travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
1-2...
παιζω συστημα γιουνκ μποις ραπιντ μπιλμπαο σεβιλλη ολα οβερ σε συστημα ......ειμαι ειδη κερδισμενος... ευχαριστω για τα καλα σου λογια..Αντε να πληρωθεί και κάποιος εδώ μέσα το σκ αυτό
Το όβερ στο μπιλμπάο εσπανιόλ αύριο γιατί το 'χει τόσο ψηλά; (1.75 οπαπ)
Μου φαίνεται καλό
Λογικά πήγες,μια χαρά,πάντα κέρδη για όλα τα παιδιά,παιζω συστημα γιουνκ μποις ραπιντ μπιλμπαο σεβιλλη ολα οβερ σε συστημα ......ειμαι ειδη κερδισμενος... ευχαριστω για τα καλα σου λογια..
αφου ρε γαμωτο το προσεξες...παιξτο το γαμημενο...Πάντως πρώτη φορά σε εντός έδρας παιχνίδι της μπιλμπάο πλήρωνε τόσο καλά το όβερ, το είχα επισημάνει από χτες
το τριτο παιχνιδι επεσα μεσα που ψαχναμε ολοι.....η βαζελο ελεγα η σεντ ετιεν αλλα τελειωασαμε απο τωρα......ταμειο μου πηγε γουρι η σωματικη ευεξια...... :-*Λοιπον οβερ μπιλμπαο αρη αντερ και το τριτο ουελβα ασσο.......
το ανεφερα οτι το πηρα απο σενα το οβερ...... ;)Πάντως πρώτη φορά σε εντός έδρας παιχνίδι της μπιλμπάο πλήρωνε τόσο καλά το όβερ, το είχα επισημάνει από χτες
Ωραίος.το ανεφερα οτι το πηρα απο σενα το οβερ...... ;)
αφου ρε γαμωτο το προσεξες...παιξτο το γαμημενο...
το ανεφερα οτι το πηρα απο σενα το οβερ...... ;)
μπραβο αντζελο!!!
ο πανιώνιος θα πέσει τύπε...
;)Τύπε Ο Πανιώνιος Δεν θα Πέσει...Τουλάχιστον Φέτος !!! Το Γράφω Για Να Το Έχετε Υπ'οψην Για Το Στοίχημα !!!
;) ;)
καλημερα. Παιδια δεν εχω κλησει ματι απο το πονοδοντο λετε αν παρω κατα τις 9-10 το πρωι τον οδοντιατρο μου θα με δεχτει? δηλαδη θα ανοιξει το οδοντιατριο του η θα με πει ελα την δευτερα