apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
που το ακουσες αυτο τυπε?ας έπαιζες τα στανταράκια μου τύπε :S ο παναθηναικός φέτος θα πάει τελικό και άκουσα ότι θα το κατακτήσει κιόλας :S
που το ακουσες αυτο τυπε?ας έπαιζες τα στανταράκια μου τύπε :S ο παναθηναικός φέτος θα πάει τελικό και άκουσα ότι θα το κατακτήσει κιόλας :S
τυπε αυτα επαιξα τελικα, ενα γκολ στην αστεια αμυνα του παο λες να μην μπορεσει να βαλει?ας έπαιζες τα στανταράκια μου τύπε :S ο παναθηναικός φέτος θα πάει τελικό και άκουσα ότι θα το κατακτήσει κιόλας :S
το πρωτο πες οτι εγινε
(2-0)
τα αλλα μεσα εισαι
σε ένα προπατζίδικο τύπε...αμφιβάλλεις οτι θα το πάρει φέτοςπου το ακουσες αυτο τυπε?![]()
Hi all
Επιλογές 29.1.2014:
Σάντερλαντ - Στόουκ X2 / @ 1,89 / 120 €
Γάνδη - Ζούλτε Βαρέγκεμ Χ2 / @ 1,78 / 120 €
Χάρτς - Σεντ Μίρεν 1Χ / @ 1,77 / 120 €
Καλή επιτυχία σε όλους![]()
![]()
![]()
αν και παναθηναϊκος, βλεπω να παιρνει τα παπαρια μου...με τι ομαδα? μπορει να κερδισει τον ολυμπιακο σε τελικο???σε ένα προπατζίδικο τύπε...αμφιβάλλεις οτι θα το πάρει φέτοςμέχρι τον τελικό θα πάει αέρα με ομάδες β' εθνικής θα παίξει
3-0 βάλτε τον σολάκη να κολλήσει κανα τεμάχιο
http://[URL unfurl="true"]www.sportday.gr/images/668/1365592275_SOLAKHS.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
χωρις μπεο τυπε δουλεια δεν γινεται
μπορεί να κοιμηθεί ο θεός τύπε...γιατί ο ολυμπιακός έχει σοβαρή ομάδα? έφυγε ο βάις και ο μήτρογλου...ειδικά ο μήτρογλου είναι μεγάλη απώλειααν και παναθηναϊκος, βλεπει να παιρνει τα παπαρια μου...με τι ομαδα? μπορει να κερδισει τον ολυμπιακο σε τελικο???
τυπε πως την πατησε ο βαγγελας και τον αφησε να φυγει?μπορεί να κοιμηθεί ο θεός τύπε...γιατί ο ολυμπιακός έχει σοβαρή ομάδα? έφυγε ο βάις και ο μήτρογλου...ειδικά ο μήτρογλου είναι μεγάλη απώλεια
χωρις μπεο τυπε δουλεια δεν γινεται
θα παταξει την διαφθορα ελεγε τυπε![]()
τώρα ασχολείται με τα κοινά τύπε![]()
τύπε λες να την κάνει και ο βαγγέλας τώρα και να φύγειτυπε πως την πατησε ο βαγγελας και τον αφησε να φυγει?
θα παταξει την διαφθορα ελεγε τυπε![]()
με την χρυσή αυγή θα βάλει τύπεθα παταξει την διαφθορα ελεγε τυπε![]()
τυπε δεν εχει λογικη η κινηση αυτητύπε λες να την κάνει και ο βαγγέλας τώρα και να φύγειικανό τον έχω
![]()
ναι θα κατσει πανω της μεχρι να σκασει
δεν την πατησε καθολου, αντιθετως μαλιστα, σου λεει αυτος μεχρι να ξαναρθει σε φορμα θα περασει κανας μηνας, κι αν καταφερει να βρεθει παλι σε τετοια φορμα....μετα μπορει να ξαναπαθει κανα τραυματισμό, μετα εχει μουντιαλ...και σου λεει κατσε να τα τσακωσω τα 15 ζεστα...γιατι μετα δεν ξερει αν θα μπορει να πιασει τετοια τιμητυπε πως την πατησε ο βαγγελας και τον αφησε να φυγει?
λες να πούλησε κουτσό άλογο μετά τον τραυματισμό του τύπε...κάτι έλεγαν ότι για να επανέλθει στην κανονική του κατάσταση χρειαζόταν κανά μήνα ακόμα :Sτυπε δεν εχει λογικη η κινηση αυτη
αν τον κρατουσε ακομα μια χρονια
ειναι και το μουντιαλ το καλοκαιρι
φαντασου που θα πηγαινε η τιμη του
εκτος αν ξερει κατι που δεν ξερουμε εμεις