερα
;)εισαι το προτυπο του κιρονα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()