Επισκέπτης
ΕΣΤΟΡΙΛ Χ
ΛΑΝΣ Χ
ΛΑΝΣ Χ
τα ω3 δεν βλεπω πουθεναΑπλά να διαχωρίσεις τα λεφτά που έχεις για το στοίχημα απ τα υπόλοιπα.
Να παίζεις μόνο απ τα πρώτα.Να μην παίζεις κάθε μέρα.Αν χάνεις συνέχεια να παίρνεις ρεπό 1-2-3-4-5 μέρες.
Αν κερδίζεις να μην παίζεις μετά πάνω απ το 30% των κερδισμένων.
Να μην παίζεις πάνω από 3άδες χωρίς σύστημα.Να εμπιστεύεσαι την κρίση και την έμπνευσή σου.Να διαβάζεις αλλά να μην ακολουθεις πιστα σάιτ κι εφημερίδες.Η στατιστική λέει την αλήθεια γενικά αλλά στο στοίχημα για να κερδίσεις θες το ειδικό και ΠΟΛΥ ΤΥΧΗ.
Να τηρείς όλα τα παραπάνω.
Ω3 και κακάο θα ανοίξει ο Χρηστάρας ξεχωριστο θρεντ.τα ω3 δεν βλεπω πουθενα
τελικα εκτος απ τον Αρη και το οβερ της αντερλεχτ ολα τα αλλα ηρθαν!!!!καλημερα στα καλοπαιδα
για σημερα εχω καταληξει σ αυτα τα ματσακια...το θεμα ειναι οι σωστοι συνδυασμοι
εβιαν-λιλ Χ2
Ρομα-ντορια (2-3 γκολ)
Σασουολο-Ναπολι 2
Αγιαξ-Χερενφεϊν Οβερ και 1
Μπρεντα-Φεγενορντ (γκολ-γκολ) ισως και 2
Αρης 1
Παο 2
Αντερλεχτ οβερ
Μπιλμπαο-Εσπανιολ (Χ2) ή (γκολ γκολ)
Χεταφε-Ρεαλ 2 (δεν παιζει μαλλον ο Ρονι)
Σεντ ετιεν-Μαρσεϊγ (γκολ γκολ) και με ρισκο Χ
προσπαθω τωρα να δεσω το γλυκο μπας και κανουμε τιποτα..δυαδες το πολυ τριαδες
Πιπη εισαι σιγουρος ; Γιατι ειναι λιγο ακριβο το σπιτι και δεν λεει να το χασουμε
που να ξεραν την αληθεια οι ανθρωποι...οτι μπλεξαν με εμας τους κουβανους
Απλά να διαχωρίσεις τα λεφτά που έχεις για το στοίχημα απ τα υπόλοιπα.
Να παίζεις μόνο απ τα πρώτα.Να μην παίζεις κάθε μέρα.Αν χάνεις συνέχεια να παίρνεις ρεπό 1-2-3-4-5 μέρες.
Αν κερδίζεις να μην παίζεις μετά πάνω απ το 30% των κερδισμένων.
Να μην παίζεις πάνω από δυαδες εκτος αν εισαι ψυχακιας η εχεις λεφτα για πεταμα.Να εμπιστεύεσαι την κρίση και την έμπνευσή σου.Να διαβάζεις αλλά να μην ακολουθεις πιστα σάιτ κι εφημερίδες.Η στατιστική λέει την αλήθεια γενικά αλλά στο στοίχημα για να κερδίσεις θες το ειδικό και ΠΟΛΥ ΤΥΧΗ.
Να τηρείς όλα τα παραπάνω.
απρουβντ.
Λεβερκούζεν-Παρί 2/overγια αύριο τι βλέπετε τσου λού ?
2 παρισι το αλλο ειναι δυσκολογια αύριο τι βλέπετε τσου λού ?
Λεβερκούζεν-Παρί 2/over
Μαν. Σίτυ-Μπαρτσελόνα 1/over
Και τετάρτη
Άρσεναλ-Μπάγερν 2
Μίλαν-Ατλέτικο 2
Αυτά πιστεύω τύπε, δεν ξέρω τι θα έρθει!Μπορεί να έρθουν όλα, μπορεί και τίποτα!Πάντως απ' το Τσου Λου είχα πιάσει σημεία απο όλα τα παιχνίδια 3 φορές τον Οκτώβριο/Νοέμβριο οπότε ας πούμε οτι έχω τύχη...ο Νίπλ μπορεί να θυμάται...βλέπεις σε όλα ,σημεία ε;
νομίζω ότι κάποιο θα ερθει Χ
Μαν. Σίτυ-Μπαρτσελόνα1/over
μπορει και καποια εννοω πανω απο ενα......βλέπεις σε όλα ,σημεία ε;
νομίζω ότι κάποιο θα ερθει Χ
Ένα συντηρητικό κουπονάκι για σήμερα.
Γαλατασαραι X2
Σοσιεδάδ Χ2
Μπραιτον-Χαλ Under 3.5
Συνολική απόδοση 1.93