gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κι εγω την ιδια δυαδα επαιξα μαν αλλα τριαντα ευρω μονο....καλησπερα. επαιξα 105 ΕΥΡΩ 2Αδα Σκορ 1-6 την Σαλκε-Ρεαλ και 1-1 τηνΓαλατα- Τσελσι Στον ΟΠΑΠ
κι εγω την ιδια δυαδα επαιξα μαν αλλα τριαντα ευρω μονο....καλησπερα. επαιξα 105 ΕΥΡΩ 2Αδα Σκορ 1-6 την Σαλκε-Ρεαλ και 1-1 τηνΓαλατα- Τσελσι Στον ΟΠΑΠ
εβγαλα τα πιτογυρα μιας χρονιας μανηθελα λιγο να ανεβασω την ανδρεναλινη σε καλη μερια και σε εσενα
Θα δώσεις κανα προγνωστικό αύριο?
Εγώ....και Ρεάλ και το under της Τσέλσι....Εχει πληρωθει κανεις την ρεαλ στην 365???
Εμενα γιατι το εχουν ανοικτο τα αιδοια? Τελικο εχω 2πλο και Χ την τσελσι.Εγώ....και Ρεάλ και το under της Τσέλσι....
Δεν έχω ιδέα... :SΕμενα γιατι το εχουν ανοικτο τα αιδοια? Τελικο εχω 2πλο και Χ την τσελσι.
εισαι μεγαλος παιχτης.....φαινεται το χασισι σε κανει πυθιαΕγώ....και Ρεάλ και το under της Τσέλσι....
θα στο πληρωσουν λιγο υπομονηΕμενα γιατι το εχουν ανοικτο τα αιδοια? Τελικο εχω 2πλο και Χ την τσελσι.
Μωρε το ξερω. 5 χρονια παιζω στην 365. Συνηθως καθυστερουν οταν εχουν πολλα ματς κανενα Σαββατο ή σε κανενα ειδικο στοιχημα. Τελικο αποτελεσμα σε Ματς του τσλ ποτε δεν μου εχει τυχει να παρει πανω απο 5-10 λεπτα απο την ληξη.θα στο πληρωσουν λιγο υπομονη
και εγω τοσα παιζω ισος 6 επειδη τυγχανει να ειμαι οτι να ναι σαν τζογος στο ποδοσφαιρο μου εχει τυχει σε κατι αγνωστα πρωταθληματα να με καθυστερησουν να μου πληρωσουν το κουπονι οπως και να εχει για να ξερουν και οι φιλοι εδω η βετ365 τα πληρωνει ολα που και που αργει πρεπει να φανταστουμε οτι το σαιτ της ειναι on line σε 200 χωρες τα ποσα που δεχεται ειναι τεραστια ειναι η μεγαλυτερη on line εταιρια στον κοσμο πιο μεγαλους τζιρους απο poker stars κτλ κτλ ΥΓ.. Απλα οταν παιζουμε καποιο καλο ποσο η οχι και περιμενουμε να πληρωθουμε ειμαστε λιγακι ανυπομονοι αν και ξερουμε βαση της εμπειριας μας απο αυτην την εταιρια οτι θα το πληρωθουμε λιγο αργοτεραΜωρε το ξερω. 5 χρονια παιζω στην 365. Συνηθως καθυστερουν οταν εχουν πολλα ματς κανενα Σαββατο ή σε κανενα ειδικο στοιχημα. Τελικο αποτελεσμα σε Ματς του τσλ ποτε δεν μου εχει τυχει να παρει πανω απο 5-10 λεπτα απο την ληξη.
1-1 σκορ στην Τουρκία.
Δωσε και αυριανα, εισαι σε ρεντα.
Θα το παρει το ματσακι. Ποια Μακαμπι τωρα.Αλλος ρεντ μας βρηκε την Βασιλεια τι την παιζεις ?? εχεις εμπιστοσυνη σε αυτη την ομαδα ? η ΚΠΡ της Ελβετιας ειναι
Δωσε και αυριανα, εισαι σε ρεντα.
Εκτος απο Γκενκ και Βασιλεια, που συντασσομαι με τον Πίπη.
Κάποιος φίλος εδώ το μεσημέρι είπε για χ το ελβετικο(το ειχα 2).Το άλλαξα σε όβερ και μαζί με το σουηδικό όβερ και το άντερ στην Τουρκία έβγαλα μια καλή τριάδα.Καλή επιτυχία σε όλη την παρέα του φόρουμ και καλή μας τύχη.Δωσε και αυριανα, εισαι σε ρεντα.
Εκτος απο Γκενκ και Βασιλεια, που συντασσομαι με τον Πίπη.
Θα το παρει το ματσακι. Ποια Μακαμπι τωρα.