χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.616
- Πόντοι
- 606
καλησπερα. Μολις επαιξα την λιβερπουλ στον οπαπ τηλεφωνικα Απο 1 σε 2 και απο 2 σε 1 δυο δελτια απο 1,5 ευρω το καθενα
καλησπερα. Μολις επαιξα την λιβερπουλ στον οπαπ τηλεφωνικα Απο 1 σε 2 και απο 2 σε 1 δυο δελτια απο 1,5 ευρω το καθενα
τον προποτζη που παω εδω και 10 χρονια απο τοτε που αρχισε το στοιχημααπευθείας τον τίγρη πήρες τηλέφωνο;
σουπερ αναλυσηπαιδια αν μπορει καποιος να βγαλει ενα λινκ για το παιχνιδι γουεστ μπρομ λιβερπουλ Θα τον χρωσταω 2 μπυρες αλφα ΥΓ Εφαγα κατι φακες μα κατι φακες με σαλατα μαρουλι και ενα ποτυρακι κρασι ημιγλικο μεριλιτος
εχεις 2 μπυρες αλφα απο καφενειο τα λεμε το βραδυ παιδια καλο μεσημερο απογευμα σε ολους
Μάγκες τα πάντα όλα στον Αστέρα σήμερα!!!!!
Θα εμπιστευτώ τους Άγγλους της www.vipbetshop.blogspot.com]www.vipbetshop.blogspot.com[/url]
Ποιά Καλλονή τώρα!!??!!
Τον Αστέρα τον φράξανε στον ΟΠΑΠ και στην 365 έπεσε η απόδοση από 1.82 σε 1.44...Τι σκατά γίνεται...???
πιστεύω ότι δε θα το γυρίσει ο Ολυμπιακός
τουλάχιστον όχι χωρίς τη βοήθεια της διαιτησίας
Εσυ περιμενες να μην την ειχε;Εδω μεχρι και οι λιγοι γαυροι που ηταν μεσα γιουχαραν.
Γι' αυτό έχουν μειωθεί αισθητά τα εισητήρια του ΟΣΦΠ...από πέρυσι στον τελικό κυπέλλου άρχισε αυτή η ιστορία με τις γιούχες.....Εσυ περιμενες να μην την ειχε;Εδω μεχρι και οι λιγοι γαυροι που ηταν μεσα γιουχαραν.
Μεχρι και αυτοι εχουν ξενερωσει,και μπραβο τους.
Εσυ περιμενες να μην την ειχε;Εδω μεχρι και οι λιγοι γαυροι που ηταν μεσα γιουχαραν.
Μεχρι και αυτοι εχουν ξενερωσει,και μπραβο τους.
Ουτρέχτη - Άγιαξ 1Χ / @ 3,78 / 300€
Συγνώμη, αλλά έχω μια απορία....από που και ως που την Βέροια την δίνει 1.72 και τον Πανθρακικό 5.00????Πλάκα μας κάνουν ή βρήκαμε το στημένο της ημέρα????
Εγώ διπλό το έριξα πάντως...με 5 απόδοση σιγά μην το ρίξω άσσο....και μάλιστα για μια ομάδα που είναι πολύ πιο πάνω στην βαθμολογία....Ή η βέροια ή ο αστέρας δε θα 'ρθουν, κι εγώ προς τη βέροια κλίνω (να μην έρθει)
Και τον παοκ φοβάμαι επίσης