ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.429
- Πόντοι
- 5.006
βλεπω στις επαλξεις φουλ εισαι αδελφε.......χρησταρα λιγα το παιξες!!!
2-0 η γιουβε απ το ημιχρονο!!!
βλεπω στις επαλξεις φουλ εισαι αδελφε.......χρησταρα λιγα το παιξες!!!
2-0 η γιουβε απ το ημιχρονο!!!
ενταξει το δοντακι του εβαλες τσιπουρο.....Ετσι μολις το εβαλε ο μαρκιζιο σαν να κλεβω μια γριουλα με μπαζουκας αν τα εβαζα και φυσικα αν τα ειχα Παντως το σκεφτηκα αρα υπαρχω πρεπει λογικα αφου μπηκε και το 2 να την σπασει την μεση την κιεβο αλλα δεν το εχει στο dna τις η γιουβεντους να σπασει λεκανες θεωρω αλλα 2με 2 γκολ μπορει να μπουν δεν παιζω δραχμι τσακιστι
οχι αδερφε ο οδοντιατρος δεν το σηκωνει το τηλεφωνο για καμια συμβουλη με PANADOL eimai αν δεν ηρεμησω τελειως δεν ξαναπαιζω λεφτα και ας βλεπω ενα ματς καλα Πρεπει να καθαρισει το μυαλο μου γιατι δεν επαιζα σωστα Αλλα παρορμυτικα οποτε υπομονη να καθαρισει το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε αυτο πρεπει να το εμπεδωσουμεενταξει το δοντακι του εβαλες τσιπουρο.....
Nιφλαμολ χτυπαοχι αδερφε ο οδοντιατρος δεν το σηκωνει το τηλεφωνο για καμια συμβουλη με PANADOL eimai αν δεν ηρεμησω τελειως δεν ξαναπαιζω λεφτα και ας βλεπω ενα ματς καλα Πρεπει να καθαρισει το μυαλο μου γιατι δεν επαιζα σωστα Αλλα παρορμυτικα οποτε υπομονη να καθαρισει το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε αυτο πρεπει να το εμπεδωσουμε
ναι μαν απο χθες!!!!βλεπω στις επαλξεις φουλ εισαι αδελφε.......
σωστος και περαστικα οσο γινεται με λιγοτερο πονο....οχι αδερφε ο οδοντιατρος δεν το σηκωνει το τηλεφωνο για καμια συμβουλη με PANADOL eimai αν δεν ηρεμησω τελειως δεν ξαναπαιζω λεφτα και ας βλεπω ενα ματς καλα Πρεπει να καθαρισει το μυαλο μου γιατι δεν επαιζα σωστα Αλλα παρορμυτικα οποτε υπομονη να καθαρισει το στοιχημα δεν τελειωνει ποτε αυτο πρεπει να το εμπεδωσουμε
φιλε μου ειχα παει σε μια φιλη μου για σωματικη ευεξια οσο μπορουσα αλλα με καλη διαθεση ολα γινονται....απο το πρωι ελειπα και δεν ασχοληθηκα ....τωρα μαλλον κατι θα κανω για πιο μετα.....ναι μαν απο χθες!!!!
εχω κανει καλη μελετη, και μεχρι στιγμης παω καλα..αν και ειναι δυσκολο προγραμμα
εσυ καλα??? επαιξες τιποτα???
παντως μεχρι στιγμης δεν εχουν γινει τιποτα κηδειες κ με φοβιζει αυτο...
να σε καλα αδερφε και εσυ και ο σκιουροσ και ολα τα παιδια εδω μεσα ΥΓ.. Παιδια ο ΠΑΟΚ παιζει με την μπενφικα δεν το λεω γιατι τωρα χανει ο ΠΑΟΚ αλλα ενταξει δεν εχει στοιχηματικα μπεσα η ομαδα και ξερεται οτι ειμαι παοκτσης αλλα αλο το στοιχημα ΥΓ.. Αντζελο σημερα αν επαιζα ενα μονο αποδεκτο πχ 20 ευρω θα επαιζα γκιμαραες τους τσιγκανους μην παρασυρω κανεναν 0,90 λεπτα επαιξα υποθεσεις χωρις ουσια κανουμε (ουσια το πονταρισμασωστος και περαστικα οσο γινεται με λιγοτερο πονο....
φιλε μου ειχα παει σε μια φιλη μου για σωματικη ευεξια οσο μπορουσα αλλα με καλη διαθεση ολα γινονται....απο το πρωι ελειπα και δεν ασχοληθηκα ....τωρα μαλλον κατι θα κανω για πιο μετα.....
φιλε μου ειχα παει σε μια φιλη μου για σωματικη ευεξια οσο μπορουσα αλλα με καλη διαθεση ολα γινονται....απο το πρωι ελειπα και δεν ασχοληθηκα ....τωρα μαλλον κατι θα κανω για πιο μετα.....
Όβερ μπιλμπάο, γκρόνιγκεν άντερ, 1 άρη, 1 πανιώνιο, 2 ουντινέζε, 1 νουμάνθια
ty αδερφε και εγω χ το θελω αλλα η ομαδα δεν εχει μπεσα στοιχηματικα και αν δεν εχεις και σφυριχτρα εχει λιγο σατα πατακιουτα ενταξει ο αστερας καλη εδρα εφαγε το τριμπαλο ειναι πιο σφυχτη ομαδα και ο παοκ εχει το μυαλο του στην μπενφικα αυτο μπορει να κανει και καλο μπας και παρουν κανα 1 με την μπενφικα αλλα στην καλυτερη το βλεπω χ ειναι πολυ σοφτ ο ΠΑΟΚ αλλα μπαλα ειναι και γυριζειΧρησταρα περαστικα.
Εγινε το οver του ΠΑΟΚ πονταρω τωρα Χ για να δουμε
η μπιλμπαο οβερ απο χθες το παιρνω απο το λιονταρι που ειναι σε φορμα τον αρη η ασσο η αντερ και το τριτο ψαχνω η τη βαζελα διπλο η σεντ ετιεν ασσο
ωρειες αυτες οι σωματικες ευεξιες
αντε μελετα και στειλε τιποτα κι απ δω μπας κι ακολουθησω
Aφου ειναι καλυτερος ο Αστερας πως σου ηρθε και επαιξες παοκ;ουτε με Χ2 ρε πουστη παοκ
Επιλογές
Αρ. Επιλογές Αγώνισμα Ημερομηνία Αγωνίσματος Όροι eachway Αποδόσεις Αποτέλεσμα
1 Over 2.5 Σέλτικ v Σεντ Τζόνστον
(Γκολ Αγώνα) 16/02/2014 Κανένα 1.72 Κερδισμένο
2 Ισοπαλία ή ΠΑΟΚ Αστέρας Τρίπολης v ΠΑΟΚ
(Διπλή Ευκαιρία) 16/02/2014 Κανένα 1.40 Ανοικτό
3 Ναι NAC Μπρέντα v Φέγενορντ
(Να Σκοράρουν Και Οι Δύο Ομάδες) 16/02/2014 Κανένα 1.72 Κερδισμένο
4 Ισοπαλία ή Παναθηναϊκός Πανθρακικός v Παναθηναϊκός
(Διπλή Ευκαιρία) 16/02/2014 Κανένα 1.22 Ανοικτό
Anorthosis - AEL
Anorthosis in big problems. Players are without
salaries long time, big financial problems in the club.
There is some conflict between fans and the owner.
Anorthosis home matches are playing away from home so no real home field advantage.
Anorthosis without 5 first team players.. Vega(first gk 14/0),Andric(df 19/0),Alexa(mf 16/4),Fofana(mf 21/4),Garcia(att 16/9 ,2nd scorer) are OUT!
in last round Anorthosis lost vs 2nd worst team in league Paralimni with high 4-0.
Good luck!
εγω εχω διπλο παο, ασο αρηη μπιλμπαο οβερ απο χθες το παιρνω απο το λιονταρι που ειναι σε φορμα τον αρη η ασσο η αντερ και το τριτο ψαχνω η τη βαζελα διπλο η σεντ ετιεν ασσο