Επισκέπτης
παιδια ανεβαζω ολο το κουπονι με τα συνολικα.
κι αυτό τι είναι;
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
παιδια ανεβαζω ολο το κουπονι με τα συνολικα.
θα σε πιστέψω μόνο αν με δώσεις για 1 λεπτό κωδικό και password να μπω στο λογαριασμό σου και να δω
Αν το κάνεις αυτό θα έχεις από μένα δωρεάν tips για όλη τη φετινή και την επόμενη σαιζόν![]()
![]()
![]()
ματζεστικ αμα το πιασεις θελω μιζα ενα πεντακοσιαρικο
την πιτερ......μολις εγινες πλουσιοτερος μαν.....ποιο απολα?? την πιτερ?
Ματζεστικ εχασες την μπαλα απο τα φωτοσοπιασματα
Εχεις μπερδεψει τα υπολοιπα, τα πονταρισματα, τα ταιμινγκ
Κανε φωτοσοπ ενα καθε μερα να μην μπερδευεσαι
Εσυ ησουν που ειχες βγαλει image paypal 1.000.000.00 (δεν ηξερες οτι απο χιλιαδα και πανω μπαινει υποδιαστολη)
κι αυτό τι είναι;![]()
![]()
![]()
φιλε στην Βετ365 εχω δυο λογαριασμους απλα επειδη ποσταρω και σε σαιτ με στοιχηματα μπερδευψα την φωτο που ανεβασα μην τρελενεσαι και λες μαλακιες.Τα νουμερα ειναι κανονικα ολα το κουπονι το τελευταιο ειναι αυτο που εχω παιξει.Εριξα οτι μου ειπατε και οτι προλαβα.Κανε το κουπονι ζοομ να το δεις κανονικα ολα ειναι απο την βετ365.
Ρεξαμ Γκολ........μαλακες εγινε μαλακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Κοψε τις τρολιες ματζεστικ
φιλε στην Βετ365 εχω δυο λογαριασμους απλα επειδη ποσταρω και σε σαιτ με στοιχηματα μπερδευψα την φωτο που ανεβασα μην τρελενεσαι και λες μαλακιες.Τα νουμερα ειναι κανονικα ολα το κουπονι το τελευταιο ειναι αυτο που εχω παιξει.Εριξα οτι μου ειπατε και οτι προλαβα.Κανε το κουπονι ζοομ να το δεις κανονικα ολα ειναι απο την βετ365.
Ρεξαμ Γκολ........μαλακες εγινε μαλακιαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
τραβα στον ορεστη πιπη δεν εχω να αποδειξω τιποτα σε κανενα.Εγω ποσταρω ο καθενας πιστευει οτι θελει.Τι νοημα ειχα ρε φιλε να ανεβαζω 100 στοιχηματα.ουτε με ξερετε ουτε σας ξερω.....να πω ναμουνα στα μπουζουκια νακανα επιδειξη εδω τι ρολο να εχει......
κανε τουρισμοοοοοοοο!!!!!!!!!!
την πιτερ την επιασες παντως.....μην φοβασαιπαιδια κουραστηκα τα ιδια κ τα ιδια.χανω το στοιχημα με τα 4 χιλιαρικα και εσεις μου λετε παπατζες.
καντε λιγο τουρισμο ρε πουστη μου.
παιδια κουραστηκα τα ιδια κ τα ιδια.χανω το στοιχημα με τα 4 χιλιαρικα και εσεις μου λετε παπατζες.
παιδια κουραστηκα τα ιδια κ τα ιδια.χανω το στοιχημα με τα 4 χιλιαρικα και εσεις μου λετε παπατζες.
To θρεντ εχει γινει ασοβαρο....![]()
![]()
![]()