Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

l0str0m0s

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
θα στο πληρωσουν λιγο υπομονη :)
Μωρε το ξερω. 5 χρονια παιζω στην 365. Συνηθως καθυστερουν οταν εχουν πολλα ματς κανενα Σαββατο ή σε κανενα ειδικο στοιχημα. Τελικο αποτελεσμα σε Ματς του τσλ ποτε δεν μου εχει τυχει να παρει πανω απο 5-10 λεπτα απο την ληξη.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.620
Πόντοι
606
Μωρε το ξερω. 5 χρονια παιζω στην 365. Συνηθως καθυστερουν οταν εχουν πολλα ματς κανενα Σαββατο ή σε κανενα ειδικο στοιχημα. Τελικο αποτελεσμα σε Ματς του τσλ ποτε δεν μου εχει τυχει να παρει πανω απο 5-10 λεπτα απο την ληξη.
και εγω τοσα παιζω ισος 6 :grin: επειδη τυγχανει να ειμαι οτι να ναι σαν τζογος στο ποδοσφαιρο μου εχει τυχει σε κατι αγνωστα πρωταθληματα να με καθυστερησουν να μου πληρωσουν το κουπονι οπως και να εχει για να ξερουν και οι φιλοι εδω η βετ365 τα πληρωνει ολα που και που αργει πρεπει να φανταστουμε οτι το σαιτ της ειναι on line σε 200 χωρες τα ποσα που δεχεται ειναι τεραστια ειναι η μεγαλυτερη on line εταιρια στον κοσμο πιο μεγαλους τζιρους απο poker stars κτλ κτλ :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:ΥΓ.. Απλα οταν παιζουμε καποιο καλο ποσο η οχι :grin: και περιμενουμε να πληρωθουμε ειμαστε λιγακι ανυπομονοι αν και ξερουμε βαση της εμπειριας μας :cheesy: απο αυτην την εταιρια :grin: οτι θα το πληρωθουμε λιγο αργοτερα :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.495
Πόντοι
12.756
Δωσε και αυριανα, εισαι σε ρεντα.
Εκτος απο Γκενκ και Βασιλεια, που συντασσομαι με τον Πίπη.

Αλλος ρεντ μας βρηκε  :headbang: :headbang:  την Βασιλεια τι την παιζεις ?? εχεις εμπιστοσυνη σε αυτη την ομαδα ? η ΚΠΡ της Ελβετιας ειναι

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Δωσε και αυριανα, εισαι σε ρεντα.
Εκτος απο Γκενκ και Βασιλεια, που συντασσομαι με τον Πίπη.
Κάποιος φίλος εδώ το μεσημέρι είπε για χ το ελβετικο(το ειχα 2).Το άλλαξα σε όβερ και μαζί με το σουηδικό όβερ και το άντερ στην Τουρκία έβγαλα μια καλή τριάδα.Καλή επιτυχία σε όλη την παρέα του φόρουμ και καλή μας τύχη. :)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.495
Πόντοι
12.756
Θα το παρει το ματσακι. Ποια Μακαμπι τωρα.

Ρε Αλεξ γαμα την Μακαμπι , την Βασιλεια που ειναι για το πουτσο κοιτα , γιατι με την ΚΠΡ την Μιλαν και την Μαντσεστερ τι νομιζεις οτι κοιταγαμε ??? τους αντιπαλους ?? τις ομαδες αυτες βλεπαμε οτι ειναι για το πουτσο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom