dr.feelgood
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Στο κουβά φιλαράκο,στο κουβάΜπιλμπάο-Σεβίλλη : 1 Απόδοση 2,8 σε sportingbet,vistabet.
Bαλένθια-Α.Μαδρίτης: 1 απόδοση 1,85.
Καλό ταμείο σ'όλους.
Στο κουβά φιλαράκο,στο κουβάΜπιλμπάο-Σεβίλλη : 1 Απόδοση 2,8 σε sportingbet,vistabet.
Bαλένθια-Α.Μαδρίτης: 1 απόδοση 1,85.
Καλό ταμείο σ'όλους.
οποιος δε μ ακουει αυτα παθαινει!!!Ρόμα 2 , Μπριζ 2 !
Δυσκολα και τα 2 φιλε...Οι ξυλοκοποι δυσκολα να κερδισουν τη σεβιλλη..Πιο πολυ 2Χ ειναι το ματς αυτο....Οσο για τη λιβερπουλ,δεν την ακουμπαω ουτε με γαντι....Στα φαβορί των σημερινών αγώνων του τσου λου οι αποδόσεις είναι ξεφτιλισμένες. Δεν αξίζουν...
Δύο ματς που μπορεί να σκάσουν οι μπόμπες είναι στο Ρέιντζερς - Σεβίλη και Φιορεντίνα - Λίβερπουλ. Ασάκια και τα δύο με αποδόσεις 3,25 και 3,75 αντίστοιχα (στον ΟΠΑΠ). Θα βάλω λίγα σε κάθε ματς (μονά θα τα παίξω) και αν κάτσει έστω και το ένα κερδισμένος θα είμαι.
θα αντεξουμε ενα ημιχρονιο?Στρατηγέ βλέπω την ομάδα σου Χ ημίχρονο-1 τελικό! Τι λες?
Έτσι το βλέπω...νομίζω ότι θα χάσετε δύσκολα οπότε ρισκάρω ότι θα αντέξετε στα πρώτα 45'!θα αντεξουμε ενα ημιχρονιο?
καλα, ακου το γατο να πας μπροσταΒουρ τοτε...
Αντερ?
Δεν ακουμπάω τίποτα άλλο σε αυτό το ματς!Συμφωνώ με το όβερ της Σταντάρ (θα παίξω και το διπλό που είναι υπερβολικά ψηλό) και το διπλό της Σεβίλλης!Βουρ τοτε...
Αντερ?
Έλα παππού μου να σου δείξω που το έχει η γιαγιά!καλα, ακου το γατο να πας μπροστα
Εγώ το βλέπω άσσο και δυνατά!ποια γιαγια ρε, πορτογαλικες ομαδες,
μας εχουν καψει...
βλεπω χιναρακι στο ιβηρικο ντερμπι