House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Μα γιατί αφού έριξε 5 προχτές?Στην bet, το over του ΠΑΟ-ΠΑΟΚ είναι στο 2.40.....
Μα γιατί αφού έριξε 5 προχτές?Στην bet, το over του ΠΑΟ-ΠΑΟΚ είναι στο 2.40.....
Σαλκε.εγω ψαχνω να κολλησω "αχαστο" μαζι με το οβερ της γιοναϊτεντ
3-0 ο ατρομητος με 10 παιχτες απο το 15ο λεπτο.Τον ξεκωλιασε τον Αστερα.
λογικό,η καλύτερη ομάδα μετά τον ολυμπιακο ο ατρόμητος3-0 ο ατρομητος με 10 παιχτες απο το 15ο λεπτο.Τον ξεκωλιασε τον Αστερα.
για νικη ή οβερ??Σαλκε.
Φίλε ο Ατρόμητος είναι η πιο χασογκόλικη ομάδα επίσης....έχει απ' τα πιο χαμηλά ποσοστά σκοραρίσματος....δεν ξέρω σήμερα τι έπαθε, αλλά για στοίχημα είναι ρίσκο...Ομαδαρα ο Ατρομητος...εκοψα το στοιχημα και ειδα τον ειχε αποδοση 2 και βαλε για νικη στην εδρα του
Μαλακια του οποιος δεν τον τζογαρησε ειναι η 2η καλυτερη ελληνικη ομαδα
Φίλε ο Ατρόμητος είναι η πιο χασογκόλικη ομάδα επίσης....έχει απ' τα πιο χαμηλά ποσοστά σκοραρίσματος....δεν ξέρω σήμερα τι έπαθε, αλλά για στοίχημα είναι ρίσκο...
Δεν θυμάμαι που το έχω δει, αλλά αναλογικά με τις ευκαιρίες του, σκοράρει πολύ λίγο....δεν λέω οτι δεν είναι καλή ομάδα, το αντίθετο, μακάρι να υπήρχαν άλλοι 10 Ατρόμητοι να βλέπαμε ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, μιλάω καθαρά για στατιστικά...γι΄αυτό έχει χάσει πολλά τρίποντα σε παιχνίδια που ήταν καλύτερος!Το αντίθετο απ' τον Ολυμπιακό που έχει φοβερά ποσοστά για τις ευκαιρίες που κάνει!Χασογκολικη δεν την λες...αντερικη την λες
Εχει αμυνα γρανιτη με 2 στοπερ να σταματανε τα παντα..και μια επιθεση με Παπαδοπουλο Ναπολεονι να κεντανε
Για να το λες αυτο μαλλον δεν ειδες το ατρομητος-παοκ, μαλλον δεν ξερεις ποιος ειναι ποιο πανω στην βαθμολογια και μαλλον εισαι εμπαθης με τον παοκλογικό,η καλύτερη ομάδα μετά τον ολυμπιακο ο ατρόμητος
Aσσο και οβερ της Σαλκε τα δινει 2,30 αρκετα καλο θα ελεγα.για νικη ή οβερ??
ελεγα και για το οβερ της παρι
οπως και για νικη της ριο αβε...παιζεται πολυ
Για να το λες αυτο μαλλον δεν ειδες το ατρομητος-παοκ, μαλλον δεν ξερεις ποιος ειναι ποιο πανω στην βαθμολογια και μαλλον εισαι εμπαθης με τον παοκ
Φίλε καμία εμπάθεια με τον ΠΑΟΚ, το αντίθετο μάλιστα, τον συμπαθώ πολύ, αλλά ο Ατρόμητος είναι η πιο ενδιαφέρουσα ομάδα φέτος....για μένα, μακάρι να αποκλείσει τον Ολυμπιακό και να πάρει και το κύπελο....Για να το λες αυτο μαλλον δεν ειδες το ατρομητος-παοκ, μαλλον δεν ξερεις ποιος ειναι ποιο πανω στην βαθμολογια και μαλλον εισαι εμπαθης με τον παοκ
Δεν παιζει να τον αφησουν να περασει και το ξερεις.Φίλε καμία εμπάθεια με τον ΠΑΟΚ, το αντίθετο μάλιστα, τον συμπαθώ πολύ, αλλά ο Ατρόμητος είναι η πιο ενδιαφέρουσα ομάδα φέτος....για μένα, μακάρι να αποκλείσει τον Ολυμπιακό και να πάρει και το κύπελο....
Εγώ το περιμένω αυτό το παιχνίδι....ο Ολυμπιακός δεν δείχνει οτι μπορεί να περάσει με βάση την απόδοσή του, οπότε ή θα αποκλειστεί απ' τον Ατρόμητο ή θα δούμε σφαγή....εκτός αν μεταμορφωθεί ο Ολυμπιακός και κάνει καμια εμφάνιση τύπου Άντερλεχτ.....Δεν παιζει να τον αφησουν να περασει και το ξερεις.
το πανιωνιος- εργοτελης 0-1 στο τελος και με 9 το ειδες αυτο εβγαζε ματια.Ειδαμε το Ξανθη - Παοκ τυπε και βγαλαμε τα συμπερασματα μας
το πανιωνιος- εργοτελης 0-1 στο τελος και με 9 το ειδες αυτο εβγαζε ματια.
μπορει να ηταν στημενο το ξανθη-παοκ δεν ξερω, αλλα το σιγουρο ειναι οτι η ξανθη ειναι ομαδα του ολυμπιακου χρονια τωρα. ;)
Είναι αλήθεια οτι η εταιρία του δεν πάει πολύ καλά?Τι σχεση εχουνε τα 2 παραρτηματα με τον Ατρομητο και τον Παοκ ?
Αν το χρησιμοποιεις σαν παραδειγμα για να μου δειξεις οτι η Σ.Λ ειναι μπουρδελο του χοντρου, εχεις δικιο και συμφωνω
Μπιζνα κανει ο ανθρωπος με τα λεφτα του Τ.Λ.