House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
υπάρχει λες?εγώ λέω όχι και ρώτα και παοκτζήδες αν νομίζςις το λέω από εμπάθεια.Ασχολησου με τιποτα αλλο εσυ και ασε το ποδοσφαιρο.
υπάρχει λες?εγώ λέω όχι και ρώτα και παοκτζήδες αν νομίζςις το λέω από εμπάθεια.Ασχολησου με τιποτα αλλο εσυ και ασε το ποδοσφαιρο.
καλο παιχτακη ειναι, τον εχει φαει λιγο η μαγκια και αυτον αλλα ετσι ειναι αμα παιρνουν τα μυαλα τους αερα.υπάρχει λες?εγώ λέω όχι και ρώτα και παοκτζήδες αν νομίζςις το λέω από εμπάθεια.
το ίδιο πάνω κάτω λέμε παίχτη,3 χρόνια καμιά εξέλιξη.Μηδέν.καλο παιχτακη ειναι, τον εχει φαει λιγο η μαγκια και αυτον αλλα ετσι ειναι αμα παιρνουν τα μυαλα τους αερα.
1-1 ημχ η αζουλ το κλιβελαντ καλα ξεκινησε για να δουμε...πριν απο λιγο το επαιξα μαζι με ριβερ και κλιβελαντ! παω για μεταμεσονυκτιο κουβα
τι θελεις να γινει σαν το φαν περσιτο ίδιο πάνω κάτω λέμε παίχτη,3 χρόνια καμιά εξέλιξη.Μηδέν.
πουλήστε τον καμιά 500 χιλ σε καμια β γερμανίας καλύτερατι θελεις να γινει σαν το φαν περσι
και 1 αρηθ δεν μπορει καποια στιγμη θα σπασει το ροδιΑπό μια πρώτη ματιά για της Δευτέρας
338 ΜΟΝΑΧΟ 1860 - ΦΟΡΤΟΥΝΑ 1.6 GOAL
339 ΤΟΥΡ - ΝΑΝΣΙ 2.0 Over
341 ΝΤΕΡΜΠΙ - ΚΠΡ 1.55 GOAL
αν και κάποια στιγμή θα γίνει δε μπορεί,στοιχηματικά δε θα το ακουμπούσα.και 1 αρηθ δεν μπορει καποια στιγμη θα σπασει το ροδι
ο κλαους ειναι πουλεν, δεν πωλειται.πουλήστε τον καμιά 500 χιλ σε καμια β γερμανίας καλύτερα
Γεια σου ρε Χρησταρα φιλοσοφε!!!
Καλα τα λες ομως...ετσι ειναι πανω κατω!!!
Λοιπων επειδη εισαι παιδι μαλαμα παρε και την δυαδα μου που την πιστευω πολυ σημερα( την εριξα στον "ΟΠΑΠ" της Σλοβακιας )
Marseille - Bastia
win-draw-win 1 1.57
Fiorentina - Atalanta
win-draw-win 1 1.47
ειχα παιξει ηδη φιλε μου ξεχασα να στο πω οτι προς το παρον παιζω χαλαρα για να καθαρισει λιγο το μυαλο μου. Αν πχ παιξω ας πουμε 5η 6 ευρω δεν ξαναπαιζω αν δεν κερδισω αλλα και παλι τιν 2αδα σου ηθελε το κατι τις παραπανω και δεν βαζω πολλα γιατι προσπαθω να αυτοχαλιναγωγισω τον παρορμυτισμο μου αφου μου αρεσει το live πρεπει να τιθασευσω το παθος με χαλιναρι την γνωση την εγκρατεια γιατι ειχα ξεφυγει και ημουν σαν αφινιασμενο αγριο αλογο στα πονταρισματα ty παντως να εισαι καλα εδω ειμαστε ολοι μαζι ενωμενοι δυνατοι πασοκΧρησταρα αρχηγε ελπιζω να την εριξες την δυαδα που σου εδωσα προψες... ;)
Για σημερα 2 ασσους βλεπω στην Ελλαδα!!!
ειχα παιξει ηδη φιλε μου ξεχασα να στο πω οτι προς το παρον παιζω χαλαρα για να καθαρισει λιγο το μυαλο μου. Αν πχ παιξω ας πουμε 5η 6 ευρω δεν ξαναπαιζω αν δεν κερδισω αλλα και παλι τιν 2αδα σου ηθελε το κατι τις παραπανω και δεν βαζω πολλα γιατι προσπαθω να αυτοχαλιναγωγισω τον παρορμυτισμο μου αφου μου αρεσει το live πρεπει να τιθασευσω το παθος με χαλιναρι την γνωση την εγκρατεια γιατι ειχα ξεφυγει και ημουν σαν αφινιασμενο αγριο αλογο στα πονταρισματα ty παντως να εισαι καλα εδω ειμαστε ολοι μαζι ενωμενοι δυνατοι πασοκ
:o :o :oχ2 πανιωνιο παιξτε να κονομησετε
και διπλο τον πανθρακα στο λαιβ