You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Στοίχημα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 108K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- στοίχημα
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Φιλε ειναι δοκιμασμενη η πηγη σου;Νεα tips που μολις εφτασαν
Καλα κερδη σε ολους μας
Φιλε ειναι δοκιμασμενη η πηγη σου;
Αν βλεπεις να παιζει σημειο την Coventry καταλαβαινεις ποσο δοκιμασμενη ειναι η πηγη του
Παιξε Μιλαν καλυτερα αδερφε
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Over 0.5 Αλ Τανταμόν v Αλ Κουαντσιά SC
(1ο Ημίχρονο - Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 18/02/2014 Κανένα 1.36 Ανοικτό
2 Over 0.5 Αλ Σαμπάμπ Σέεμπ v Σόχαρ Κλαμπ
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 18/02/2014 Κανένα 2.10 Ανοικτό
Over 0.5 Χάιντουκ Σπλίτ v Ουντινέζε
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 18/02/2014 Κανένα 1.72 Ανοικτό
(1ο Ημίχρονο - Εναλλακτικό Στοίχημα Γκολ) 18/02/2014 Κανένα 1.36 Ανοικτό
2 Over 0.5 Αλ Σαμπάμπ Σέεμπ v Σόχαρ Κλαμπ
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 18/02/2014 Κανένα 2.10 Ανοικτό
Over 0.5 Χάιντουκ Σπλίτ v Ουντινέζε
(1ο ημίχρονο σύνολο γκολ) 18/02/2014 Κανένα 1.72 Ανοικτό
x_other
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Oχι ειναι νεος τυπος απο την Αγγλια η πρωτη pic και η δευτερη απο ενα τυπο στη Πορτογαλια ισχυριζονται οι εχουν ποσοστα επιτυχιας γυρω στο 60% με πανω απο 10 χρονια εμπειρια στο betΦιλε ειναι δοκιμασμενη η πηγη σου;
x_other
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Kλασσικη ομαδα για over η Coventry αλλα νικαει και καμμια φορα. Εγραψα στο master για την πηγη μου.Αν βλεπεις να παιζει σημειο την Coventry καταλαβαινεις ποσο δοκιμασμενη ειναι η πηγη του
Παιξε Μιλαν καλυτερα αδερφε
Νομίζω σαν καλος συναγωνιστης, απο τη στιγμη που μοιραζομαστε χρονο και σκεψεις για το στοιχημα στο thread, ειναι σωστο αν εχω πληροφορηθει κατι να το μοιραστω μαζι σας. Οι επιλογες και οι αποψεις ειναι δικες σας.
Y.Γ. σαν αντίπαλος η Καρλάιλ (2-4-8 εκτός με 7/14 over 2,5)
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
θα παιξω για την πλακα μου Γουτφορντ διπλο Ντερμπι διπλο
Dr Lecter
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 32
- Like
- 2.595
- Πόντοι
- 6.495
θα μπει ο ρεντ να την δωσει....
παιζει να μπει στην φυλακη στο τελος απο τα χρεη για την ΚΠΡ...
Κι αλλος παθων δλδ με την πουτανα κουπουρου εκτος απο εμενα που πραγματικα θελω την διαλυση της πατσαβουρας..
Εκτος των αμετρητων κουβαδων στα παιχνιδια της χανω κι ενα τρελο ποσο με μακροχρονιους πρωταθλητες που εχω παιξει και θα χασω μονο αυτην..
Εχοντας στο ροστερ Ασου-Εκοτο,Ζαμορα,Μπεναγιουν,Κρανιτσαρ κτλ κτλ και με κοουτς Χαρι Ρεντναπ εχει καταντησει περιοδευων θιασος..
Την καταρα μου γαμημενη....
Kλασσικη ομαδα για over η Coventry αλλα νικαει και καμμια φορα. Εγραψα στο master για την πηγη μου.
Νομίζω σαν καλος συναγωνιστης, απο τη στιγμη που μοιραζομαστε χρονο και σκεψεις για το στοιχημα στο thread, ειναι σωστο αν εχω πληροφορηθει κατι να το μοιραστω μαζι σας. Οι επιλογες και οι αποψεις ειναι δικες σας.
Y.Γ. σαν αντίπαλος η Καρλάιλ (2-4-8 εκτός με 7/14 over 2,5)
τυπε καλα εκανες και το ποσταρες
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
0-3 στο ημίχρονο.Η παρι περιπατο ευκολα....
x_other
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2008
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
αγγλικη περιγραφη και δεν κολλαει.
και αλλα καναλια εδω
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.288
- Πόντοι
- 5.006
παιζει κανα καλο λινκ για το σιτι-μπαρτσα???
τελικα επαιξα γκολ-γκολ και νικη παρι
Το λοιπον μαγκες.
Μετα απο καλη σκεψη κατεληξα στο οτι και τα δυο ματσακια θα ειναι πολυ κλειστα και με λιγα γκολ. Αυτο σημαινει οτι τα βλεπω και τα δυο αντερακια και ειδικα στο σιτι-μπαρτσα αναμενεται χοντρο κλαμα αμα δεν μπουν τεμαχια. Ολα τα αποτελεσματα ειναι μεσα αλλα αν ηθελα να διαλεξω θα πονταρα σε Χ ημιχρονα και στα δυο και στον ασσο των Γερμανων εναντι της πουστροπαρι. Στο εταιρο σιτι-μπαρτσα θα μου αρεσε και εμενα ο ασσος που οι περισσοτεροι ριχνουν αλλα τον βλεπω χλωμο και θα παιξω καποιο σημειο στο live. Ισως παω με ασιατικο στον ασσο γιατι οπως σας ειπα το φοβαμαι το γαμημενο το κλειστο παιχνιδι που τυχον μπορει να κανουν.
Μετα απο καλη σκεψη κατεληξα στο οτι και τα δυο ματσακια θα ειναι πολυ κλειστα και με λιγα γκολ. Αυτο σημαινει οτι τα βλεπω και τα δυο αντερακια και ειδικα στο σιτι-μπαρτσα αναμενεται χοντρο κλαμα αμα δεν μπουν τεμαχια. Ολα τα αποτελεσματα ειναι μεσα αλλα αν ηθελα να διαλεξω θα πονταρα σε Χ ημιχρονα και στα δυο και στον ασσο των Γερμανων εναντι της πουστροπαρι. Στο εταιρο σιτι-μπαρτσα θα μου αρεσε και εμενα ο ασσος που οι περισσοτεροι ριχνουν αλλα τον βλεπω χλωμο και θα παιξω καποιο σημειο στο live. Ισως παω με ασιατικο στον ασσο γιατι οπως σας ειπα το φοβαμαι το γαμημενο το κλειστο παιχνιδι που τυχον μπορει να κανουν.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 294
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 410
- Εμφανίσεις
- 36K