LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Γιατί γκρινιάζουν με το μαρκανο, εμένα μια χαρά επιλογή μου φαίνεται
οχι μια χαρα πολυ καλος παιχτης...θυμασαι οταν ηρθε ολοι η δικοι μας γελαγανε αλλα μετα το καταπιανε...οποιος το λεει δυστυχωςΓιατί γκρινιάζουν με το μαρκανο, εμένα μια χαρά επιλογή μου φαίνεται
τύπε, η bet365 σε δίνει σε απόδοση 1.65 να βγεις ο μίστερ μαλάκας 2014 αν συνεχίσεις έτσι
ρε φιλε αφου ειναι φωτοσοπ εχουμε καταληξει τι τρωγεσαι με το χρημα και το ψαχνεις??
Εκει στην σαλονικα πολλοι φιλοχρηματοι μου βγηκατε αλλα και μεγαλα γατακιαααααα!
Βασκετ σημερα προτεινω
EΦΕΣ παιζει το τελευταιο της χαρτι σημερα με συμμαχο την εδρα,
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2 (γιατι καποτε πρεπει να συνελθει και εχει καλη αποδοση)
Ποια Σαλόνικα; Εγώ είμαι από Μπέλφαστ μεριά.
Αλλά μιας και καταλήξαμε ότι είναι φωτοσοπ ή ό,τι άλλο πρόγραμμα έχουν αυτά τα mac, καλό είναι να σταματήσεις να τρολάρεις. Κάπου είδα ότι έχεις ένα θρεντ δικό σου. Γράφε εκεί κι άσε να είναι για το στοίχημα τούτο εδώ
Παιζει (ετσι νομιζω) ο παλαιοπουσταςαυτός ο αράπης ο Λαμοντ Χάμιλτον παίζει; Είναι η μισή ομάδα για τους Βάσκους
γκινια ειχες..... πλακα κανω....ρε πορνη μπαλλα απο τη μια μπασκετα στην αλλη η Εφες 4 δευτερολεπτα πριν απο το τελος και μεσα
και μπηκα με αποδοση 2,40
Mακαρι να ειναι παντα τετοιου τυπου η "γκινια" η δικη αλλα και ολων των συναγωνιστων του threadγκινια ειχες..... πλακα κανω....
εφες δεν επαιζες? Δεν το επιασες?Mακαρι να ειναι παντα τετοιου τυπου η "γκινια" η δικη αλλα και ολων των συναγωνιστων του thread
Ναιεφες δεν επαιζες? Δεν το επιασες?
ενταξει κερδαει και η ομαδα ολα καλα....οντως γυαλιζει το ματι τους....Ναι
γιαυτο εγραψα "Mακαρι να ειναι παντα τετοιου τυπου η "γκινια" η δικη αλλα και ολων των συναγωνιστων του thread "
To μπασκετ το βλεπεις ισως απο τα καλυτερα παιχνιδια μας