LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
ρωτα τον μπαρουλη και μετα ξερεις παιχτο αναποδα.......
καλο αντερακι ειναι αυτοΤο όβερ στο μπιλμπάο εσπανιόλ αύριο γιατί το 'χει τόσο ψηλά; (1.75 οπαπ)
Μου φαίνεται καλό
καλο αντερακι ειναι αυτο
ετσι συνηθως την παταω κι εγω.....κανω στατιστικη αναλυση...η στατιστικη ομως δεν εχει μνημη και κρισηΡε μαν η εσπανιόλ εκτός τρώει γκολ απ' όποιον φοράει παπούτσια, εδώ της έχωσε 2 η μπέτις. Η μπιλμπάο είναι η γνωστή μπιλμπάο του μυτόγκα στα εντός.
ετσι συνηθως την παταω κι εγω.....κανω στατιστικη αναλυση...η στατιστικη ομως δεν εχει μνημη και κριση
αποκλειεται να συμβαινουν αυτα φιλε στο καθαροτερο πρωταθλημα του συμπαντος κοσμουΗμουν με παρεα οπου φιλος παραγοντας ομαδας μας ειπε το εξης
Εμαθε απο πολυ εγκυρη πηγη (μας την ειπε δεν την γραφω φανταζεστε ποια μπορει να ειναι) οτι στο ημιχρονο Βεροιας - Ολυμπιακου μπηκε ο Αρβανιτιδης στα αποδυτηρια και ειπε στους παιχτες της ομαδας του να κατσουν να χασουν !!!
Στην πολη της Βεροιας λογικα θα εχει γνωστο
Οποτε το συμπερασμα ειναι οτι για να χασει η Βεροια ολο και καποια συμφωνια θα εκανε...προφανως να σωθει η ομαδα
Και για να σωθει, ολο και καποια ματσακια κανονιστηκανε με τα παραρτηματα του χοντρου
Οποτε στα επομενα στοιχηματα στα υποψην νικες στημενες της Βεροιας
αποκλειεται να συμβαινουν αυτα φιλε στο καθαροτερο πρωταθλημα του συμπαντος κοσμου
κρυφοβαζελινα τον κοβω αυτον που σου τα λεγεΑυταααααα....
κρυφοβαζελινα τον κοβω αυτον που σου τα λεγε
oπότε τι θα γίνει αυριο στο άρης-βέροια ?
Τυπε μου ειπε και το εξης για το καθαροτερο πρωταθλημα του συμπαντος κοσμου
Ναι μεν ο Ολυμπιακος εχει την καλυτερη ομαδα με διαφορα απο τις υπολοιπες
Αλλα εχει και κατι Πλατανιαδες, Εργοτεληδες, Οφηδες, με παιχτες που τους δανειζει
Εχει κατι Καλλονες που ανεβασε, κατι Αρηδες που τους πληρωνει τα χρεη ... και για τον Πανθρακικο μου ειπε αλλα δεν θυμαμαι
Που σημαινει οτι εχει ενα πρωταθλημα δικο του και οποιος του κοντραρει την εξοδο στους κερδοφορους ομιλους του Τσου Λου τους κοβει βαθμους με τα παραρτηματα
Οποτε ο Τιγρης και ο Γιαννακοπουλος αν μπουνε στο πρωταθλημα με ομαδες να κοντραρουν τον Γαυρο θα δυσκολευτουν παρα πολυ να τα καταφερουν
Για την μονη ομαδα που μου ειπε καλο λογο ειναι ο Παναιτωλικος που εχει ομαδα με προεδρο νοικοκυρη, δεν δεθηκε στο αρμα του Γαυρου και παιζει μπαλα ομορφη για τον λαο του και μονο
Αυταααααα....
νο μπετoπότε τι θα γίνει αυριο στο άρης-βέροια ?
Οι άγγλοι μόλις τώρα εδωσαν τον άρη 1
Αν κι αυτοί είναι ντεφορμέ τελευταία, τους κολλήσαμε κουβίτιδα