majestic69
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 277
- Πόντοι
- 36
ταμείο και σήμερα όπως και εχθές....όποιος με ακολούθησε έβγαλε καλό μεροκάματο ;)
ποσο τις % ??
ταμείο και σήμερα όπως και εχθές....όποιος με ακολούθησε έβγαλε καλό μεροκάματο ;)
τα λέγα για την τζένοα τύπε ;)εσκασε και η αλλη μπομπα του ρεντ![]()
Αύριο άσσος Σοσιεδάδ και όβερ, πως σου φαίνεται?ταμείο και σήμερα όπως και εχθές....όποιος με ακολούθησε έβγαλε καλό μεροκάματο ;)
Aφου δεν σου βγηκε το ενα σημειο ρε.Η τα επαιξες μονα;ταμείο και σήμερα όπως και εχθές....όποιος με ακολούθησε έβγαλε καλό μεροκάματο ;)
ποιο δεν μου βγήκε ρε τύπεAφου δεν σου βγηκε το ενα σημειο ρε.Η τα επαιξες μονα;
οσασουνα μπιλμπαο 2-3 γκολποιο δεν μου βγήκε ρε τύπε![]()
ωραίος ρε τύπε...ο κοσμάκης φοβήθηκε να παίξει over στην σουπερλίγκ λόγω καιρικών συνθηκών και κακών αγωνιστικών χώρωνπροτιμησα τον ΠΑΟΚ να τον βαλω 4-6 γκολ και δικαιωθηκα![]()
ωραίος ρε τύπε...ο κοσμάκης φοβήθηκε να παίξει over στην σουπερλίγκ λόγω καιρικών συνθηκών και κακών αγωνιστικών χώρων
θα κερδίσει...άδιαφορο το ματς και για τους δύο νομίζω πάντως εύκολα θα παραμείνουν στην κατηγορίαΤυπε ο κοσμάκης τι λέει αύριο για Εργοτέλη; Δε "θέλουμε" να πεσει, σωστά;
ωραίος ρε τύπε...ο κοσμάκης φοβήθηκε να παίξει over στην σουπερλίγκ λόγω καιρικών συνθηκών και κακών αγωνιστικών χώρων
σοσιεδάδ άσσος
εργοτέλης άσσος
φενέρ 2-3 goal
το βλέπω κλειστό το παιχνιδάκι αν και στην τουρκία η φενέρ και η γαλάτα νικάνε κατι 4-1 3-2 κάτι τετοια σκορμπορει και 4-6 εδω αν και τους τουρκους δεν ειναι να τους εμπιστευεσαι :S
1700 περιπου παιρνουν στην γιουρομπανκ.Γιατι σου εκαναν προταση;Διευθυντης σε τραπεζα ξερετε ποσα παιρνει σημερα??
με τόσα λεφτά γιατί δεν δημιουργεί μια δικιά του τράπεζα ο ματζέστικ;