Νέα

Στοίχημα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TranceMedia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    στοίχημα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Καινουργια σεζον για στοιχημα

• Θα Κερδιζω

Ψήφοι: 313 32,0%
  • θα Χανω

Ψήφοι: 223 22,8%
  • Ειναι στημενα

Ψήφοι: 441 45,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    977

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Ναι τότε ξεκίνησε αλλά ασχολήθηκα μόνο 29 ημέρες, τις υπόλοιπες δεν έπαιζα ούτε ένα ματσ, πχ από Μάιο μέχρι Νοέμβριο δεν έπαιξα ούτε ένα ματσ. Δεν έχει νόημα να υπολογισθούν ως στοιχηματικές ημέρες.
Αν και δεν είναι τόσο σημαντική παράμετρος για κάποιους, για μένα είναι, καθώς ουσιαστικά δηλώνει τον ρυθμό με τον οποίο μπορεί κάποιος να κερδίζει ( ή να χάνει αντίστοιχα)

υ.γ. Βάλε κανά φωτοκόπι να γουστάρουμε  :rockon:

Αλλο Φωτοκοπι αλλο φωτοσοπ.μην τα μπερδευεις.φωτοκοπι κανουν ολοι εδω μεσα.φωτοσοπ δεν γινεται στην bet365 θα φαινεται η μουφια αλλα τι να βαλω ρε μαν αφου εδω και 3 μερες χανω.χθες το βραδυ nba εχασα 1000 ευρω , εχω χασει ολα τα δικα σου πανω απο 5 χιλιαρικα.το σκ πρεπει να βαλω 10 χιλιαρικα σιγουρα και θα ανεβασω τρελο φωτοκοπι να γουσταρει ολο το μπου.Να καταλαβουνε πως καποιοι γαμανε τα σιτιτουρια και τα μουνια πολυτελειας.Πως ξεκολιασα το πουτανακι που ηρθε σπιτι μου στις 1 και 30 την νυχτα μετα την μεγαλη χασουρα.

Επισκέπτης
Αλλο Φωτοκοπι αλλο φωτοσοπ.μην τα μπερδευεις.φωτοκοπι κανουν ολοι εδω μεσα.φωτοσοπ δεν γινεται στην bet365 θα φαινεται η μουφια αλλα τι να βαλω ρε μαν αφου εδω και 3 μερες χανω.χθες το βραδυ nba εχασα 1000 ευρω , εχω χασει ολα τα δικα σου πανω απο 5 χιλιαρικα.το σκ πρεπει να βαλω 10 χιλιαρικα σιγουρα και θα ανεβασω τρελο φωτοκοπι να γουσταρει ολο το μπου.Να καταλαβουνε πως καποιοι γαμανε τα σιτιτουρια και τα μουνια πολυτελειας.Πως ξεκολιασα το πουτανακι που ηρθε σπιτι μου στις 1 και 30 την νυχτα μετα την μεγαλη χασουρα.

επειδή ξέρεις ότι δεν πρόκειται να εμπλακώ σε τέτοιου τύπου συζητήσεις, το λέω μια και καλή και δεν θα το ξαναπώ:

σε ότι αφορά το μέγεθος των χρημάτων που ισχυρίζεσαι ότι παίζεις, θα πειστώ μόνο αν μου δώσεις τον κωδικό σου στην 365 και το password και μπω για 1 λεπτό, δω το ιστορικό και πειστώ. Αν θες το κάνεις με τον λογαριασμό άδειο.

Σε κάθε άλλη περίπτωση καλύτερα να μιλάμε με μονάδες (πχ σήμερα έπαιξα 3 μονάδες το α ματσ και 1 το άλλο, κλπ) παρά με ευρώ

Αυτά  :rockon: :rockon: :rockon:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Αφιερωμενο στον Σκιουρο7 που καποτε πρεπει να κλισει το στοματακι του και να παραδεχτει αυτα που βλεπει εδω τα αποδεικτικα της bet365.Αμα ηξερες φωτοσοπ θα καταλαβαινες οτι σε νουμερα δεν μπορεις να κανεις φωτοσοπ μονο σε κωλους και σε βυζια.

Συνημμένα

• rsz_screen_shot_2014-01-24_at_30557_am.png
    rsz_screen_shot_2014-01-24_at_30557_am.png
    151,4 KB · Εμφανίσεις: 19

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
νότιγχαμ άσσος

μπρέστ άσσος

θέλτα under

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
όπως γουστάρεις τύπε

απλα το θεμα ειναι οτι εχω 9 χιλιαρικα τωρα μεσα και αν γινει μαλακια τα εχασα ολα μηπως να το παιξω λιγο πιο προσεκτικα.εκτος αν μου μιλησες για ενα δεκαευρω.??

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ρε τυπε 10 χιλιαρικα ειναι πολλα για αυτην την περιοδο που διανυουμε να τα ριξω σε ενα στοιχημα.θα κονομησουν οι μπουκηδες ευκολα.Αλλο δεκα στοιχηματα σπαστα των 1000 ευρω και αλλο ενα των 10.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
10 euro ρε τύπε,τι 10 χιλιάρικα  :S

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ΥΓ : Ο Σκιουρος7 ειδε το κουπονι που ανεβασα και πηγε για υπνο.

Σκιουρε περιμενω αυριο κουπονι ωραιο πρεπει να ρεφαρω.

Mου εχει κατσει στο στομαχι να ξερεις η χασουρα τσουζει πολυ.

Τελος Ιανουαριου μου σκαει η πιστωτικη οποτε κανονισε την πορεια σου.

Οταν θα σου ανεβασω την ενημερωση της πιστωτικης που αναγραφει bet365 με ολα τα ποσα θα μου τα λες και αυτα πλαστα και φωτοσοπ.

Αλλα τετοιο γατακι εισαι και τετοια λες.

Αλλα δεν θα ξανασχοληθω κουπονια να μου δινεις και τιποτα αλλο.

Θες να σου δωσω κ τον κωδικο μου στην bet365 που δεν σε ξερω καν.

Κανεεεεεεεε Τουρισμοοοοοοοο προς το παρονννννν           :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
η μαλακισμένη η μπάγερν έχασε μέσα στην έδρα της απο τους τούρκους και μας κουβάδιασε
:uzi: :uzi: :ak: :ak: :s&m_1: :s&m_1:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
καλημερα :) ας αρχισει καλα η στοιχηματικη εβδομαδα :priest: :grin:

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.621
Πόντοι
606
Είστε συνδεδεμένος με τον/την Matthaios KMatthaios K Γεια σας, καλωσήλθατε στη Ζωντανή Συνομιλία της bet365. Πώς θα μπορούσα να σας βοηθήσω;XRISTOS καλημερα μηπως θα βαλετε καποιος αγωνες που αρχιζουν σημερα Football West Night Series αυστραλιας?Matthaios K δεν το γνωρίζουμε ακόμηXRISTOS οκ ευχαριστωMatthaios K ελέντξτε την ιστοσελίδα αργότεραMatthaios K Θα μπορούσα να σας βοηθήσω σε κάτι άλλο;XRISTOS ευχαριστω πολυ οχι τιποτα αλλο να ειστε καλα..  :grin: Στις 9,30 το πρωι σημερα :) αρχιζουν 3 αγωνες ο αγωνας αν τον βγαλουν προς στοιχηματισμο cocburn-rockinham city ενδεχεται να εχει ψωμι και ελια για την ροη των γκολ :) :) :) :) :) :) :) :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom